Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se mi líbí jak se tu poslední dny rozebírá co by kdo dělal s kterým porotcem
![]()
a chudáci účastníci nic..
no tak já chcu aby vypadla konečně zase Lucie ![]()
@Patricia89
jo je fakt že furt se to týká masterchefa ![]()
a františek je tam už těžce mimo. jsu zvědavá co udělá z těch plechovek..
možná tak věž na bourání
![]()
a ta mladá lucka.. no povedla se jí 2× nějaká polívka a šlus.. ale hezky se na nu kouká no..
@ivik21 píše:
Ta Zdenka zas bude tvořit „sladké“
no ta jde na jistotu. sladký umí tak proč ne.. jako dělat těstoviny který jsem nikdy nedělala to je risk no..
jééé andree se to rozpadlo
![]()
Teda, sice je mi Lucía krajně nesympatická, ale toto je celkem nefér.
@Ester13 nefér je už to, že jednou vypadla a je zpátky ve hře
Tak dneska Frantisek- cekala jsem to, ale je to sympatak a jako jediny pronesl krasnou rec
![]()
A Lucce to prvenstvi preju, prece jenom tam doted byla takova seda myska ![]()
Snad priste vypadne Andrea
nebo Lucia
![]()
@Zorbas Na příště jí nachystali kapitánskou pásku, myslím, že jí to podrazí nohy úplně
@Zorbas píše:
Tak dneska Frantisek- cekala jsem to, ale je to sympatak a jako jediny pronesl krasnou rec![]()
A Lucce to prvenstvi preju, prece jenom tam doted byla takova seda myska
Snad priste vypadne Andreanebo Lucia
![]()
Dnes jsem nebyla doma, takže tedy vypadl František?
A co dnes vařili, co měli za úkol?
Děkuji za info
.
@Meha
měli vařit z plechovek.. a k tomu ještě měli tuším mouku, mlíko, vajce a tak. a většina dělala těstoviny. jen holky udělaly něco jinýho.. teda kromě pipky Lucii. ta nějaký nudle dělala taky.
tam nejlepší jídlo měla Lucka - mladá 2× quiche nebo jak se to píše, Lucia - nafrněná pinda ty těstoviny a zdenka sladký něco
. no to jsem ti pomohla co.. moje vyjadřování
![]()
a zdenka nej a ta pak mohla vybrat kdo neuvidí mastreklas jídla co budou vařit.
nějaký maracujový sladký cosi
nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje. no takže návod neviděla andrea a Lucia.ale i tak to docela daly. bohužel.. ![]()
@Sherry píše:
@Meha
měli vařit z plechovek.. a k tomu ještě měli tuším mouku, mlíko, vajce a tak. a většina dělala těstoviny. jen holky udělaly něco jinýho.. teda kromě pipky Lucii. ta nějaký nudle dělala taky.
tam nejlepší jídlo měla Lucka - mladá 2× quiche nebo jak se to píše, Lucia - nafrněná pinda ty těstoviny a zdenka sladký něco![]()
. no to jsem ti pomohla co.. moje vyjadřování
![]()
![]()
![]()
a zdenka nej a ta pak mohla vybrat kdo neuvidí mastreklas jídla co budou vařit.
nějaký maracujový sladký cosinemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje. no takže návod neviděla andrea a Lucia.ale i tak to docela daly. bohužel..
Super, děkuji za info, vše chápu, vyjadřovací schopnosti perfektni
. Škoda, že Andrea s Luciou nevypadly, tak třeba příště
.
No Lucia nesympatická, arogantní a myslím, že včera jsem nějak vycítila, že dokáže být hodně zlá - jít přes „mrtvoly“, jak se říká. Jak šla s Andreou bokem a řekla, že si s ní nerozumí, nadřazená nána. František měl krásnou řeč, ale bylo na čase, aby šel. Je ale šikovný kuchař a jistě bude mít úspěchy ve svém životě. Baví ho to. Moderátoři…no…když se na pořad dívám, jen kvetu
Bobánci. A ten blonďák, mu se určitě líbí ta Lucka, včera zase po ní pokukoval.
Holky zdravím. Včera jsme na to koukali a debatovali, jak to tam mají organizačně. Jako je to předtočený, to je jasný. Ale jak často vařili? Přece museli normálně chodit třeba do práce ne? Nebo vařili třeba jen o víkendech a v týdnu fungovali doma. Nevíte někdo? Dík ![]()