Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnešní díl mě překvapil - Honza, který pořád říká, že chce maso, že mu to jde a stane se tohle
. Lucia, jak si byla jistá s tím humrem a ono nic
. Zdenka - tu jsem tipovala, že dneska vypadne, ale jí se to vždycky nějak podaří. Lucka mě čím dál více překvapuje, ze začátku šedá myška, ale postupně se jí daří lépe a lépe
.
Hmmmm, skoda, ze to Marek zmastil
mohla vypadnout nafoukana Lucia
jak si vzdycky veri
a pak neni vybrana ani mezi 3 nejlepsi
![]()
A teda nevim, ale me by nenapadlo krajet steak
nikdy jsme ho v restauraci nakrajenej nedostali
![]()
Holky ta Lucia me sejri, hraje tam divadlo na cele kolo, nepodari se ji kase a hned ji porotci chodi utesovat. Ach jo k nikomu jinymu se tam tak nechovaji, je nesympaticka, nafoukana az beda.
@Zorbas Záleží, co to je za steak, z jakého masa, některé se při servírování krájí, např. flank steak.
Já včera na steak dostala hroznou chuť, tak jsem dnes dělala ribeye steak dle Ramseyho a byl úžasný, mňam
.
@Meha píše:
@Zorbas Záleží, co to je za steak, z jakého masa, některé se při servírování krájí, např. flank steak.Já včera na steak dostala hroznou chuť, tak jsem dnes dělala ribeye steak dle Ramseyho a byl úžasný, mňam.
Mňam, hned bych si dala
![]()
Holky díky
![]()
no tady se žerou steaky a já měla debrecinksý párky
![]()
ale taky dobrý
![]()
@Sherry píše:
Holky díky![]()
no tady se žerou steaky a já měla debrecinksý párky
![]()
ale taky dobrý![]()
Tak to jsme dvě
taky jsem večeřela párky ![]()
Tak už to začlo a už mám chut umlátit Luciu přes televizu. pinda jedna namyšlená.. ona prej je lídr a blá blá blá..
chápete to někdo?
@Sherry píše:
Tak už to začlo a už mám chut umlátit Luciu přes televizu. pinda jedna namyšlená.. ona prej je lídr a blá blá blá..
chápete to někdo?
lesba jedna hlupá
@Sherry zrovna se tady o tom bavime " ja jsem vlastne rada, ze jsem v tomhle tymu, jsme slabsi, takze budu mit vetsi sanci v eliminaci"
![]()
@Zuziky píše:
@Sherry zrovna se tady o tom bavime " ja jsem vlastne rada, ze jsem v tomhle tymu, jsme slabsi, takze budu mit vetsi sanci v eliminaci"![]()
doufám že vypadne konečně..baba jedna nepříjemná a nafrněná!!!
Nejvetsi spina je Lucia, mit moznost tak ji vytahnu z obrazovky a uslapu ![]()
@Meha píše:
Ta Lucia je fakt piz.da.
@benetka píše:
Nejvetsi spina je Lucia, mit moznost tak ji vytahnu z obrazovky a uslapu
Souhlas
pipina jedna ![]()
Lucia je fakt nechutná, doufám, že už poletí, nafoukaná blbénka, fakt. Leze mi na nervy. Nechápu, proč už nevypadla, už měla dost kiksů, ale pořád se tam drží, divná protekce. Nebo je tam schválně, aby to vřelo?
![]()