Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
28.10.15 20:59
@Meha píše:
Ta na mě tak působí od začátku, dnes se projevuje v plné kráse :).

v plné kráse jako pipina. to je slabý slovo..
to je taková pípa velká :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
28.10.15 21:34

Ahoj, holky, Lucia zklamala, Roman a Honza sympataci.Dal je mi sympatická ta pani, co dělá dobře dezerty. Vypadlo mi její jméno. Pardon za diakritiku, ukradla jsem manželovi nový tablet a ještě s ním neumím. Yazanovi přejí hodně zdaru, i přes svou hrdost to vzal statečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 21:36

Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.10.15 21:41

Měla vypadnout Lucia, leze mi na nervy Yazana mi bylo líto, výhru přeju Jirkovi nebo Romanovi z holek mi je sympatická Zdena. A Andrea je taky pipina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
28.10.15 22:05
@Pivonka.Lucni píše:
Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku. :mrgreen:

no já bych za těch 5 minut ani nevymyslela co udělat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a Yazana mi bylo až líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
28.10.15 22:27

Taky mi ho bylo líto. Ale divím se, že v limitu třeba 20 minut nikdo nezkouší dezert - sladké. Všichni si to komplikují masiskem. Ale věřím, musí to být šílený stres. Jde se na to předem vůbec připravit? Naplánovat to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
28.10.15 22:31

Děláte omáčku Beurre blanc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
29.10.15 07:50
@Pivonka.Lucni píše:
Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku. :mrgreen:

Já bych si nenamazala ani chleba :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
29.10.15 07:51
@Meha píše:
Ta na mě tak působí od začátku, dnes se projevuje v plné kráse :).

Jojo, nelhali, ti co mi to řikali… je to opravdu ambiciozní pipi a já takový až moc nemusim… ona je přesně ten typ, kterej chodí přes mrtvoly za každou cenu, když je potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
29.10.15 07:53
@Voltiček píše:
Děláte omáčku Beurre blanc?

Vůbec nevim co to je, včera jsem slyšela prvně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
29.10.15 07:55
@kopejka píše:
Měla vypadnout Lucia, leze mi na nervy Yazana mi bylo líto, výhru přeju Jirkovi nebo Romanovi z holek mi je sympatická Zdena. A Andrea je taky pipina :nevim:

Je na pěst no… ale umí, to se musí nechat :nevim: nicméně si myslím, že ačkoliv předvádí jak má organizační schopnosti, tak by si mohla otevřít restauraci ve který by mohla být sama možná tak… v kolektivu si nemyslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
29.10.15 08:25

Vcera to byl masakr 8o ja za 5 min neudelam snad nic :oops: :mrgreen: jo, ten chleba si namazu :lol: Jirka je dobrej :potlesk: a Honza je machr, ze se zachoval jako chlap :potlesk:
Lucia se fakt predvedla :roll: a modrymu tymu jsem to fakt prala :dance:

Holky, to jako jsou ti soutezici porad spolu? Neco tam padlo o soustredeni? Ja jsem ty zacatky nejak nevnimala, tak uplne nevim pravidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.10.15 08:42

Ahojky, taky koukám, teda já to doslova žeru, strašně mě to baví :) Koukám, že je vám dost nesympatická Lucia, to mě spíš vadil ten kapitán, přijde mi jako takovej mistr světa omeleta :D A taky je mi dost nesympatická ta Anita, pořád jen kejve hlavou :D Jinak včerejší výkony super já bych za těch 5 minut ani nevymyslela nic k vaření, jedině mě napadla palačinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
29.10.15 11:25
@Zorbas píše:
Vcera to byl masakr 8o ja za 5 min neudelam snad nic :oops: :mrgreen: jo, ten chleba si namazu :lol: Jirka je dobrej :potlesk: a Honza je machr, ze se zachoval jako chlap :potlesk:
Lucia se fakt predvedla :roll: a modrymu tymu jsem to fakt prala :dance:Holky, to jako jsou ti soutezici porad spolu? Neco tam padlo o soustredeni? Ja jsem ty zacatky nejak nevnimala, tak uplne nevim pravidla?

V první řadě bydleli v nějaké vile. Ale nevím, odkdy, možná od doby, když už bylo jen asi 16??? finalistů. Protože záběry byly i z té vily.
Někdy je vzali za vítězství někam do restaurace, co si tak pamatuju. A myslím, že i čekali, kdo se vrátí z vyřazování právě v té vile. Snad si to s něčím nepletu… tohle už si moc nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
2101
29.10.15 11:38
@Kobea píše:
V první řadě bydleli v nějaké vile. Ale nevím, odkdy, možná od doby, když už bylo jen asi 16??? finalistů. Protože záběry byly i z té vily.
Někdy je vzali za vítězství někam do restaurace, co si tak pamatuju. A myslím, že i čekali, kdo se vrátí z vyřazování právě v té vile. Snad si to s něčím nepletu… tohle už si moc nepamatuju.

Aha, diky. Prave, ze jsem hledala na netu a tohle na me vykouklo- ze v tom roce 2012 nevideli svoje blizke 8o proste jak vyvoleni :roll: coz mi prijde k vareni dost ujety :roll: tak snad uz se ty pravidla zmenily :think: ja jsem se na to tehdy nedivala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí