Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
22.10.15 10:12
@MacinkaCZ píše:
Ty recepty asi nejsou nikde na netu co ti lidi vymyslí co? To mě dost mrzí protože spoustu z nich bych vyzkoušela. Rozhodně lepší kulinářský zažitek než blafy z Prostřeno. Halvněže na ty recepty je i aplikace na mobil :-(

Asi ne :think: ale podle mě vyjde zas ta knížka Masterchef, tak třeba tam to bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.10.15 10:25

Taky sleduju a baví mě to :palec: Já fandím tomu blonďatému mikrobiologovi, je mi hrozně sympatický, fajn člověk. I ta thajka se mi líbí :)
Ten tmavovlasý kuchař je mi taky nejsympatičtější :lol:
Kdo mě irituje je ta blondýna (nevím jméno) co procestovala svět, jak se pořád obhajuje Španělskem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 10:37
@Whynot píše:
Taky sleduju a baví mě to :palec: Já fandím tomu blonďatému mikrobiologovi, je mi hrozně sympatický, fajn člověk. I ta thajka se mi líbí :)
Ten tmavovlasý kuchař je mi taky nejsympatičtější :lol:
Kdo mě irituje je ta blondýna (nevím jméno) co procestovala svět, jak se pořád obhajuje Španělskem atd.

Andrea :lol:… dělá ze sebe hroznou cizinku no :lol: nevim teda jak dlouho tam byla, ale nemá ani žádnej přízvuk nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.10.15 10:43
@Callipo90 píše:
Andrea :lol:… dělá ze sebe hroznou cizinku no :lol: nevim teda jak dlouho tam byla, ale nemá ani žádnej přízvuk nic…

Lituji, ze nevypadla, ta jeji nabubrenost, dela ze sebe buhvi co, ze zila v cizine.Proc tam nezustala, kdyz je stejne hlavou porad pryc jak vcera zduraznila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
22.10.15 11:01

Taky koukám, ještěže to dopoledne opakují, manžel mě večer nenechá se dívat :lol:. Vařit mě baví i ráda experimentuji, ale to co tam zvládají oni bych nedala. Mě je sympatický ten co vyhrál minule (Jirka myslím) a ta thajka, nejméně asi ta Lucia a ten Marek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.10.15 11:13
@benetka píše:
Lituji, ze nevypadla, ta jeji nabubrenost, dela ze sebe buhvi co, ze zila v cizine.Proc tam nezustala, kdyz je stejne hlavou porad pryc jak vcera zduraznila :-)

Jo ta mě taky rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 12:15
@benetka píše:
Lituji, ze nevypadla, ta jeji nabubrenost, dela ze sebe buhvi co, ze zila v cizine.Proc tam nezustala, kdyz je stejne hlavou porad pryc jak vcera zduraznila :-)

Snaží se být jako světaznalá, ale moc jí to nejde… tak uvidíme jak se bude chovat dál :) třeba zmírní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.15 12:20

@Callipo90 koukám, baví mi to :mrgreen: snad jediná reality show, co mi chytla - i tedy první řada.. hledám inspiraci, včera při houbách jsem ale trpěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 12:32
@martina.se píše:
@Callipo90 koukám, baví mi to :mrgreen: snad jediná reality show, co mi chytla - i tedy první řada.. hledám inspiraci, včera při houbách jsem ale trpěla :lol:

Taky to je jedinej pořad na kterej koukám :mrgreen: :lol: proč trpěla? :lol: já houby miluju, ale zrovna včera mě tam žádnej ten recept nezaujal :think: krom teda těch plněných žampionů od toho učitele… :) a já bych je neplnila játry :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.10.15 12:39
Taky koukám, ale až v noci, když na to mám klídek. Po dlouhé době mě zase něco v televizi fakt baví.
@kiwa píše:
@Callipo90 Jééé těch lidí je víc, ale třeba tomu klukovi jak minule vybíral to jídlo… Lucii (ta co vedla ten červený tým), pak z druhýho týmu tomu blondákovi s culíkama a Františkovi - blondák s brýlema, ten mikrobiolog :mrgreen:

Koukám, že máme úplně stejný favority. :palec: Na druhou stranu je mi strašně nesympatická ta Andrea, to bude asi pěkná nána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.15 12:47
@Callipo90 píše:
Taky to je jedinej pořad na kterej koukám :mrgreen: :lol: proč trpěla? :lol: já houby miluju, ale zrovna včera mě tam žádnej ten recept nezaujal :think: krom teda těch plněných žampionů od toho učitele… :) a já bych je neplnila játry :mrgreen: :lol:

já zvracím, když je vařím.. ovšem se zadáním bych si poradila, to jako jo :mrgreen: houby ale nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.10.15 12:48
@Callipo90 píše:
Taky to je jedinej pořad na kterej koukám :mrgreen: :lol: proč trpěla? :lol: já houby miluju, ale zrovna včera mě tam žádnej ten recept nezaujal :think: krom teda těch plněných žampionů od toho učitele… :) a já bych je neplnila játry :mrgreen: :lol:

Přesně moje řeč.. taky houby miluju, ale recepty nic moc.. ale ty plněný houby bych ochutnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.10.15 13:15
@Callipo90 píše:
Aha, oni mají svojí restauraci, jo? To jsem vůbec nevěděla, mě první díl utekl :)

Kto oni?
Vsetci traja su bud vladtnikni alebk sefkuchari..
Pan Kalina vlastni restauraci ktora sa vola ako on..jukni na net..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.10.15 14:05
@Callipo90 píše:
Mě docela zaujal takovej tmavovlasej šéfkuchař, příjde mi jako takovej sympoš :)

Kalina - ten je mi taky nejsympatičtější, přijde mi, že z těch tří se nejméně stylizuje.
Z účastníků je mi sympatický mikrobiolog.
Lucia je šikovná, ale mně nesedí, také moc nemusím toho culíkatého učitele.
Pak je mi ještě sympatický Jiří.
Kdo mě překvapil, je ta blonďatá kosmetička, nevím jméno, jak včera pěkně udělala ten dezert.

Ale všichni jsou dobří, já také ráda vařím, ale tohle bych nedala.

• Citovat
  • Upravit
3677
22.10.15 14:33
@miisenka píše:
Kto oni?
Vsetci traja su bud vladtnikni alebk sefkuchari..
Pan Kalina vlastni restauraci ktora sa vola ako on..jukni na net..

Aha, já myslela ta vietnamka, že má restauraci :lol: asi jsem blbě rozuměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí