Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nedívala jsem od začátku, jaktože se tam vrátila ta Lucia? ta už tam přeci nebyla? ![]()
@Jitka79
porotci si vybrali každej jednoho adepta z vypadnutejch a ti vařili a mohli si tak vyvyřit návrat. a bohužel to byla Lucia
@Sherry píše:
@Jitka79
porotci si vybrali každej jednoho adepta z vypadnutejch a ti vařili a mohli si tak vyvyřit návrat. a bohužel to byla Lucia
aha…
měla jsem radost, když vypadla
každopádně díky za info ![]()
No to bylo teda terno, ach ta Lucia! Asi tomu potřebovali dát drive
František zklamal, měl jít…je mi ho líto, ale je to opakovaně a už tam nemá co dělat…i když umí, ale podle svého. Holky, asi jsem divná, ale ty masiska mě přijdou fakt nedodělaná. Prostě jak vidím růžový střed, fuj. Dá se na to zvyknout? My, co pečeme maso 4 hodiny?
Tento recept podle Kaliny bych ale brala, vyhledám a napíšu si ho do receptů. Dala by se kýta nahradit vepř. panenkou?
@Voltiček
Holt to musis zkusit. Dat si růžový maso ![]()
Já třeba úplně echt červený a to moc růžový nemusím. Ale hezký šťavnaty aby z toho pak tekla šťáva to mužů.. Chlap potřebuje malém vysušeny maso..takže u nás bývají boje v létě při grilování
![]()
No jinak nahradit se to myslím dá..ale pak se tomu musí přizpůsobit doba vaření ![]()
No já taky myslela že půjde František
Jinak se tesim na středu.. Jim to ty decka beztak poplivou
zavděčit se dětem..hmmm ![]()
Viděla jsem jen konec, ach jo Lucia
.
A koho ještě vrátili? Pokud chápu dobře, vrátili 3 účastníky a ti dva zas hned vypadli.
@Meha Nene vrátili jen Luciu. Oni vybrali tři kteří vypadli a jeden z nich měl šanci se vrátit. Lucia to vyhrála.
@Voltiček Pro mě ty růžové středy jsou taky blééé
já mám ráda pořádně propečené jinak bych to nepozřela.
@Patricia89 Jo ten Dominik je šikovný, na to že je mu teprve 18 tak to tedy klobouk dolů ![]()
Moje tipy na vítěze jsou Roman, Lucia a nebo Honza
Tak to já zas růžové středy můžu, pěkně šťavnaté.
Propečené maso je promarněná příležitost
.
Mě přijde, že tu Luciu tam dali naschvál… neskutečně si věří a to co tam teď předvedla mi přišlo stejné, jako to co předvedli ostatní soutěžící, ona je jen dost přesvědčivá, ale až teď se začíná ukazovat, že zas taková hvězda tam není, protože se to dost zúžilo ten počet soutěžících… Podle mě to je nefér, jednou to nezvládla, neměla by se vracet i přesto, že to je soutěž, tak právě proto ![]()
Taky si myslím, že je tam díky svému sebevědomí, jako naschvál ![]()