Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamina9 píše:
Já tipuju asi taky Romana…hlavně doufám, že nevyhraje Honza, ten mi moc sympatický není
Kurna a kterej je Honza… Tam nezaměstnanej s tou divne vyvolenou hlavou? ![]()
Ahoj holky, jdu se přidat, jsem fanynka masterchefa už z předchozí řady, tam mě zamrzelo, že to vyhrál namachrovaný brňák (proti brnu nic nemám, ale on mi prostě nesednul). Jinak tady u té řady mi vadila nová porota, ale už jsem si zvykla. Jen se mi zdá, že nějak nadržují svým favoritům. A co se týče kuchařů, fandila jsem Lusii, ale poslední dva díly mi nesedla, hlavně tím, jak se montovala do toho kapitána, takže jsem nakonec ráda, že vypadla… a docela se slabším hráčem, kterému mooc fandím. Ta první řada mi přišla dravější, ale snad to taky přijde ![]()
@mamina9 nejmenuje se Dominik? ![]()
Jinak musím říct, že jak www k masterchef tak fb a pod je úplně na houno. Nikde se nedá najít seznam účastníků, nebo špatně koukám?
Tak co říkáte na včerejšek? Já si myslela, že Kanitta brzy odpadne, byla bohužel nejslabší, ale byla mi sympatická.
Jinak mě hrozně pobavilo, jak byla ta romantická večeře a oni se ptali těch párů, jak jim chutná. A ten pár - celkem šikovný chlap a vyžilá umělá blondýna s prodlouženými vlasy, jak pořád skákala do řeči a 5 x opakovala, jak ona hodně sportuje a cvičí, že raději proteiny a to řekla několikrát
byla strašně důležitá a to, že sportuje, řekla snad v každé větě ![]()
A hrozně se mi líbí, jak ten tmavovlasý kuchař mluví o své ženě, chová se k ní moc hezky. Chápu, je to v televizi, ale nějak to jde z něj cítit, je to opravdu gentleman. ![]()
@Whynot joooo, taky jsem z ty blondyny nemohla
a presne jak rikas- z toho kuchare jde citit, jak zenu miluje, gentleman
ale tentokrat by se mi do chuti netrefili. Nemela jsem chut ani na jedno
mozna na ten coko dezert.
Ted asi postupne vypadnou: Zdena, Lucka, Frantisek
pokud se nestane neco podobnyho jako Lucii…
a strasne se mi libila sehranost modryho tymu, v cervenym bylo moc individualit.
@Whynot píše:
Tak co říkáte na včerejšek? Já si myslela, že Kanitta brzy odpadne, byla bohužel nejslabší, ale byla mi sympatická.
Jinak mě hrozně pobavilo, jak byla ta romantická večeře a oni se ptali těch párů, jak jim chutná. A ten pár - celkem šikovný chlap a vyžilá umělá blondýna s prodlouženými vlasy, jak pořád skákala do řeči a 5 x opakovala, jak ona hodně sportuje a cvičí, že raději proteiny a to řekla několikrátbyla strašně důležitá a to, že sportuje, řekla snad v každé větě
Že vypadne Kanita sem tak nějak čekala ale sympatická byla to zasejc jo ![]()
Jinak ta blonďatá rádoby sportovkyně mě hrozně rozčilovala a už sem říkala chlapovi že jestli ta pinda řekne ještě jednou že ona hodně sportuje tak jí najdu a dám jí pár facek aby se vzpamatovala
naštěstí tam u dezertu už nebyla ![]()
Losos mě nelákal, jelikož lososa dělám doma často a v restauraci mi nikdy nechutnal, tak jak ode mě
Ale to kuřátko supreme bych si dala. Dezert mě lákal ten čokoládový. je fakt, že nějak moc fantazie v těch jídlech nebylo. Ale to se nám to kecá u televize ![]()
Byla na facku, pořád házela hlavou, byla hrozně afektovaná
ten kuchař se bavil s jejím mužem a ona jim do toho pořád kdákala a nenechala je domluvit ![]()
No ta blondýna byla fakt koště a cvičí
Kanitta byla jasná, ale překvapil mě Jirka, byl včera pěkně namachrovanej, doufám, že brzy vypadne společně s Andreou
NO za ten čas na uvaření, bych osobně nebyla schopná ani vymyslet ty 3chody, jsou fakt super
Všichni, kdo měli odvahu tam jít ![]()
@Patricia89 píše:
Ja se musim mrknout dneska. Videla sem jen pulku. Pak sem mrkala na Prvni republiku.
Ta blondata, ta byla jedovata. Ja sportuju, ja sportuju. Kra.vka.
A ten kuchar. On o ni mluvi skoro v kazdym dile. Uz sem myslela, ze bude pani Colombova:-))) a vypadala docela prijemne.
A jak se k ni chova. Fakt sympatak a gentelmann.A dobry bylo, jak se ti tri kuchari bavili a ten blondatej rikal, jak by meli varit a ten nejstarsi. Prej. Ty jedinej nemas manzelku a mas nejvic zkusenosti s romantickou veceri:-)))))) tak je pravda, ze je nejroztomilejsi a dala bych si rict s nim jit na veceri:-))))))))) takovej nunanek.:-)))))
já bych si dala říct, aby tu večeři uvařil
A šla bych na ní s manželem ![]()
Můj desetiletý syn včera říkal, že Andrejka je podobná sestřičce Ladě z Ordinace
. Ta by asi měla radost…
Jinak mě překvapilo, jak nechali kapitány vybrat týmy a pak je prohodili. To bylo fakt dobrý
.
@Patricia89 píše:
Ted sem videla ukazky na pondeli. No foufam, ze to nevyhraje Lucia. To by me nasrali. Me byla sympaticka Kanitta. Tak uvidime…
no podle mě každej si vybral jednoho odpadlíka a pokud to nebylo kravsky sestříhaný tak asi asi ten blondák si vybral luciu a tipuju že kalina tu kanitu. a pak se radoval. tak třeba bude kanita zpátky. ale luciu neeee
ježíš jinka ta blondýna.. ta mě sr.ala
![]()
a jak dělali ty pralinky. hned jsem na ně dostala chut.
já jednou tu ganache dělala jako krém do dortu a to bylo žrádlo holky..mnamka veliká ![]()
@Patricia89 píše:
Ted sem videla ukazky na pondeli. No foufam, ze to nevyhraje Lucia. To by me nasrali. Me byla sympaticka Kanitta. Tak uvidime…
Takže vytáhnou zpátky tři odpadlíky?
Já si teda myslím, že Lucia má na to, aby byla mezi prvními pěti. Přišla mi fakt schopná, ale kolektivní duch jí teda chybí
.