Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
2.12.15 14:07
@msonulka píše:
culíkáři? já myslela, že tomu šéfkuchaři :D :D

ahaaa hmm tak to jsem vedle :lol: :lol: :lol: :lol: jak ta jedle :zed: :zed: :zed: asi mléko na mozku :oops: :oops:. Tak jedině by pak cukrouš byl ten blondýn :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.12.15 14:08
@Ginuš píše:
ahaaa hmm tak to jsem vedle :lol: :lol: :lol: :lol: jak ta jedle :zed: :zed: :zed: asi mléko na mozku :oops: :oops:. Tak jedině by pak cukrouš byl ten blondýn :think: :think:

culíkář je moc mladý, ten má tak 25 ne? ano ano, ten šéfkuchař blonďatý, teda po tom vzdychám já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 14:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 14:12
@msonulka píše:
culíkář je moc mladý, ten má tak 25 ne? ano ano, ten šéfkuchař blonďatý, teda po tom vzdychám já :D
:lol: :lol: :lol: tak to máme stejný vkus jmenuje se Marek Raditsch - jako mladej vypadal trochu jako Daniel Kolář - fotbalista :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.12.15 14:23
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: tak to máme stejný vkus jmenuje se Marek Raditsch - jako mladej vypadal trochu jako Daniel Kolář - fotbalista :think: :think:

Ano, ano přesně ten :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 14:27
@msonulka píše:
Ano, ano přesně ten :).
:think: :think: hm ale divný že by byl sám :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 15:56
@Patricia89 píše:
Holky, co tady vyvadite? Ja Vas tu nechavam chvili bez dozoru a uz nam zamenite cukrouse za culikare :zed: @Ginuš

Cukrous je prostredni porotce… :mrgreen:

A dartum nevim. Jen, ze pracuje pres dvacet let..
Tak vypada zachovale :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: no promiň, já nechtěla :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 16:05
@Patricia89 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen chvilku bez dozoru… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

jsem na hlídání, chlap to říká taky :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 16:09
@Patricia89 píše:
Opravdu. Mluvili tam mezi sebou porotci a rikali mu, ze ty jako jedinej bez rodiny… Dal uz nevim :mrgreen:
Podle me mu zadna neni dost dobra :mrgreen:

no jo, jak to píšeš, tak si to vybavuju…No a nebo jak cestoval, tak nebyl čas a nebo prostě nechce a má rád svůj klid a život bohéma :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 16:24
@Patricia89 píše:
Tak, ted si to vystihla… Zivot bohema… :palec: :mrgreen:
Kdyz mu to vyhovuje, tak proc ne…

no vypadá spokojeně :lol: :lol: :lol: hmmmm no na nějaký románek je jako dělanej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 16:28
@Patricia89 píše:
Vsak jsme to resili na prednich strankach. Cukrous na jednu noc a Kalina s Richterem na zivot :mrgreen: :lol:

no Kalina je taky dobrej, ale teda já bych spíš románek :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 16:34
@Patricia89 píše:
S Kalinou romanek? Proc ne… Me spis prijde takovej nejnormalnejsi. Takovej spravnej chlapik. Ale taky ujde. A Mara je na me moc hubenej… :?

nene románek s cukrouškem, jako Kalina je dobrý, ale chlapa pro život nehledám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.12.15 18:11

Četla jsem s ním rozhovor a tam říkal, že na Vánoce bude s maminkou a večer s kolegy v práci. Takže kdoví jestli není i maminčák a k tomu mu není žádná dost dobrá :D. Ale když se člověk podívá na jeho životopis, tak nevím, kde by tu rodinu nacpal, nebo by to chtělo nějakou hodně obětavou a tolerantní ženu…takovou jako já :D :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.12.15 18:22
@msonulka píše: Četla jsem s ním rozhovor a tam říkal, že na Vánoce bude s maminkou a večer s kolegy v práci. Takže kdoví jestli není i maminčák a k tomu mu není žádná dost dobrá :D. Ale když se člověk podívá na jeho životopis, tak nevím, kde by tu rodinu nacpal, nebo by to chtělo nějakou hodně obětavou a tolerantní ženu…takovou jako já:D :D :D.
:lol: :lol: :lol: :lol: no mě by taky nevadilo být sama… No a s maminkou, tak jako jestli je maminka sama, tak to chápu, že jí nenechá samotnou. No za hřích by stál :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.12.15 18:30

Ahoj holky,
Chci se vas zeptat-vsimla jsem si, ze od pondeli majo od osmi davat misto masterchefa ten atentat. Ale uz jsem se nedozvedela, kdy budou davat masterchefa..nevite nektera nahodou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí