Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
2.12.15 18:33
@Denis11 píše:
Ahoj holky,
Chci se vas zeptat-vsimla jsem si, ze od pondeli majo od osmi davat misto masterchefa ten atentat. Ale uz jsem se nedozvedela, kdy budou davat masterchefa..nevite nektera nahodou? :nevim:

A není teď už třeba poslední? že by to nějak ultrarychle rozsekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:34
@Patricia89 píše: :lol: :lol: Jojo. To ti schvaluju. Cukrpus ale jen jednu noc. Pak na tebe nebude mit cas a kfo vi, kdy te zase navstivi. Takze jedna noc a fertig :lol: :lol: :mrgreen:

no právě, mě by to nevadilo :think: :think: jen teda kdyby byl nějak eextra dobrej bych chtěla ještě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.12.15 18:36

@Ell-Chmell no to doufam ze snad ne.. 8o to ta minula rada teda byla nesrovnatelne lepsi.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.12.15 18:38

@Denis11 Minulou jsem neviděla, koukám až letos a docela se mi to líbí -fandím culíkatýmu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:47

@Denis11 myslím, že ve středu bude finále - příští středu -někdo to tu psal, snad se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:48
@Patricia89 píše:
Ted to tady nektera psala. Budou ho davat jen ve stredu. Je to nekde na predchozi strance…
:lol: :lol: :lol: hurá nepletu se :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:51
@Patricia89 píše: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Prej extra dobrej. Jako myslis zakusek se slehackou, jo?To me by teda vadilo dost. Asi na to stavena. :mrgreen: Takze jen zkusit a hned sup pryc :mrgreen: :lol: :lol:

tak neodolala bych pokušení :oops: nejhorší je nevědět :think:. Prostě někdy se slabá žena chtíči neubrání :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:55
@Patricia89 píše:
Bohuzel… Ale pak je srovnana na celej zivot… A vyskoli ji to…Ale bejt mi 18 tak taky neodolam. :mrgreen: :lol: Copak cukrous. Ten neda pulce naroda spat… :mrgreen:
:think: :think: noo tak některé ženské mají zábrany :dance: :dance: :dance: takže fronta bude o to menší :lol: :lol:. Bejt mi 18, neodolá ani on mě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 19:03
@Patricia89 píše:
Maji zabrany, ptze je zivot vyskolil. Nektere.Jojojo :palec: To je dobry. Napodobne. Ted uz je to krapet horsi… Budu si muset koupit nejaky zasoby v drogerce :mrgreen:
Pak mi mozna neodola ani on… :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak vyškolil… Jde o to s kým a do čeho jdou.. Prostě mít tak nějak jasno :nevim:. Neříkám, že jsem měla na růžích ustláno, ale v tomhle docela funguje mozek :pankac:. Jojo hrr do drogérky. No já nikam nepoběžím, nemá to cenu :lol: :lol: raději si namažu těhu bříško :dance: :dance: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 19:11
@Patricia89 píše:
To vis, mlada, blba… Nekterym nefunguje. Az potom…

Tak mi nech aspon ten pocit… ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

A kolikaty tyden? :kytka: A kolik ti je?

35 let a 22+0 tt, po 5ti letech vymodlené miminko :pankac:. No snad se mi o cukroušovi nebude zdát :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 19:16
@Patricia89 píše:
Tak mooc gratuluji. Tak jeste pulka, co?
To utece hned… :lol: :lol: Tak bys mela zpestreni snu… :mrgreen:

děkuji.. noo už jsme za půlkou. Ale teda cukrouš je pokušení obrovské :lol: :lol: :lol: jen by se mě asi lekl no :think:. Tak zas máš o sokyni méně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 19:34
@Patricia89 píše: :lol: :lol: No tak ja po dvou detech taky nevypadam jak modelka :mrgreen:
:think: :think: :think: hmm tak máme šanci v tomhle čase - je brzy tma a ta pomáhá zamaskovat nedostatky :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.12.15 19:58
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: no mě by taky nevadilo být sama… No a s maminkou, tak jako jestli je maminka sama, tak to chápu, že jí nenechá samotnou. No za hřích by stál :oops: :oops: :oops:

No nemůžeme si ho zase tak idealizovat :D. Ale určitě je to hodný syn :D

@Patricia89 Krásně jsi to popsala :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 19:59
@msonulka píše:
No nemůžeme si ho zase tak idealizovat :D. Ale určitě je to hodný syn :D@Patricia89 Krásně jsi to popsala :D :D :D

to máš pravdu… Asi zas mléko na mozku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.12.15 20:01
@Ginuš píše:
to máš pravdu… Asi zas mléko na mozku :lol: :lol: :lol: :lol:

Už jsem nastartovaná u televize :lol:. To zase budou sny, olalááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit