Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Whynot píše:
Tak co říkáte na včerejšek? Já si myslela, že Kanitta brzy odpadne, byla bohužel nejslabší, ale byla mi sympatická.
Jinak mě hrozně pobavilo, jak byla ta romantická večeře a oni se ptali těch párů, jak jim chutná. A ten pár - celkem šikovný chlap a vyžilá umělá blondýna s prodlouženými vlasy, jak pořád skákala do řeči a 5 x opakovala, jak ona hodně sportuje a cvičí, že raději proteiny a to řekla několikrátbyla strašně důležitá a to, že sportuje, řekla snad v každé větě
Chudák chlap, nejenže byla vysušená jako treska, ale neskutečně užvaněná (cvičení, proteiny atd…) a ještě stihla na kameru shodit muže, že ji konečně po několika letech někam vyvez, pardon-někam ji vzal a pozval. No, to bylo něco. Jinak manželka porotce sympatická, ale cítila jsem dominanci a on by se pro ni rozkrájel, to bylo očividné. Napadlo mě formou brainstormingu „podpantoflák“.
Andrea mě překvapila, vycítila jsem z ní empatii vůči ostatním, měním na ni názor. K lepšímu. Ten mladý (Dominik?) - tak to je nadějný příjemný chlap. Hezky se na ten pořad dívá, relax!
Cítím to stejně, manželka celkem hezká, ale takový studený psí čumák a podle všeho - generál. Nějak se mi k němu nehodila
z něj ale cítím, že je pro něho bohyně ![]()
Nevím co to udělali s tou manželkou v televizi, protože v reálu vypadá fakt hrozně, viz. FB, nechápu kde ho klofla
@Nafrněná píše:
Nevím co to udělali s tou manželkou v televizi, protože v reálu vypadá fakt hrozně, viz. FB, nechápu kde ho klofla
hod prosím odkaz ![]()
No tak je fakt že manželka taková normální. ale ty děti jsou krásný. okatý. to se musí nechat.. ![]()
@Sherry píše:
No tak je fakt že manželka taková normální. ale ty děti jsou krásný. okatý. to se musí nechat..
no on je hezkej, ona fakt tuctovka teda, v televizi z ní udělali hodně kočku, asi by se divili kdyby tam přišla tak jak vypadá na fotkách ![]()
jinak je Mgr. a dělala fyzioterapeutku též v té Saudské arábii tak se tam asi seznámili ![]()
@Nafrněná píše:
https://www.facebook.com/…ichtnerova.5
vzdyt je…normalni
moc se mi libilo, s jakou ucxtou se k ni jeji muz chova
a bylo to videt i v prubehu vecere, jak na ni koukal
a deti maji nadherne okate ![]()
no, a myslim, ze pristi dil se vrati zpet Lucia ![]()
@Zuziky píše:
vzdyt je…normalnimoc se mi libilo, s jakou ucxtou se k ni jeji muz chova
a bylo to videt i v prubehu vecere, jak na ni koukal
a deti maji nadherne okate
no, a myslim, ze pristi dil se vrati zpet Lucia
ježiš snad nee… je úplně afektovaná a jak měla při těch rozhovorech natočenou hlavu jak kdyby měla žirafí krk
ble, dneska jsem zlá
![]()
@Nafrněná píše:
ježiš snad nee… je úplně afektovaná a jak měla při těch rozhovorech natočenou hlavu jak kdyby měla žirafí krkble, dneska jsem zlá
![]()
ted nevim- manzelka nebo Lucia? ![]()
bo manzelka mi nijak extra sympaticka neprisla, vypada tak nejak normalne, jak jsem psala
ale ten obdiv jejiho muze je skvely…a Lucia je…na facku, absilutne ne-tymovy hrac, nechtela bych takovou sefovou
ale varit muze skvele, o tom zadna ![]()
@Zuziky píše:
ted nevim- manzelka nebo Lucia?
bo manzelka mi nijak extra sympaticka neprisla, vypada tak nejak normalne, jak jsem psalaale ten obdiv jejiho muze je skvely…a Lucia je…na facku, absilutne ne-tymovy hrac, nechtela bych takovou sefovou
ale varit muze skvele, o tom zadna
promin, Lucia
Ahojky! taky koukam a ted jsem shledla fotky na fcb a ta manzelka je takova obycejna holka. vylozene ne modelka ale prijde mi sympaticka. V telwvizi ji to sluselo. Takhle vymodena nebyla ani na svatbe. Ale hrozne se mi libi jak se k ni muz chova.fakt ji obdivuje a to uz jsem si rikala minule jak meli varit to nejoblinejsi porotcovske jidlo tak tam mluvil o sve zene a fakt nadherne. A deti maji teda krasny okaty.
Podle ukazek to tipuju take na kanittu. i kdyz neni nejlepsi kucharka a dost veci ji nejde, tak ma takovy nejaky cit, hlavne teda na ruzne kombinace, a prijde mi jako fakt sympatacka. nemam rada teda luciu, tq je pokazde fakt nadrazena namachrovana. Proste od pohledu potvora. A docela bych si dala ty jejich vcerejsi vytvory. Museli byt fakt super.
@Patricia89 píše:
Holky, zkopírovali byste sem fotečky těch dětí?? Bych je taky chtěla vidět![]()
Mě se to neukáže…
Určitě ukáže, jdi na její profil a klikni na fotky.