Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
15.11.15 21:57

Se mi líbí jak se tu poslední dny rozebírá co by kdo dělal s kterým porotcem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a chudáci účastníci nic..
no tak já chcu aby vypadla konečně zase Lucie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
15.11.15 23:11

@Patricia89
jo je fakt že furt se to týká masterchefa :mrgreen:

a františek je tam už těžce mimo. jsu zvědavá co udělá z těch plechovek..
možná tak věž na bourání :mrgreen: :mrgreen:
a ta mladá lucka.. no povedla se jí 2× nějaká polívka a šlus.. ale hezky se na nu kouká no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.11.15 20:31

Ta Zdenka zas bude tvořit „sladké“ :zed:

• Citovat
  • Upravit
20376
16.11.15 20:40
@ivik21 píše:
Ta Zdenka zas bude tvořit „sladké“ :zed:

no ta jde na jistotu. sladký umí tak proč ne.. jako dělat těstoviny který jsem nikdy nedělala to je risk no..

jééé andree se to rozpadlo :dance: :dance: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.11.15 21:16

@Patricia89 no jo no, aspoň něco na tu dálku :( do Paříže :andel:

• Citovat
  • Upravit
6569
16.11.15 21:16

Teda, sice je mi Lucía krajně nesympatická, ale toto je celkem nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
16.11.15 21:24

@Ester13 nefér je už to, že jednou vypadla a je zpátky ve hře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
16.11.15 21:52

Tak dneska Frantisek- cekala jsem to, ale je to sympatak a jako jediny pronesl krasnou rec :potlesk: :palec:
A Lucce to prvenstvi preju, prece jenom tam doted byla takova seda myska ;)
Snad priste vypadne Andrea :oops: nebo Lucia :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
16.11.15 22:10

@Zorbas Na příště jí nachystali kapitánskou pásku, myslím, že jí to podrazí nohy úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.11.15 22:42
@Zorbas píše:
Tak dneska Frantisek- cekala jsem to, ale je to sympatak a jako jediny pronesl krasnou rec :potlesk: :palec:
A Lucce to prvenstvi preju, prece jenom tam doted byla takova seda myska ;)
Snad priste vypadne Andrea :oops: nebo Lucia :oops: :mrgreen:

Dnes jsem nebyla doma, takže tedy vypadl František?
A co dnes vařili, co měli za úkol?
Děkuji za info ;).

• Citovat
  • Upravit
20376
16.11.15 22:55

@Meha
měli vařit z plechovek.. a k tomu ještě měli tuším mouku, mlíko, vajce a tak. a většina dělala těstoviny. jen holky udělaly něco jinýho.. teda kromě pipky Lucii. ta nějaký nudle dělala taky.
tam nejlepší jídlo měla Lucka - mladá 2× quiche nebo jak se to píše, Lucia - nafrněná pinda ty těstoviny a zdenka sladký něco :mrgreen: :mrgreen:. no to jsem ti pomohla co.. moje vyjadřování :roll: :roll: :mrgreen: :oops:
a zdenka nej a ta pak mohla vybrat kdo neuvidí mastreklas jídla co budou vařit.
nějaký maracujový sladký cosi :mrgreen: nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje. no takže návod neviděla andrea a Lucia.ale i tak to docela daly. bohužel.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.11.15 22:59
@Sherry píše:
@Meha
měli vařit z plechovek.. a k tomu ještě měli tuším mouku, mlíko, vajce a tak. a většina dělala těstoviny. jen holky udělaly něco jinýho.. teda kromě pipky Lucii. ta nějaký nudle dělala taky.
tam nejlepší jídlo měla Lucka - mladá 2× quiche nebo jak se to píše, Lucia - nafrněná pinda ty těstoviny a zdenka sladký něco :mrgreen: :mrgreen:. no to jsem ti pomohla co.. moje vyjadřování :roll: :roll: :mrgreen: :oops:
a zdenka nej a ta pak mohla vybrat kdo neuvidí mastreklas jídla co budou vařit.
nějaký maracujový sladký cosi :mrgreen: nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje. no takže návod neviděla andrea a Lucia.ale i tak to docela daly. bohužel.. :roll:

Super, děkuji za info, vše chápu, vyjadřovací schopnosti perfektni :palec:. Škoda, že Andrea s Luciou nevypadly, tak třeba příště ;).

• Citovat
  • Upravit
2101
17.11.15 07:30

@Sherry hezkej popis :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
17.11.15 10:17

No Lucia nesympatická, arogantní a myslím, že včera jsem nějak vycítila, že dokáže být hodně zlá - jít přes „mrtvoly“, jak se říká. Jak šla s Andreou bokem a řekla, že si s ní nerozumí, nadřazená nána. František měl krásnou řeč, ale bylo na čase, aby šel. Je ale šikovný kuchař a jistě bude mít úspěchy ve svém životě. Baví ho to. Moderátoři…no…když se na pořad dívám, jen kvetu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bobánci. A ten blonďák, mu se určitě líbí ta Lucka, včera zase po ní pokukoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
17.11.15 12:54

Holky zdravím. Včera jsme na to koukali a debatovali, jak to tam mají organizačně. Jako je to předtočený, to je jasný. Ale jak často vařili? Přece museli normálně chodit třeba do práce ne? Nebo vařili třeba jen o víkendech a v týdnu fungovali doma. Nevíte někdo? Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí