Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Huráááá!!!
Fááákt nechci bejt potvora, ale na každou svini se vaří voda, konečně se dovařila i na tuhle ![]()
Jsem si myslela, že budu první, kdo napíše, když mám ty ruce na klávesnici, ale prdlajs, jste rychlejší, holky! ![]()
Mit doma flašku šáňa, tak ji snad bouchnu
. Uz se tesim na pristi dil az me tam nebude nervovat ![]()
@Martina0085 Presne, dneska to byly nervy, desny
. To si zaslouzi oslavicku
.
tak dnešní shrnovačka..
jsou dva týmy a kapitáni ti nejlepší z minula mladá Lucka a Jirka.
Vařili pro nějaký sportovce. ragbisty či co.. ![]()
Lucka si vzala zdenku a romana
Jirka Luciu a honzu
a naši milí kromě jednoho břuchatí porotci se rozhodli prohodit holky.
Takže stará Lucia je s mladou luckou a už tam frfle a dělá si podle sebe. paštiku a rajčatovej salát. no fuj. á tak salát s rajčatama který tam mladá lucka nechtěla. ale milostpaní ve vyšším věku se rozhodla je tam dát!!
mladá a stará se dohadovaly jak naservírovat paštiku. ale ve finále ju naprezentovala tak jak si přála mladá lucka. ale místo nočků to vypadalo jak hov.na
![]()
u týmu s honzem to nějak nevyšlo s roládama. honza se chváastl jak to bude ok a bude to propečený, ale prd..tak to dopíkal na pánvičce a zdenka byla nasr. aná že ho měla v týmu..
vyhrál tým modrej. honza, jirka a zdenka 9:2..
do rozstřelu teda šla ta krátkovlasá lemra, mladá lucka a roman..
mohli si kupovat časem jídlo.
platýz, vepřový bok a svíčková, pak kořenová zeleni, asijská zelenina, středomořská zelenina, základní suroviny, mléčné výrobky a dochucovadla.
zajímavý to bylo..
všichni chtěli rybu, ale dostal ju roman ale přišel o 35 minut z 90
svíčkovou nikdo nechtěl. tak šli na vepřovej bok a vybojovala ho hezká lucka za 25 minut.
a pak bojovali o zeleninu..
kořenovou nikdo nechtěl.
asijská zelenina byla Lucky
středomořskou vybojovala škaredica..ke svíčkové má středomořskou. no divný..
takže kořenová zbyla na romana…
ostatní si nepamatuju to byl vopruz a musela jsem na wecko takže sorry, že elaborát není ideální
![]()
jirka z balkonu frndě trochu radil ale ona se tvářila jak jelito..já se z toho jejího xichtu asi zbliju
tak roman měl tu rybu s celrovým pyré a porota to shodnotila docele dobře.
lucka měla placky z mletýho bůčku a k tomu salát s šitake
nafrněná Lucia chtěla machrovat taliánským jídlem, ale porota to poplila..
měla super suroviny, hodně času, ale celý to posrala. tak na nu konečně došlo
![]()
Tak škaredá nafrněná lucia je v řiti
![]()
@Martina0085 píše:
Mit doma flašku šáňa, tak ji snad bouchnu. Uz se tesim na pristi dil az me tam nebude nervovat
já popíjím víno každej díl… pro jistotu..
ale dneska si dám snad i dortík ![]()
Já se na to musím mrknout ještě zítra znovu, nějak mi uniklo, co se stalo s tou kupou středomořské zeleniny, na talíři jsem viděla jen plátek masa a řádek brambor? Jinak ta ryba mi přišla taková - neurazí nenadchne, jídlo mladé Lucky bylo podle mě nejnápaditější a nejlépe využité suroviny. Ačkoliv ty placičky vypadaly lehce přesmažené, ale to mi osobně tolik neva ![]()
Taky mám radost, že ta namachrovaná pipka s basetíma očima vypadla. Až při minulém díle jsem pochopila, že je na ženy, což OK, já proti tomuto nic nemám, ale ona mi potvrdila mé pozorování, že lesby vypadají často (tedy alespoň jedna z páru) jako mužatky. A mám radost, že vlastně doplatila na svou taktiku- Lucce schválně ubrala nějaký čas svým přihazováním a nakonec myslím, že v jejím hodnocení hrálo roli i to, kolik na to měla času.
Taky jsem myslela, že jí tam nikdo moc nemusí, ale ona se tak kasala, kolik tam získala přátel, Jirka jí z balkonu tak radil
.
Už je jich tam málo, tak podle osobních sympatií (s vařením si netroufnu soudit) bych dalšího poslala domů Honzu, toho z těch zbývajících můžu tak nejmíň, vadí mi ty jeho hysterický výlevy, když nezvládá.
@Samamama přesně…taky mě naštvala jak schválně ubrala Lucce čas
nakonec se ji to vymstilo ![]()
Já bych asi dalšího adepta na vypadnutí viděla Zdenu ![]()
@katkak9 Teď už asi může vypadnout kdokoli, kdo něco aktuálně podělá. Já jsem houby masterchef, já to nepoznám a kolikrát ani nepoznám, jak rozhodne porota, oni napřed nějak ohodnotí ta jídla, z toho mi vyplyne jasný adept na vyhazov a oni pak vyhodí někoho jiného. Už minule jsem se divila u Marka (i když toho jsem taky moc nemusela, tak mi to až tak nevadilo
).
@Samamama mě příjde, že trošku nadržujou Romanovi
ale taky do toho nevidím a nerozumím tomu. Jen ta Zdena mi příjde teď nejslabší…ale na moučníky je zas TOP ![]()