Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sherry skvele popsany
![]()
Lucia mi strašně leze na nervy. Prijde mi, ze i tem porodcum leze do zadku. Jak byl dil, kde byli nejoblibenejsi jidla porotců, tak hned dalsi dil delala jedno podobne jidlo, ac krome casu nemela omezeni. Ted jak se ulisne smala Kalinovu vtipu. Neni to ferova zenska a uz se vracet neměla
. František byl sympatak, ale docela se s tema jidlama trapil, tak to pro nej uz bylo takový vysvobozeni.
Ted vypadne asi Andrea a pak bych rekla, ze uz zustanou fakt dobry kuchari. Tezko rict, kdo bude dalsi (ale uprimne vypadnuti preju Lucie)
@Gepardice Netuším, jak to mají.
Myslím si, že v jeden den určitě natočí více dílů.
@Sherry píše:
Je tu vůbec někdo komu je Lucia sympatická![]()
Já jsem hned po 1.díle psala, že je mi dost nesympatická, to se ještě některým líbila.
Teď už asi fanoušky nemá žádné
.
@Gepardice Já myslím, že nejsou doma ani nechodí do práce nebo do školy. Že jsou někde ubytovaní v nějaké vile (v první řadě byli).
@Kobea píše:
@Gepardice Já myslím, že nejsou doma ani nechodí do práce nebo do školy. Že jsou někde ubytovaní v nějaké vile (v první řadě byli).
oni byli takhle ubytovaní v pořadu Na nože ne?
@Sherry Netuším, co to je za pořad
.
Ted sem našla jeden slovenský odkaz z roku 2012, ale z TV Markíza - někdo jim utekl a načapali ho. Tak trochu si vybavuju, že to bylo možná vysílané i u nás, že soutěžili Češi a Slováci dohromady.
@Sherry píše:
oni byli takhle ubytovaní v pořadu Na nože ne?
Ano, tam to bylo, bydleli společně, už to tady myslím někdo zmiňoval.
@Sherry píše:
Je tu vůbec někdo komu je Lucia sympatická![]()
Lucía mi není sympatická, ale do první pětky patří, možná i do první trojky. Připadá mi velmi schopná. A za to, že včera uvařila poslepu jídlo, které viděla tak akorát chvilku na talíři, za to má u mě
.
Včera jsem si všimla, že blonďák má teda extra dlouhý řasy
… Jinak, to Lucii vaření mě přestává bavit, v podstatě je to pokaždé na jedno brdo, postrádám u ní vlastní fantazii… ale včerejší pokrm zvládla, to se musí nechat
… tam asi zas fantazie musela pracovat na tisíc procent ![]()
@Callipo90
sakra na co jsem čuměla, že jsem si řas nevšimla
![]()
@Sherry píše:
@Callipo90
sakra na co jsem čuměla, že jsem si řas nevšimla![]()
On je má dost světlý, takže já si jich taky všimla až teď
aspoň mi to tak přišlo teda
![]()
@Patricia89 píše:
Tak uz jsme se zase dockali![]()
Hned mi to zlepsi vecer, kdyz se muzu mrknout na tri hezky a nenamysleny chlapy@Callipo90 a dovedes si predstavit, kdyby ty rasy mel cerny?
jeeee
Ale budme radi, ze muzeme slintat 2× do tydne a ne jen jednou![]()
Jinak sem zvedava, kdo vypadne. Uz tam vetsinou zbyli dobri kuchari.
Tak černý dlouhý řasy, to je cesta do pekel
… noooo, jsem taky zvědavá ![]()