Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jooo, Honza s receptem nemel problem, ostatne jako nikdy s nicim, tak vypadl
. On taky dokazal ostatni pekne pomluvit. Ale rekla bych, ze to vzhledem k poslednim vykonum bylo zaslouzeny. Odchod byl teda priserny, chapu, ze ho to nastvalo, ale porota si tohle nezaslouzila.
Myslela jsem, ze Jirka znevyhodni prave Honzu. Ale toho asi povazoval za slabsiho, tak zkusil namocit Romana. Jak jinak zatopit konkurenci
. Stejne si myslim, ze vyhraje Jirka.
Jooo, a jak nam Honzik pekne pomluvil pastiku se salatem. Jak je to, samozrejme narozdil od jeho mega narocnyho jidla, jednoduchý. Trochu mi to pripomnelo Prostřeno
.
@Martina0085 Já nevím, ale Jirka mi hrozně vadí. Všimla jsem si u poroty, že Honza byl docela asi oblíbený, o to víc byli asi v šoku při jeho odchodu. Vždy, když něco komtoval - včera, tak se smáli.
@Voltiček ja u nej mam vykyvy. Jako uplne u me oblibenej neni, Roman se Zdenkou mi jsou mnohem vic sympaticti. Ale on je proste takový vudcovsky typ, umi varit a vychazi s lidma. Uz budou rozhodovat i maly chyby, tak kdo vi, jak to skonci.
U Honzi si myslim, ze se takhle namistrovane choval jen pred kamerou. Jinak s ostatnima ze vychazel v pohode. Roman ho mel rad, a urcite ne bezduvodne ![]()
Ted uz rozhoduji maly chyby, no…
vsichni jsou dobri, ale ted asi vypadne Lucka
![]()
Honza me dojal u vyzvy, jak prohlasil, ze on to mel nejlepsi a meli vybrat jeho
mel by se umet lip ovladat. Rapla do kolektivu v praci nikdo nechce, odchod zvoral, no…
![]()
Nejsympatictejsi je mi Roman a Zdena, ale Jirka bude urcite ve finale…
Jo a ja tatarak teda taky nejim, vadi mi syrovy maso
a paprika mi teda taky zrovna moc nechutna
takze bych se s tim fakt delat nechtela ![]()
Myslím, že to rozhodně nevyhraje Zdenka. I když by si to třeba zasloužila. Není marketingově přitažlivá. Minulý ročník taky vyhrál ten nafoukanec, i když dle mýho byl horší.
Buď vyhraje Jirka nebo tělocvikář. Lucka je sympatická, překvapuje, ale není to konstantní a vyrovnaný typ. Dokáže uvařit úžasně a dokáže to i podělat…
@Patricia89 píše:
No kde se flakas
no jelikož jsem byla skoro celej den v tahu kvůli rodičáku tak jsem doháněla večer resty.
ale dneska jsem koukla poctivě..
jinak má cukroušek stejnou barvu košile jako můj chlap když jsme se brali ![]()
@Janina81 Také si nemyslím, že to Zdeňka vyhraje, ale z jiného důvodu.
Vaří dobře, líbí se mi, ale není to potenciální šéfkuchařka.
Nepřijde mi, že by měla zrovna nějaké manažerské schopnosti.
Holky, ale aspoň bylo nějaké vzrůšo, myslím ten odchod
protože jinak jsem se fakt nudila při tomhle díle…
Pro mě jednoznačně Juro jediný představitelný masterchef, není mi sice moc sympatický, ale kromě kulinářského umění oceňuji tu zdravou drzost a ráznost. Podle mě vlastnost, bez které to nejde a nikdo jiný ji nemá. Holky jsou tam do počtu, byť šikovné, ale jako velitelky kuchyně si je nedovedu představit, autorita 0. Roman by teoreticky mohl dělat Jurovi zástupce, na šéfa si málo věří ![]()
@neila píše:
Holky, ale aspoň bylo nějaké vzrůšo, myslím ten odchodprotože jinak jsem se fakt nudila při tomhle díle…
Pro mě jednoznačně Juro jediný představitelný masterchef, není mi sice moc sympatický, ale kromě kulinářského umění oceňuji tu zdravou drzost a ráznost. Podle mě vlastnost, bez které to nejde a nikdo jiný ji nemá. Holky jsou tam do počtu, byť šikovné, ale jako velitelky kuchyně si je nedovedu představit, autorita 0. Roman by teoreticky mohl dělat Jurovi zástupce, na šéfa si málo věří
Souhlas, vidim to stejne ![]()
@Patricia89 píše:
Ale, ale, ale. Cukrous Ti leze do snu… A copak Ti dobreho „uvaril“??![]()
Rybí polévku, kterou normálně nedám do pusy, ale on ji měl úúúúžasnou. A pak jsme se šmajchlovali nad prázdným hrncem. No celý den jsem se tlemila jako patnáctka
![]()
@Callipo90 píše:
Holky a co jste říkaly na jídlo pana Punčocháře?
Mně se to líbilo.
Samozřejmě bych to nechtěla jíst každý den, ale určitě bych ochutnala, je to prostě zase něco jiného.
Určitě se k němu do restaurace půjdu podívat
.