Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sherry Koukám na to… Andreu bych kopla do zadnice
. Je mi silně nesympatická. A vyhrát to měl ten třetí kluk… Hlavně, že se ti porotci tím hambáčem cpali
.
Jinak co jim vybrala za jídlo… no je jasný, že chce co nejvíc lidí odpálit, ale teda mohla dát něco jinýho
@kiwa píše:
@Sherry Koukám na to… Andreu bych kopla do zadnice. Je mi silně nesympatická. A vyhrát to měl ten třetí kluk… Hlavně, že se ti porotci tím hambáčem cpali
.
Jinak co jim vybrala za jídlo… no je jasný, že chce co nejvíc lidí odpálit, ale teda mohla dát něco jinýho
Mě je taky strašně nesympatická ![]()
Jako fakt nechápu. přeci má vyhrát to co sežeru i s talířem. a ne něco od nějaké pipky která se neumí ani vymáčknout.
a jak se furt culí. falešnice falešná to je
![]()
@Sherry píše:
Jako fakt nechápu. přeci má vyhrát to co sežeru i s talířem. a ne něco od nějaké pipky která se neumí ani vymáčknout.
a jak se furt culí. falešnice falešná to je![]()
Tak já mám z dobrých zdrojů, že pěkná pipka je ta Lucia, ta slovena krátkovlasá…
Ahoj, holky, přidávám se k vám. Sleduju bedlivě a je to můj relax. Moderátoři - šéfkuchaři úžasní, trochu bojuju se sympatiemi k tomu tmavovlasému, co vařil v Saudské Arábii, ale věřím, že je to profík na svém místě. Ten blonďák teda sympatický kocourek a můj nejoblíbenější je ten nejstarší, pro takové typy mám opravdu slabost. Odpusťte to hodnocení, ale co se mi před televizí prohání děti v pyžamech a manžel ve spoďárech, tak si musím spravit oko a zasnít se, jak bych se měla po jejich boku. Ale zpět do reality, to je vyšší liga.
Vaření - s tím se neztotožńuji, nemám ráda sofistikovaná jídla velikosti dětské pěstičky zasypané travinou, z čehož se nenajím, ale oku to lahodí, to je pravda. Fandím Lucii a Františkovi, Andrea mě něčím štve, nemůžu přijít čím. Ale jinak jim nezávidím, musí to být mazec, v limitu takové šlichty vařit. Klobouk dolů. Včerejší burger mě namotivoval vyhledat na netu recepty, jelikož to nevařím, ale jednou za měsíc si to dopřejeme a příští víkend k večeři vyzkouším s domácími hranolky.
@Voltiček píše:
Ahoj, holky, přidávám se k vám. Sleduju bedlivě a je to můj relax. Moderátoři - šéfkuchaři úžasní, trochu bojuju se sympatiemi k tomu tmavovlasému, co vařil v Saudské Arábii, ale věřím, že je to profík na svém místě. Ten blonďák teda sympatický kocourek a můj nejoblíbenější je ten nejstarší, pro takové typy mám opravdu slabost. Odpusťte to hodnocení, ale co se mi před televizí prohání děti v pyžamech a manžel ve spoďárech, tak si musím spravit oko a zasnít se, jak bych se měla po jejich boku. Ale zpět do reality, to je vyšší liga.
Vaření - s tím se neztotožńuji, nemám ráda sofistikovaná jídla velikosti dětské pěstičky zasypané travinou, z čehož se nenajím, ale oku to lahodí, to je pravda. Fandím Lucii a Františkovi, Andrea mě něčím štve, nemůžu přijít čím. Ale jinak jim nezávidím, musí to být mazec, v limitu takové šlichty vařit. Klobouk dolů. Včerejší burger mě namotivoval vyhledat na netu recepty, jelikož to nevařím, ale jednou za měsíc si to dopřejeme a příští víkend k večeři vyzkouším s domácími hranolky.
Tak já to mám přesně naopak, tyhle sofistikovaná jídla mi vadí jednou jedinou věcí… a to tím, že když se na to podívám, tak to právě mému oku nelahodí, jak tojinak říct
prostě když to vidím, nemám na to chuť, což by prostě u jídla tak být nemělo, nejvíc mě dostává když vždycky vidím na nějakém podobném mini sofistikovaném jídle takovou tu pěnu, chuť mě absolutně přechází, vypadá to jako když na to někdo flusnul… prostě mi tento způsob foodstylingu přijde nechutný a degraduje tu surovinu jako takovou, víc mi ladí oku, když to někdo umí vystajlovat třeba dám příklad jako pohlreich v televizi, takový nenásilný, ale oku lahodící až se zbýhají sliny, je to prostě jídlo, tamto je jen takové umělecké dílo, ale chuť na to žádná
asi jsem exot
![]()
proc vyhrala Andrea, mozna jsem proti ni zaujata, ale kdyz ji vidim zatina se mi noha v pest. Jeji burg byl podle me takovy suchy, mel to vyhrat ten treti. Koukam na to az ted, tak nevim jak se to bude vyvijet dal, ale mam dost…
Ahoj holky, taky se divam a taky me Andrea stve
jak porad zezacatku zduraznovala, ze ona byla ve Spanelsku ![]()
Ale vcera jsem nevidela konec
kdo vypadl?
@Patricia89 píše:
A ten tělocvikář s těma culíkama![]()
![]()
![]()
bych mu to ostříhala, vypadá jak…
Presne, on by mi mozna byl sympaticky, ale ty culiky me irituji ![]()
@Patricia89 dekuju
no, ta byla takova nejslabsi ![]()
Jj, (myslim) Roman je dobrej, ale ostrihat by se mohl
a ten zakriknutej blondak s brylema a Dominik je sympatak, benjaminek ![]()
Tak ten culíkovej učitel.. no vlasy děs. jinak sympoš..
a ta Andrea je fakt šílená.. byh jí šlápla do úsměvů můře jedné
![]()
a ti porotci. no ten blondák je v poho. a pak ten starší.. no vlasně všichni jsou ok.. a kdyby mi některej doma uvařil tak se zlobit nebudu..
a včera jsem u těch hambáčů teda slintala zodpovědně..
a souhlasím že vyhrát měl ten chlap nebo ten mladoch.. ![]()
První řadu jsem sledovala s dětmi, ale to bylo o prázdninách. Teď mají děti smůlu, dívají se jen chvíli. Pořad se mi líbí.
Zatím nemám svého favorita
.
@Callipo90 píše:
Tak já mám z dobrých zdrojů, že pěkná pipka je ta Lucia, ta slovena krátkovlasá…
Ta na mě tak působí od začátku, dnes se projevuje v plné kráse
.