Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pivonka.Lucni přesně tak. Já bych za 5 min nedošla ani do toho skladu ![]()
Přesně. Mě přijde, že všechno zná, všude byla a od všeho má klíče.
@Sherry píše:
Uááááá
já tu Luciu nemůžu ani vidět natož slyšet![]()
![]()
Ze začátku mi byla sympatická, ale potom mi začala vadit a teď mi vadí snad víc než ta Andrea ![]()
@Meha píše:
Jsem v šoku, Lucia vypadla, to jí fakt přeju.
konečně. at si jde do masterchef slovensko…
a ta andrea ona furt tak divně mrká a čumí.. jak pakoš..
a ten tunák asi tak má bejt ne? všude se říká že má být růžovej..ale teda na mě byl moc růžovej
![]()
@Sherry @Patricia89 Já jsem tuňáka takto v restauraci měla, takže byl asi opravdu udělaný dobře.
Roman to vcera udelal mooooc chytre s tema kosikama
nestacila jsem zirat, co se to s Luciou deje
manzel jeste na zacatku poznamenal, ze je nejaka strhana, tak treba nebyla ve svy kuzi
kazdopadne mi bylo Frantiska chvilema lito, jak byl bezmocny ![]()
Ale bavi me to snad cim dal vic ![]()
Lucia si moc věřila, dobře jí tak. Taky jsem fandila Františkovi ![]()
@Callipo90 jo, vypadla. Měla duel s Františkem. František to míň pokazil. Šéfové byli nespokojeni s oběma.
Lucia mi připadala hodně schopná. Když šéfovala svojí skupině, tak jí to šlo. Ale když měla jiného šéfa, tak mu do toho kecala a nenechala se ukočírovat. Tak se mi tím zprotivila
.
Já jsem byla teda včera hodně překvapená, že vypadla Lucia, myslela jsem, že je to adept na vítězství ![]()
Zvláštní člověk, že vypadla
zvládne mořský plody a nezvládne špagety
… určitě by ty základní věci měla umět… čumim teda, každopádně jsem ráda
ne že bych jí přála něco zlého, ale ona opravdu neuměla v kolektivu pracovat… buď samostatnej jedinec a nebo generál
a to prostě není dobře a už vůbec ne v týhle profesi.
@Zorbas I teď jim na začátku kolikrát říkali, že svoje blízké dlouho neuvidí. Ale jak to mají předtočené nebo ne, to nevím. Na první řadu jsem se dívala s dětmi, teď mají smůlu. Ale líbilo se nám to, proto se dívám i teď.
.
Včera to byl fakt mazec. Bych byla v háji