Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přála jsem si od první chvíle, kdy jsem to začala sledovat, aby vypadla Lucia. Byla mi děsně nesympatická. Ale jak včera po vypadnutí brečela, bylo mi jí líto. Ono vypadnout na tomto je opravdu blbé.
Že zrovna Lucia vypadne na špagetách pomodoro, to jsem koukala. A byť mi je krajně nesympatická, tak jsem přesvědčená, že si zasloužila pokračovat v soutěži mnohem víc, než její soupeř. Ani on je nijak valně nezvládl, a na rozdíl od ní, to nebylo první jídlo, které zvoral. Lucia měla aspoň kreativitu a cit pro vaření… škoda.
@neila Však oni to vědí, že je slabý článek - porotci mají řekla bych už poměrně jasno v tom, kdo patří do nejužšího výběru a teď jen kolo po kole odpadávají ti, kteří odpadnout mají, na pořadí, va jakém odpadnou, až tolik nezáleží…
Tak to jsem necekala! Jak sli do toho duelu, jsem si rikala, ze urcite vypadne Frantisek… Jsem rada, ze je pryc. Neslysely jste co jim rikala na konci?
Taky jsem ráda, že vypadla Lucia! Fandím jednoznačně Romanovi!
![]()
Holky já mám pocit že ted už tam není žádná ženská co by se mohla dostat daleko..
tipuju na vítěze bud toho jirky jak vařil z těch levných a pochválili ho, pak ten tělocvikář a nebo ten tmavovlasej jak jako trochu šilhá. jména nevím
![]()
@Sherry píše:
Holky já mám pocit že ted už tam není žádná ženská co by se mohla dostat daleko..tipuju na vítěze bud toho jirky jak vařil z těch levných a pochválili ho, pak ten tělocvikář a nebo ten tmavovlasej jak jako trochu šilhá. jména nevím![]()
Trochu?!? ![]()
Já tipuju asi taky Romana…hlavně doufám, že nevyhraje Honza, ten mi moc sympatický není ![]()
@Ester13 píše:
Trochu?!?
No jo no tak víc no
zas tak podrobně ho nezkoumam