Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
18.11.15 21:13
@Patricia89 píše: :lol: :lol: Koukala si se primo do „oci“ co? :lol: :mrgreen: A jak si se tak intenzivne koukala, tak sis nevsimla toho nej :lol: :mrgreen:
I kdyz ja taky :lol: :mrgreen: :mrgreen:

no asi tak. protože na postavu jsem asi fakt nekoukala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a stejně je zajímavý že má hnědý oči a je takovej světlounkej. řasy, vlasy. :mrgreen:

tak že by byla naděje že vypadne andrea nebo Lucia :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
18.11.15 21:35

Jupiiiiiii Andrea je venku :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.11.15 21:40

@Patricia89
no tak ježíšek ti ju může donýst ne :mrgreen: :mrgreen:

tak jedna nafrněnda venku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.11.15 21:42

@kopejka chci tlačítko to se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.11.15 22:07

@Patricia89
no my koupili větší, když jsem byla na rizikovým a neviděla z gauče na titulky :lol: :lol: :lol: :lol:

a jo smáli se jí..jsem si všimla..
takže příšě vypadne Lucía.. tak a tak to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
18.11.15 22:09

Tak dneska mi to zvedlo naladu. Vitezstvi 12:1 je slusna prace. Skoro si myslim, ze kdyby to slo podle vetsiny, tak tym modrých byla Andrea s Luciou a cerveny zbytek. Holky tam body za sympatie teda nesbiraji. Docela me Lucia prekvapila, chlapům do sefovani zvanila, ale zensky se nepostaví a je z ni ovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
18.11.15 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.11.15 23:40
@Patricia89 píše:
@Sherry ale obejmout nam cukrouse, to by ji slo. :pocitac: :lol:

Já ji naobjímám :cert: Potvora jedna :poblion:
Ještě že už je v zadeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.11.15 23:40
@Patricia89 píše:
@Sherry ale obejmout nam cukrouse, to by ji slo. :pocitac: :lol:

Já ji naobjímám :cert: Potvora jedna :poblion:
Ještě že už je v zadeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.11.15 18:19
@Patricia89 píše: :lol: :lol: :mrgreen:…jedna tribarevna :lol: Aspon uz tam nebude hrat to divadlo :zed: :dance: :dance:

no budem doufat že nebude mít třeba koloušek nápad a nepokusí se ju vratit zpátky. to by mě škráblo :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.11.15 18:48

@Sherry Včera jsem byla v kině, tak jsem to zase neviděla :(.
Nemohla bys mi to zase stručně shrnout, jak to umíš jen Ty ;)?
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20376
19.11.15 20:19

@Meha
o děkuji za důvěru :mrgreen: :mrgreen:
no takže včera se měli zase rozdělit na 2 tým. jednomu velela hezká lucka a druhou kapitánku udělala z andrey..
chytrej tah..
takže lucka si vzala zdenku, culikátýho tělocvikáře a toho nezaměstnanýho s tím divným pruhem na hlavě.. mi to furt připomíná vyholenej pruh na frndě..
to jen tak mimo mísu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no takže andra si vzala lucíu no ta byla fakt nadšená stejně jak ten jirka.. no není se čemu divit že..
no a měli udělat 5 druhů kanapek pro gurmány většinou z časáku :mrgreen: :mrgreen: blogerku, editorku, a tak. prostě lidi co píšou o jídle a někteří i jí :mrgreen: :mrgreen:
2 teplý a 3 studený tuším..no andrea to těžce nezvládla jako kapitánka.. a některý věci fakt pohnojila..
takže její tým prohrál 1:12.. fakt darda.
no takže modrej „tým“ šel do eliminace. měli pstruha lososovitýho a měli uděla nejdřív višchni jedno jídlo, pak jeden odešel na balkon, pak další až zbyly 2 a ti si to rozdali o vyhazov.
první se zachránila jak na svinu Lucía. namyšlená zase jako prase.. no pak tuším jirka ve finále to pos.rala andrea. super :dance: :dance: :dance:
jo a na všechny 3 kola měli tu jednu rybu a museli to maso udělat pokaždé jiným technologickým postupem. takže ju pekli, nebo dělali tatarák..
no takže tak..

ted ještě aby vypadla ušišlaná slověna s žirafím krkem a pak nevím komu budu přát vyhazov :mrgreen:

@Patricia89
víš proč není ženatej, protože já už jsu vdaná.. a jak jseš na tom ty nevím.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.11.15 20:30

@Sherry Děkuju moc. Já už se snad nebudu ani dívat, ty Tvoje summary nemají chybu :potlesk: :pankac:.
Tak Andrea pryč, příští týden Lucia a budem spokojený ;).

Já vlastně ani teď nevím, komu fandím nejvíce.

Jinak pruh na frndě pobavil :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1224
19.11.15 20:32

@Sherry
Včera jsem to bohužel nestihla, ale kvůli tobě vím co se dělo.. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.11.15 20:53

@Meha @mexxx
tak jsu ráda holky že jsem vám to popsala tak hezky že se vám to líbilo :mrgreen: :mrgreen:

jinak já asi fandím tělocvikářovi a nebo zdence.. ta je mi hodně sympatická a tělocvikář je hezkej. jen by měl ostříhat ty culíky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí