Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mexxx píše:
Já fandím tělocvikářovi
no na toho se dá aspon koukat.
i když ten frndák taky není k zahození
![]()
@Sherry píše:
no na toho se dá aspon koukat.
i když ten frndák taky není k zahození![]()
![]()
@Patricia89
a jak dlouho jsi vdaná? by se měla rozvést ta která je vdaná dýl ne? to by bylo fér
![]()
@Patricia89 píše:![]()
Ktera dyl trpi, jo? 6let. A ty?
hááá
já 8
![]()
no ale tak zas tak netrpím
ale nebaví mě vařit ![]()
ikdyž dneska jsem pekal ovesný sušeny
@Patricia89
no tak rozpis. až bude chlap v práci to je jasný že jo.. a jedno dítě ve škole, ale kam s mrnousem to nevím
![]()
mně pečení baví, když je čas, ale toho ted moc není. ale ty sušenky jsou hned. a navíc dobrý. jsem ted sežrala asi 4. je to teda spíš jak musli tyčinak
![]()
@Patricia89
no středa je ho tam třeba
![]()
no ale mýmu mrnouskovi jsou 4 měsíce, takže to fakt školka nebude
![]()
ale já si to nějak zařídím..
jo kalina.. ten je vidět že nestrádá a na jídle nešetří. jak si narval do pusy celej ten tatarák to bylo hustý
to jsou ty sušenky. zksu to
http://www.prosimspinkej.cz/ovesne-susenky/
@Patricia89
no to já se nenudím. je moc hodnej to jo, ale pokud mě nevidí tak je to blbý. nejlíp když si s ním kecám a dělám xichty..
a jak starý máš děti?
jo toho hambáča sežral kalina. no v tom je mi sympatickej.. takhle bych to zbouchla i já
mám ráda jídlo..a takový to dobrý..hambáča, kačenu (zrovna ju peču), řízek, svíčkovou..mnam mnam..
no z toho furt vychází kalina na jídlo, cukrouš na ostatní aktivity
![]()
jen co chudák ten třetí že
![]()
toho přenechám ráda jiným.. na mě je moc mladej. vypadá divně
![]()
no budu muset zjistit kolik jim je ![]()
http://varenie.joj.sk/…remiera.html
Holky, dávám něco pro pobavení, až budete mít chvilku čas, tak se mrkněte
stojí to opravdu za to
… a účinkuje tam i náš šéfkuchař masterchef z minulé řady
… na to jak kritizoval v masterchef, tak tady chvály opravdu nešetří ![]()
@Patricia89
Ten je mi sympatickej, jak hezky nluvi o svy zene. Ale rekla bych, ze je peknej podpantoflak ![]()
Zvláštní poznatek…
@Patricia89
jo mára fichtner je takovej na mě cucák. a to nejsu teda extra stará rašpla (33 mi je
) ale já mám radši chlapi co maj aspon nějaký strniště nebo tak. ale ty vyholený hladoše já nemám ráda..to se mi tak jednou oholil manžel a já ho nechtěla 3 dny vidět než mu něco naroste
to jsem spolu tenkrát jen chodili. takže měl smůlu..
Kalina je fakt dobrej..i se dost směje a přijde mi takovej nejvíc v pohodě..
cukroušek občas tak divně čumí.. jako zhnuseně nebo jak to říct a mára ten mluví tak nějak nepřirozeně. nevím jak to popsat..hodně strojene..a navíc je jak věchýtek..a beztak je malej..
no jinak jídlo. takovej hambáč doma dělane hmmmm bych ho jedla jako prase..zaliskaná až za ušima ![]()
Přemýšlela jsem jaký úkol jim dají příště. Myslím, že by je dostali kdyby po nich chtěli uvařit něco hodně netradičního např. nějaké cvrčky nebo housenky to bych chtěla vidět jak by si poradili
![]()
@Patricia89
Jinak kdyby byl namichanej kalina s cukrousem a měl tak min. 195cm tak to by byl skoro ideál ![]()
Ale tak s tou výškou ale vlastně i celkově se mi zavdeci Ronon v hvězdné brane
a pak šup na kuchaříky ![]()
Jo a kolik je tobě když už sebe jsem bonzla ![]()
@Kamca4
No fuj tak na to bych se snad ani nedivala..
Ale teda jsu zvědavá co budou vařit zítra..
@Patricia89
no já si ten věk myslela podle nicku, ale radši jsem se zeptala abych tě třeba neurazila
![]()
no jájsu mladá a zamrzlá furt někde na 18
i ten zjev není tak hroznej. taky vypadám o něco mladší..no ale vedle chlapa už to není co bejvalo..
a můj má 192 a 182 takový kolohnáti a děcko kterýmu je 7,5 vypadá na 10 a boty nosí jak dospělá
![]()
no jinak hreje v hvězdné bráně atlantida tak se na fandovi před Mastersefem koukni.
a hra o trůny. tos viděla?
tam byl taky jako Khal Drogo
![]()
no jinak já bych taky nedokázala zabít žádný „jídlo“ mně stačilo se doma dívat jak se zabíjí a stahuou králíci..bléé
ale masíčko bylo dobrý..
třeba budou mít dneska humra nebo tak něco… ten se musí dávat do vařící vody že? ještě živej.
no jsu zdvědavá teda.