Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3537
24.11.15 11:35

Dnešní díl mě překvapil - Honza, který pořád říká, že chce maso, že mu to jde a stane se tohle :roll:. Lucia, jak si byla jistá s tím humrem a ono nic :lol: :lol:. Zdenka - tu jsem tipovala, že dneska vypadne, ale jí se to vždycky nějak podaří. Lucka mě čím dál více překvapuje, ze začátku šedá myška, ale postupně se jí daří lépe a lépe :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
24.11.15 12:29

Hmmmm, skoda, ze to Marek zmastil :roll: mohla vypadnout nafoukana Lucia :roll: jak si vzdycky veri :lol: a pak neni vybrana ani mezi 3 nejlepsi :lol: :pankac:
A teda nevim, ale me by nenapadlo krajet steak :nevim: nikdy jsme ho v restauraci nakrajenej nedostali :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
24.11.15 13:13

Holky ta Lucia me sejri, hraje tam divadlo na cele kolo, nepodari se ji kase a hned ji porotci chodi utesovat. Ach jo k nikomu jinymu se tam tak nechovaji, je nesympaticka, nafoukana az beda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
24.11.15 19:45

@Zorbas Záleží, co to je za steak, z jakého masa, některé se při servírování krájí, např. flank steak.

Já včera na steak dostala hroznou chuť, tak jsem dnes dělala ribeye steak dle Ramseyho a byl úžasný, mňam :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
1224
24.11.15 20:20
@Meha píše:
@Zorbas Záleží, co to je za steak, z jakého masa, některé se při servírování krájí, např. flank steak.Já včera na steak dostala hroznou chuť, tak jsem dnes dělala ribeye steak dle Ramseyho a byl úžasný, mňam :jazyk:.

Mňam, hned bych si dala :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.11.15 22:07

Holky díky :oops: :hug:

no tady se žerou steaky a já měla debrecinksý párky :mrgreen: :mrgreen:
ale taky dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.11.15 06:41
@Sherry píše:
Holky díky :oops: :hug:no tady se žerou steaky a já měla debrecinksý párky :mrgreen: :mrgreen:
ale taky dobrý :lol: :lol:

Tak to jsme dvě :lol: taky jsem večeřela párky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
25.11.15 20:45

Tak už to začlo a už mám chut umlátit Luciu přes televizu. pinda jedna namyšlená.. ona prej je lídr a blá blá blá..
chápete to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.11.15 20:47
@Sherry píše:
Tak už to začlo a už mám chut umlátit Luciu přes televizu. pinda jedna namyšlená.. ona prej je lídr a blá blá blá..
chápete to někdo?

lesba jedna hlupá

• Citovat
  • Upravit
17878
25.11.15 20:47

@Sherry zrovna se tady o tom bavime " ja jsem vlastne rada, ze jsem v tomhle tymu, jsme slabsi, takze budu mit vetsi sanci v eliminaci" :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
25.11.15 20:59
@Zuziky píše:
@Sherry zrovna se tady o tom bavime " ja jsem vlastne rada, ze jsem v tomhle tymu, jsme slabsi, takze budu mit vetsi sanci v eliminaci" :zed: :zed:

doufám že vypadne konečně..baba jedna nepříjemná a nafrněná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.11.15 21:04

Ta Lucia je fakt piz.da :cert:.

• Citovat
  • Upravit
326
25.11.15 21:10

Nejvetsi spina je Lucia, mit moznost tak ji vytahnu z obrazovky a uslapu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
25.11.15 21:12
@Meha píše:
Ta Lucia je fakt piz.da :cert:.
@benetka píše:
Nejvetsi spina je Lucia, mit moznost tak ji vytahnu z obrazovky a uslapu :-)

Souhlas :cert: pipina jedna :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
25.11.15 21:13

Lucia je fakt nechutná, doufám, že už poletí, nafoukaná blbénka, fakt. Leze mi na nervy. Nechápu, proč už nevypadla, už měla dost kiksů, ale pořád se tam drží, divná protekce. Nebo je tam schválně, aby to vřelo? :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí