Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sherry píše:
třeba budou mít dneska humra nebo tak něco… ten se musí dávat do vařící vody že? ještě živej.
no jsu zdvědavá teda.
jo tak něco takovýho to bude. jsem to zahlídla v ukázkách
![]()
@Patricia89
no já naštěstí dostala v 18 rozum a nepořídila si dítě s o 11 let starším cizákem..
představa že bych ted měla 15 letý dítě. no uf..
tak už mučí humry
![]()
@Patricia89
no s tím věkem to je pravda. ale jsu ráda že to nedopadlo.
no já bch si dala steak mnam..
no jsu potěšena že Lucia dostala podle mě to nejblbší maso ![]()
@Sherry píše:
@Patricia89
no s tím věkem to je pravda. ale jsu ráda že to nedopadlo.no já bch si dala steak mnam..
no jsu potěšena že Lucia dostala podle mě to nejblbší maso
jooo já taky snad to uvaří špatně ![]()
Ježíš já tady fakt slintám..
naposledy jsem měla steak s argentinskýho mladýho býčka před 5 měsícema..
jako těhule jsem jedla maso furt.
asi to budu muset zopakovat..
ale ted mi stačí hezky štavnatá krkovička
![]()
holky tak to u Lucie vypadalo nadějně, ale ona ta potvora to beztak zachránila..
no tak Marek to posr.al. fakt idiot
![]()
![]()
ona je táááák namistrovaná že mně jebne..
prej mám výborně dochucenou štáva..
takový sebevědomí..no ale hezky jí to cukroušek poplil ![]()
@pcd píše:
jooo já taky snad to uvaří špatně
Ted koukám jak má cukrouš zase stejnou košilu a má nějaký uplý gatě.. a myslím přes pindíka
sakra aby se mu mršky nezapařily
![]()
pořádně bych se přivítala se svou priatelkou???
![]()
no tak zas nic holky no…priatelka si počká
chjo.
shrnutí pro holky co nekoukaly
takže..v boxu měli živýho humra..fuj na pohled to byl fakt humáč
![]()
no poprali se s tím docela dobře. a nejlepší byla Lucka mladá hezká, honza a pančel roman..a ten byl nakonec nejlepší. jako měl to hezký a určo aj dobrý.
ve vyřazování měli dělat steaky. bylo na výběr 6 různých kousků masa.. pupek, nějaká veverka či co, vysokej a nízekj roštěnec a ještě něco. což si už samozřejmě nepamatuju.
a roman to měl rozdělit jak uzná za vhodný. a vzal to tak že podle toho kdo kde stál tak dostal takový maso. první člen dostal první maso, druhej druhý a tak..
na Luciu zbyl takovem malej mrcasek. oponka nebo tak nějak to bylo.. takovej tenkej kousek.. no a hvězda to trošku podělala ![]()
ale mnohem horší to udělal marek. ten měl maso u kterýho fichtner říkal že je tam tukový očko a to na tom masu musí být. že je hřích to vyříznout. a to jelito uřízne maso a to očko dá do pryč. no si pod sebou holt podřezal větev. trouba jeeden.
no a honza měl pupek a to se dělá vcelku a on jim to pak naservíroval uplne debilne. sice to nakrájel tak jako jo.. ale takový tenoučký plátky. málem jak na carpacio
![]()
no ale bohužel Lucia se „zachránila“ tím že i když se jí rozpadlo zapečený zemiakový pyré, tak udělal na rychlo kašu.. sice hnus na talířu, ale ocenili že si poradila. sakra
![]()
Takže vypadl pidlovokej marek co nenechal na masu očko.. přihodný
![]()
tak snad to tak stačí..díky tomu jak mi tekly žgryndy tak si to líp nevybavím
![]()
@Sherry Jsi zlatá!
Dnes jsem to viděla, mňam, hned jsem si řekla, že musím sehnat dobré maso a steak udělat
.
@Meha píše:
@Sherry Jinak to očko k Markovi - to jsi fakt vystihla.
no ono se to nabízelo. zrovna dneska jsem hodně koukala jak on kouká
![]()
@Sherry Asi na to přestanu s klidným srdcem koukat a budu číst jen tvoje výcucy ![]()
Ale ty humři, to mi nedělalo nějak dobře… Já bych to nedokázala, živýho tvora strčit do vařící vody
A ano, maso normálně jím a vím, že jsem pokrytec, když toto mi vadí a noname balíček z marketu si klidně na pánev hodím ![]()
@Meha já nedávno dělala roastbeef z květové špičky
to byla žranice zase… ![]()
Lucia si další chválu vůbec nezasloužila, umí se jen vychvalovat a pak skutek utek, vyhrála tehdy jen jako vedoucí skupiny, tak proč ji tam tak drží? Už přece dostala druhou šanci dřív a finito…
No a Zdenka zas po haluzi, prý no nic moc, ale umíte to odprezentovat na talíři… Měla by jít do rozstřelu…