Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
9.11.15 20:59

A uz mam po nalade!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.11.15 21:08
@Xiraxinek píše:
A uz mam po nalade!

ani nemluv :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
9.11.15 21:37

Holky, nedívala jsem od začátku, jaktože se tam vrátila ta Lucia? ta už tam přeci nebyla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.11.15 21:43

@Jitka79
porotci si vybrali každej jednoho adepta z vypadnutejch a ti vařili a mohli si tak vyvyřit návrat. a bohužel to byla Lucia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
9.11.15 21:44
@Sherry píše:
@Jitka79
porotci si vybrali každej jednoho adepta z vypadnutejch a ti vařili a mohli si tak vyvyřit návrat. a bohužel to byla Lucia

aha… :cert: měla jsem radost, když vypadla :pocitac: každopádně díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.11.15 21:53

No to bylo teda terno, ach ta Lucia! Asi tomu potřebovali dát drive :zed: :zed: František zklamal, měl jít…je mi ho líto, ale je to opakovaně a už tam nemá co dělat…i když umí, ale podle svého. Holky, asi jsem divná, ale ty masiska mě přijdou fakt nedodělaná. Prostě jak vidím růžový střed, fuj. Dá se na to zvyknout? My, co pečeme maso 4 hodiny? :mrgreen: :mrgreen: Tento recept podle Kaliny bych ale brala, vyhledám a napíšu si ho do receptů. Dala by se kýta nahradit vepř. panenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.11.15 23:23

@Voltiček
Holt to musis zkusit. Dat si růžový maso :mrgreen:
Já třeba úplně echt červený a to moc růžový nemusím. Ale hezký šťavnaty aby z toho pak tekla šťáva to mužů.. Chlap potřebuje malém vysušeny maso..takže u nás bývají boje v létě při grilování :mrgreen: :mrgreen:

No jinak nahradit se to myslím dá..ale pak se tomu musí přizpůsobit doba vaření :palec:

No já taky myslela že půjde František

Jinak se tesim na středu.. Jim to ty decka beztak poplivou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zavděčit se dětem..hmmm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
10.11.15 07:14

Neeeeee Lucia je zpátky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.11.15 07:23

Viděla jsem jen konec, ach jo Lucia :(.
A koho ještě vrátili? Pokud chápu dobře, vrátili 3 účastníky a ti dva zas hned vypadli.

• Citovat
  • Upravit
6376
10.11.15 08:00

@Meha Nene vrátili jen Luciu. Oni vybrali tři kteří vypadli a jeden z nich měl šanci se vrátit. Lucia to vyhrála.
@Voltiček Pro mě ty růžové středy jsou taky blééé :mrgreen: já mám ráda pořádně propečené jinak bych to nepozřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.11.15 09:30

@Patricia89 Jo ten Dominik je šikovný, na to že je mu teprve 18 tak to tedy klobouk dolů :palec:
Moje tipy na vítěze jsou Roman, Lucia a nebo Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.11.15 09:56

@Patricia89 Ten Roman se chová dobře a i dobře vypadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.11.15 11:30

Tak to já zas růžové středy můžu, pěkně šťavnaté.
Propečené maso je promarněná příležitost ;).

• Citovat
  • Upravit
3677
10.11.15 12:04

Mě přijde, že tu Luciu tam dali naschvál… neskutečně si věří a to co tam teď předvedla mi přišlo stejné, jako to co předvedli ostatní soutěžící, ona je jen dost přesvědčivá, ale až teď se začíná ukazovat, že zas taková hvězda tam není, protože se to dost zúžilo ten počet soutěžících… Podle mě to je nefér, jednou to nezvládla, neměla by se vracet i přesto, že to je soutěž, tak právě proto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.11.15 12:06

Taky si myslím, že je tam díky svému sebevědomí, jako naschvál :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat