Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha no já teda nemusela Luciju
a teď mi tam nevadí nikdo… No ego je prostě znát a z výšky se padá špatně
@Meha píše:
@Samamama Mňam, tatarák.
Já vím, jsem divná, tatarák má rád skoro každý. Já ani nemůžu říct, že mi vyloženě nechutná, ale mám při něm nepříjemný pocit (nevím, jak to vysvětlit), který mi natolik kazí tu konzumaci, že je lepší to nejíst. Podobně jsem to zažila kdysi s koňským masem (tam ten pocit byl, aniž jsem věděla, co jím) a pak u jazyka.
@Ginuš Tak Luciu asi nemusel nikdo, to tady byly velké oslavy, když vypadla.
Mně z těchto 4 také nikdo nevadí.
A už dělají casting na novou řadu, tak holky, kdo jde do toho
?
@Samamama Nejsi divná, znám více lidí, kterým nechutná nebo ho prostě nejí, protože by nesnědli nic syrového.
A zkoušela jsi jiný než hovězí tatarák? Z lososa, tuňáka, sumečka?
@Patricia89 píše:
A cukrous ma zase tu samou kosili
tím u mně totálně kles. je to normální prase
![]()
favorita nemám. zdenka mi nevadí, jiří je dobrej, tělocvikář hezkej sympoš, lucka docela ok, ale mohla by už vypadnout.
no honza se projevil jako buran z prdelové lhoty. fakt chování děsný..
magor namyšlenej
@Meha píše:
@Samamama Nejsi divná, znám více lidí, kterým nechutná nebo ho prostě nejí, protože by nesnědli nic syrového.A zkoušela jsi jiný než hovězí tatarák? Z lososa, tuňáka, sumečka?
Hm, nezkoušela, já právě asi mám blok z toho syrového masa. Přitom jako dítě jsem v lednici vysávala vinnou klobásu ze střívka zasyrova (i když teda nevím, jestli už není trochu tepelně upravená). Ale jinak jím klidně syrovou zeleninu, tak to se mnou nebude tak zlé. ![]()
@Samamama píše:
Já vím, jsem divná, tatarák má rád skoro každý. Já ani nemůžu říct, že mi vyloženě nechutná, ale mám při něm nepříjemný pocit (nevím, jak to vysvětlit), který mi natolik kazí tu konzumaci, že je lepší to nejíst. Podobně jsem to zažila kdysi s koňským masem (tam ten pocit byl, aniž jsem věděla, co jím) a pak u jazyka.
Ja se hlasim, ja ho nemam rada
ochutnala jsem, neni to vylozene spatny, ale vadi mi syrovy maso. To nedavam. Mam to stejne i u vnitrnosti a takovejch naminek, ktere nekteri povazuji za delikatesu a druzi by to nevzali do pusy. Jazyk k nim mimochodem taky patri.
Jinak holky, on vypadl Honza? ![]()
To už na začátku pořadu poznáme kdo vypadne. Jsou s ním totiž častěji rozhovory než s ostatními. Minule to byla Lucia, včera Honza.
Jojo, to jsou ty jejich taktiky, udržet si Lucku jako slabou, a nechat silnější hráče vypadnout.. No, takhle mohla být Lucka už dávno venku. Ač mi byli nesympatičtí na začátku, fandím Jirkovi a Romanovi. Culíkář mi připadá takový pokorný a strašně uctivý..
@Noisette Vzhledem k tomu, že jsou rozhovory průběžně, tak těžko na začátku poznáš, kdo se v nich bude objevovat nejčastěji.
Takhle hyzdit papriku - no, proti gustu…Fujtajbl. Ale já jsem nastavená na ty třílitrové domácí omáčky s půlmetrovýma knedlama a ne na takové hrc plc na talíř. Jinak holky, moje favoritka je Zdena, popravdě bych si její kuchařku i koupila. Myslím, že nám poskytne něco mezi klasikou i sofistikovanými blafy, takže tak. Jinak Honza, zde se plní veškeré přísloví: neznáme dne ani hodiny, Pýcha předchází pád, Boží mlýny atd atd…mělo to tak být. Na to, že je nezaměstnaný, se měl více snažit ovládat se. Měl dobře našlápnuto, ale rapla si nikdo do práce nevezme. Kor do lepší branže. Lucka je hezká, umí, ale je šedá myš, taková přehodnělá. Za snachu bych takovou ale brala, nekonfliktní, ale v soutěži bych jí hlas neposlala. Jo, a budeme moci hlasovat? Nedívala jsem se na minulou verzi. Ale jsou šikovní všichni, bobánci. Ani netuší, jaký relax mi poskytují. Fandím jim. Zajímalo by mě, s jakou kosmetikou Zdenka pracuje…minule jsem nad tím přemýšlela.
@Meha šla bych hned, ale já jsem ten tip, když vařím, musí všichni pryč z kuchyně.
@Ginuš Přesně, také si myslím, že mu vadilo, že vypadl s Lucií. Navíc si hodně věřil a myslel si, že se mu to povedlo.
.
Tak ho vyvedli z omylu