Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
26.11.15 00:08

@katkak9 Mně zas někdy, že Lucce, asi že je hezká. :lol: To se jim nedivím, jsou to chlapi a já na ní taky moc ráda koukám, a to jsem hetero, ale přijde mi opravdu krásná. U Zdeny nevím, ona mívá asi docela kliku, že se nedostává do těch vyřazovacích bojů, takže celkem hladce proplouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
26.11.15 00:14

@Samamama jo přesně to jsem si taky říkala, že má prostě Zdena štěstí. Lucka je moc hezká a je to moje favoritka :) my jsme si s dětma určili na začátku soutěže komu fandíme a moje je Lucka tak doufám, že mě nezklame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
26.11.15 00:17

Vy jste nektery teda hodne drsny s tema komentarema na Luciu, miss sympatie to zrovna neni, ale takovy nenavistny komentare, jsou hodne ubohy. Lucia je sikovna, chytra zenska, ktera se s tim nekdy moc nemaze. Za me vic takovych silnych zen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
26.11.15 06:02

Cha cha, huraaaaa :mrgreen: :dance:
Patri ji to :P je to zla, namyslena zenska. Jak schvalne potapela Lucku :roll: Myslim, ze porotci ji uz taky meli dost. Kdyz se s ni loucili, bylo to uplne jine nez s ostatnima. Podali si tak chladne ruku a odesla :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
26.11.15 08:04

Holky tak jsem videla konec konecne sla Lucia domu ale zklamal me jirka jak ji furt radil z toho balkonkuna pak kdyz sla lucka s romanem nahoru tak se snima ani neprivital jen zdenka je tam kamqradska. No jo je to soutez a jdou do finale tedka uz si kazdy bude kopat na svem pisecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.11.15 08:06

Lucia, neskutečná! Naprosto bezpáteřní člověk, který lest a zlo schovává neuvěřitelným umem! Nebudu zde sprostá…Včera to dopadlo dobře… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.11.15 08:08

@kintly Jirkovi to stouplo do hlavy…Myslím, že většina z nich je na vrcholu i čistě náhodou, že jsou například součástí vítězného týmu nebo si je porotce nezařadí do třech nejhorších. A pak postoupí a vytváří to dojem profíků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.11.15 08:19

@Patricia89 Lucía mě pobavila italskými názvy jídla, z kterého šli porotci do kolen :P
Jak se furt chválila co zvládla a kdesicosy a přitom si nechala radit z balkonu, příště by měla letět Zdena, jen vyhrává týmovky a tam peče :?

• Citovat
  • Upravit
1364
26.11.15 08:22

Jo, to bylo něco, bouchala maso a chudák Kalina se držel zuby nehty…Holky, a nechtěl náhodou Jirka tu megeru vyvést z míry tím, že jí bude radit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.11.15 08:28

@Patricia89 nestraš :? Všichni se potí v rozstřelech a madam prochází s oblíbeným pečením :think: :mrgreen:

Taky myslím, že Jiří byl s Luciu rád, taky ho nemám ráda, je podobný jak Lucia :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.11.15 v 08:29

• Citovat
  • Upravit
10975
26.11.15 08:29

My taky byli doma rádi, že vypadla právě Lucca. V tomhle díle se fakt předvedla.
Jinak jsme taky nakousli, kdo že by měl vypadnout příště a padlo to na Lucku nebo Honzu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
26.11.15 10:04

Ted to je tezky… Myslim, ze porotci uz maji jasno, kdo to vyhraje. Posledni dobou to docela koni Honza, tak bych se ani nedivila, kdyby vypadl on. U Jirky mam smiseny pocity, chvilema strasnej pohodar, pak mi prijde namachrovanej. Zdena ma asi fakt stesti, ale zase mi je sympaticka, ze se porad smeje, i kdyz se ji to totalne se*e. Lucka je fajnova, strasne me prekvapila, byla takova seda myska a najednou ta jeji jídla dost vycnivaji. Roman mi prijde takový „hatlame matlame“, ale asi to ma dobry, tak proč by ne :-D.
Na viteze jsem fakt zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
26.11.15 10:11
@Gorlami píše:
Vy jste nektery teda hodne drsny s tema komentarema na Luciu, miss sympatie to zrovna neni, ale takovy nenavistny komentare, jsou hodne ubohy. Lucia je sikovna, chytra zenska, ktera se s tim nekdy moc nemaze. Za me vic takovych silnych zen!

Koukame na stejny porad? Znam silny zensky, ale rozhodne nejsou zly, zakerny a podly jako Lucia. Absolutne nezvladala kompromisy, diskuze a praci v kolektivu. Vsechno jeji jidlo byla „spica“, ale hlavne podle ni. Nerikam, ze varila spatne, to by se tak daleko nedostala, ale aby byla masterchef? Vždyť by pod ni nikdo nechtel pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
26.11.15 10:15
@Martina0085 píše:
Koukame na stejny porad? Znam silny zensky, ale rozhodne nejsou zly, zakerny a podly jako Lucia. Absolutne nezvladala kompromisy, diskuze a praci v kolektivu. Vsechno jeji jidlo byla „spica“, ale hlavne podle ni. Nerikam, ze varila spatne, to by se tak daleko nedostala, ale aby byla masterchef? Vždyť by pod ni nikdo nechtel pracovat.

Přesně! :pankac: Lucia akorát ukázala svůj „úžasný“ charakter. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
26.11.15 10:21

Lucia mi strasne chovanim, hlasem, stylenm mluvy pripominala byvalou kolegyni. A co si budem povidat, byla i takova podla svine. Jen jeji nazor nejlepsi, ona nejlepsi… este ze je oryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí