Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš Jééé čáááu
my dvě jsme zase u jídla…
Jojo je to mazec jak odešel
tohle bylo hnusný
Jinak pro mě je favorit Jiří ![]()
@kiwa no já favorita nemám… Odchod byl hrozný. Uražená ješitnost
. No a jídlo to je naše no
![]()
Já jsem spokojená, že vypadl Honza, nebyl mi nikdy sympatický, je nevyrovnaný, místy velmi namistrovaný, střídal to s neupřímnou skromností a sypání si popela na hlavu v různých situacích, ale nevěřila jsem mu to, přišlo mi, že si vždycky připravuje půdu pro případ vypadnutí, jako že za to nemůže.
Paprika se mi nelíbila, pro mě takové překombinované jídlo, ale já nemám ráda tatarák a jsem houby gurmet
.
@Ginuš Ale jako divím se, že ta Lucie tam ještě je
. Dneska mi vadil začátek, ty vnitřnosti
. A pak jsem dostala chuť na bazalku ![]()
@kiwa píše:
@Ginuš Jééé čáááumy dvě jsme zase u jídla…
Jojo je to mazec jak odešeltohle bylo hnusný
Jinak pro mě je favorit Jiří
Taky si myslím, že to vyhraje Jiří.
@Patricia89 píše:
Taky myslim Jiri. Ale prekvapila Zdenka. Docela se ji ty vnitrnosti povedly.
no Zdeňka je podle mě taky docela favorit
@Samamama Mňam, tatarák
.
Já už koukala, kde teď Punčochář dělá šéfkuchaře, že si tam zajdu, až budu v Praze
.
Vnitrnosti me prisli zajimave, je fakt ze me prekvapilo ze vyhralo vlastne skoro nejjednodussi jidlo pasticka. S ostatnim bych se nepoprala. Ale paprika se mi nelibila, nevim proc kazit dobry tataracek paprikou a syrem. Na to mam moc rada hovezi maso:))
Jinak odchod honzi byl dost hnusnej aspon rozloucit se mohl, ale onbyl nervak a jak blondatej porotce vykulil oci:)))
@Patricia89 píše:
Taky myslim Jiri. Ale prekvapila Zdenka. Docela se ji ty vnitrnosti povedly.
Mě nepřekvapila, pořád říkám, že je dobrá a že zdaleka neumí jen dezerty.
Spíš mě překvapila Lucie, že se dostala tak daleko.
A jak mi dříve vadil culíkař, tak už jsem mu přišla na chuť
.
@kintly tak říkali jak je dobře ochucená, což u paštiky někdo neodhadne. A odchod překvapil i porotu ![]()
@Meha no podle mě nervák čekal, že půjde Lucie a vypadnout s ní bylo pod jeho úroveň. No culíčkáře jsem taky nemusela, ale je fajn