Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Ta na mě tak působí od začátku, dnes se projevuje v plné kráse.
v plné kráse jako pipina. to je slabý slovo..
to je taková pípa velká ![]()
Ahoj, holky, Lucia zklamala, Roman a Honza sympataci.Dal je mi sympatická ta pani, co dělá dobře dezerty. Vypadlo mi její jméno. Pardon za diakritiku, ukradla jsem manželovi nový tablet a ještě s ním neumím. Yazanovi přejí hodně zdaru, i přes svou hrdost to vzal statečně.
Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku. ![]()
Měla vypadnout Lucia, leze mi na nervy Yazana mi bylo líto, výhru přeju Jirkovi nebo Romanovi z holek mi je sympatická Zdena. A Andrea je taky pipina ![]()
@Pivonka.Lucni píše:
Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku.
no já bych za těch 5 minut ani nevymyslela co udělat.
![]()
a Yazana mi bylo až líto..
Taky mi ho bylo líto. Ale divím se, že v limitu třeba 20 minut nikdo nezkouší dezert - sladké. Všichni si to komplikují masiskem. Ale věřím, musí to být šílený stres. Jde se na to předem vůbec připravit? Naplánovat to?
@Pivonka.Lucni píše:
Ty jo, dneska to byl masakr, já bych si za 5 minut nestihla udělat ani čínskou polívku.
Já bych si nenamazala ani chleba
![]()
@Meha píše:
Ta na mě tak působí od začátku, dnes se projevuje v plné kráse.
Jojo, nelhali, ti co mi to řikali… je to opravdu ambiciozní pipi a já takový až moc nemusim… ona je přesně ten typ, kterej chodí přes mrtvoly za každou cenu, když je potřeba ![]()
@Voltiček píše:
Děláte omáčku Beurre blanc?
Vůbec nevim co to je, včera jsem slyšela prvně ![]()
@kopejka píše:
Měla vypadnout Lucia, leze mi na nervy Yazana mi bylo líto, výhru přeju Jirkovi nebo Romanovi z holek mi je sympatická Zdena. A Andrea je taky pipina
Je na pěst no… ale umí, to se musí nechat
nicméně si myslím, že ačkoliv předvádí jak má organizační schopnosti, tak by si mohla otevřít restauraci ve který by mohla být sama možná tak… v kolektivu si nemyslim ![]()
Vcera to byl masakr
ja za 5 min neudelam snad nic
jo, ten chleba si namazu
Jirka je dobrej
a Honza je machr, ze se zachoval jako chlap ![]()
Lucia se fakt predvedla
a modrymu tymu jsem to fakt prala ![]()
Holky, to jako jsou ti soutezici porad spolu? Neco tam padlo o soustredeni? Ja jsem ty zacatky nejak nevnimala, tak uplne nevim pravidla?
Ahojky, taky koukám, teda já to doslova žeru, strašně mě to baví
Koukám, že je vám dost nesympatická Lucia, to mě spíš vadil ten kapitán, přijde mi jako takovej mistr světa omeleta
A taky je mi dost nesympatická ta Anita, pořád jen kejve hlavou
Jinak včerejší výkony super já bych za těch 5 minut ani nevymyslela nic k vaření, jedině mě napadla palačinka ![]()
@Zorbas píše:
Vcera to byl masakrja za 5 min neudelam snad nic
![]()
jo, ten chleba si namazu
Jirka je dobrej
a Honza je machr, ze se zachoval jako chlap
Lucia se fakt predvedlaa modrymu tymu jsem to fakt prala
Holky, to jako jsou ti soutezici porad spolu? Neco tam padlo o soustredeni? Ja jsem ty zacatky nejak nevnimala, tak uplne nevim pravidla?
V první řadě bydleli v nějaké vile. Ale nevím, odkdy, možná od doby, když už bylo jen asi 16??? finalistů. Protože záběry byly i z té vily.
Někdy je vzali za vítězství někam do restaurace, co si tak pamatuju. A myslím, že i čekali, kdo se vrátí z vyřazování právě v té vile. Snad si to s něčím nepletu… tohle už si moc nepamatuju.
@Kobea píše:
V první řadě bydleli v nějaké vile. Ale nevím, odkdy, možná od doby, když už bylo jen asi 16??? finalistů. Protože záběry byly i z té vily.
Někdy je vzali za vítězství někam do restaurace, co si tak pamatuju. A myslím, že i čekali, kdo se vrátí z vyřazování právě v té vile. Snad si to s něčím nepletu… tohle už si moc nepamatuju.
Aha, diky. Prave, ze jsem hledala na netu a tohle na me vykouklo- ze v tom roce 2012 nevideli svoje blizke
proste jak vyvoleni
coz mi prijde k vareni dost ujety
tak snad uz se ty pravidla zmenily
ja jsem se na to tehdy nedivala…