Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@msonulka píše:
culíkáři? já myslela, že tomu šéfkuchaři![]()
ahaaa hmm tak to jsem vedle
jak ta jedle
asi mléko na mozku
. Tak jedině by pak cukrouš byl ten blondýn
![]()
@Ginuš píše:
ahaaa hmm tak to jsem vedle![]()
![]()
![]()
jak ta jedle
![]()
![]()
asi mléko na mozku
![]()
. Tak jedině by pak cukrouš byl ten blondýn
![]()
culíkář je moc mladý, ten má tak 25 ne? ano ano, ten šéfkuchař blonďatý, teda po tom vzdychám já ![]()
@msonulka píše:
culíkář je moc mladý, ten má tak 25 ne? ano ano, ten šéfkuchař blonďatý, teda po tom vzdychám já
@Ginuš píše:![]()
![]()
tak to máme stejný vkus jmenuje se Marek Raditsch - jako mladej vypadal trochu jako Daniel Kolář - fotbalista
![]()
Ano, ano přesně ten
.
@Patricia89 píše:
Holky, co tady vyvadite? Ja Vas tu nechavam chvili bez dozoru a uz nam zamenite cukrouse za culikare@Ginuš
Cukrous je prostredni porotce…
A dartum nevim. Jen, ze pracuje pres dvacet let..
Tak vypada zachovale
@Patricia89 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jen chvilku bez dozoru…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem na hlídání, chlap to říká taky
![]()
@Patricia89 píše:
Opravdu. Mluvili tam mezi sebou porotci a rikali mu, ze ty jako jedinej bez rodiny… Dal uz nevim
Podle me mu zadna neni dost dobra
no jo, jak to píšeš, tak si to vybavuju…No a nebo jak cestoval, tak nebyl čas a nebo prostě nechce a má rád svůj klid a život bohéma
![]()
@Patricia89 píše:
Tak, ted si to vystihla… Zivot bohema…![]()
Kdyz mu to vyhovuje, tak proc ne…
no vypadá spokojeně
hmmmm no na nějaký románek je jako dělanej ![]()
@Patricia89 píše:
Vsak jsme to resili na prednich strankach. Cukrous na jednu noc a Kalina s Richterem na zivot![]()
no Kalina je taky dobrej, ale teda já bych spíš románek
![]()
@Patricia89 píše:
S Kalinou romanek? Proc ne… Me spis prijde takovej nejnormalnejsi. Takovej spravnej chlapik. Ale taky ujde. A Mara je na me moc hubenej…
nene románek s cukrouškem, jako Kalina je dobrý, ale chlapa pro život nehledám
![]()
Četla jsem s ním rozhovor a tam říkal, že na Vánoce bude s maminkou a večer s kolegy v práci. Takže kdoví jestli není i maminčák a k tomu mu není žádná dost dobrá
. Ale když se člověk podívá na jeho životopis, tak nevím, kde by tu rodinu nacpal, nebo by to chtělo nějakou hodně obětavou a tolerantní ženu…takovou jako já
.
@msonulka píše: Četla jsem s ním rozhovor a tam říkal, že na Vánoce bude s maminkou a večer s kolegy v práci. Takže kdoví jestli není i maminčák a k tomu mu není žádná dost dobrá. Ale když se člověk podívá na jeho životopis, tak nevím, kde by tu rodinu nacpal, nebo by to chtělo nějakou hodně obětavou a tolerantní ženu…takovou jako já:D
![]()
.
Ahoj holky,
Chci se vas zeptat-vsimla jsem si, ze od pondeli majo od osmi davat misto masterchefa ten atentat. Ale uz jsem se nedozvedela, kdy budou davat masterchefa..nevite nektera nahodou? ![]()