Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
10.11.15 12:11

Ještě musím dodat, že šéfkuchaři jsou mi sympatičtí čím dál tím víc :mrgreen: jsou to fakt pohledný chlápci a i normální mi přijde, ten blonďák, mi přijde, že má takovou přidělenou roli trošku pouštět hrůzu :lol: ale nepřehání to a je to v mezích slušnosti, takže proč ne :) a nejvíc se mi teda líbí ten hnědovlasej :lol:… fakt jako když si porovnám ty šéfkuchaře z minulé řady a teď, tak jako nebe a dudy… líbí se mi, že umí i pochválit, povzbudit, poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.11.15 13:51
@Patricia89 píše: :palec: :palec: nenapsala bych to líp. Mě se ten hnědovlasej taky začal líbit. Něco v něm je. Má něco v sobě.. Sice ne vyloženě úplnej krasavec, ale líbí se mi vnitřně..
a ten blonďák.. O tom jsme se už bavili.-))) s večeří :andel: :andel:
a ten nejstarší má taky něco v sobě..A hlavně, nejsou nafoukaný.. jako třeba Polhreich…

Sympošové :cert: :mrgreen: :lol:… má tam práv to něco :lol:, na mě to vyzařuje až z TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.11.15 14:18
@Patricia89 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: jooooooooo a teď si vem, jak by to asi vyzařovalo, bejt u nich…ááááááááááááááááááá :andel: :andel: :P :lol: :lol: :lol:

Neblbni, ještě se mi začnou zapalovat lejtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.11.15 14:25

Holky, normálně jsem se strašně těšila až se na masterchefa začnu dívat.. můj furt měl blbé připomínky, a že se večer budeme dívat na něco na co chce on. Tak si říkám, zítra to opakují dobrý.. takhle první týden to fungovalo. Další týden jsem věděla ale že se na opakování nebudu moct dívat, tak jsem ho ukecala a díval se večer semnou. Další díl, už mu to nevadilo a opět se díval. Docela si tam našel i favority a začal to strašně žrát. a teď, když je třeba středa, tak tak přes den prohodí, že by se podíval na masterchefa, a když mu řeknu že večer je, tak září jak sluníčko. To ovšem nesmí přijít čtvrtek, protože to chodí, a říká: aaachjo, masterchef je až v pondělí, to je strašně za dlouho :D
nedočkavě mi to přepíná a sedí přesně na minutu u televize :D jak malé děcko a večerníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.11.15 14:35
@Noisette píše:
Holky, normálně jsem se strašně těšila až se na masterchefa začnu dívat.. můj furt měl blbé připomínky, a že se večer budeme dívat na něco na co chce on. Tak si říkám, zítra to opakují dobrý.. takhle první týden to fungovalo. Další týden jsem věděla ale že se na opakování nebudu moct dívat, tak jsem ho ukecala a díval se večer semnou. Další díl, už mu to nevadilo a opět se díval. Docela si tam našel i favority a začal to strašně žrát. a teď, když je třeba středa, tak tak přes den prohodí, že by se podíval na masterchefa, a když mu řeknu že večer je, tak září jak sluníčko. To ovšem nesmí přijít čtvrtek, protože to chodí, a říká: aaachjo, masterchef je až v pondělí, to je strašně za dlouho :D
nedočkavě mi to přepíná a sedí přesně na minutu u televize :D jak malé děcko a večerníček

Můj chlap na to taky se mnou kouká :lol: on na televizi moc nekouká, spíš vůbec, jen na zprávy a to ještě na čt24, ale na tohle kouká rád :mrgreen: :lol:… je tam žrádlo no :lol: a na Luciu je taky alergickej, on tyhle babochlapy nemá rád a ještě jak srší nadměrným sebevědomím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
10.11.15 19:18

Tak je možné, že Luciu vrátili proto, aby to tam trochu mezilidsky připepřila :mrgreen: V tomhle byla fajn i ta řada (nebo to byla úplně jiná show?), ve které bydleli ve vile, bez přístupu k rodinám, tam se začaly osobní vztahy promítat i do výběru a fungování týmů. Nevím, jak je to tedy v téhle řadě, kolik času spolu musí trávit, ale taková ponorka dokáže slušně zamíchat kartama :-D Takhle je to víceméně „jen“ o tom vaření, i když určité sympatie a antipatie se taky projeví, nebude to tak vyhrocené, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
11.11.15 21:43
@Noisette píše:

u nás je to uplně stejný. když je doma tak čumíme spolu..

jinak ti šéfkuchaři..
no tak od mladocha bych si nechala valit klíny do hlavy, od kaliny bych si nechala uvařit a od blondáka :oops: :oops: :oops:
no asi tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a teda dominika mi bylo dneska líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
11.11.15 21:50

Dominika mi bylo dneska fakt lito…zatracena prechytrela Andrea :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
11.11.15 22:24
@Zuziky píše:
Dominika mi bylo dneska fakt lito…zatracena prechytrela Andrea :-(

a já se tak těšila že potáhne když mixovala tu polívku a no si z ní dělali prču..chjo :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.11.15 23:00

Ahoj holky…taky koukám na mastera :Dnepročítala jsem celou diskusi ale není náhodou ten tlustější porotce také na déčku v tom fyzikálním pořadu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
11.11.15 23:39

Holky co bylo minulé řadě za porotce..nějak mi to v mozku nenaskakuje :zed: a hledat se mi to nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
11.11.15 23:44

@Zuziky ale priste bude Andrea na tom spatne, nejsem skodoliba, ale mam radost. Neni mi sympaticka uz od castingu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
12.11.15 00:32

Tak všichni postupně vypadnou, vítěz bude jen jeden :)
Minulou řadu jsem neviděla, ani nevím, že nějaká byla. Ale tito porotci jsou fajn všichni tři :palec: Mě by se líbil nejvíce ten tmavovlasý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
12.11.15 06:26
@Patricia89 píše:
Ze jo. Zrovna sem vzpominala, ze bydleli ve vile. A trvalo to dyl. Kolem dvou hodin. Prece delali rybu venku na lodkach, detem na tabore. A meli takovou malou kuchyn.
A vzdycky si tam ti porotci pozvali do zvlastni mistnosti. A bylo to takovy neosobni. Takovy deprimujici.
Todle se mi zda lepsi…Mnohem… A k porotcum. Jsou mili, lidsti, poradi a hlavne se na ne necha koukat :mrgreen: Hlavne na blondaka :mrgreen: Ale koukala sem, jak stal vedle Kaliny, tak mu taky roste brisko :D ale to mi nevadi :mrgreen: :mrgreen:

to bylo Na noze na Prime :-) ( byl tam tehdy kamarad, takze vim :)http://www.iprima.cz/…ze/ucastnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
12.11.15 06:29
@Sherry píše:
Holky co bylo minulé řadě za porotce..nějak mi to v mozku nenaskakuje :zed: a hledat se mi to nechce :oops:

to nevim, ja si jen pamatuju Pestovou jako moderatorku, priserne me rozcilovala :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí