Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mela bych takovy dotaz
Zeptam se primo.Libi se nektere z vas, kdyz si vas pri sexu partner ci milenec svaze a pak si ho pred vami sam vyhoni?
Partner mi to navrhl…chtela jsem se podivat na netu, jestli tam je nejake takove video, ale nic jsem takoveho nenasla. Kdyby jste nektera z vas, ktere se takove praktiky zamlouvaji o nejakem vedela, budu rada za odkaz. ![]()
@beeruska20 píše:
Mela bych takovy dotazZeptam se primo.Libi se nektere z vas, kdyz si vas pri sexu partner ci milenec svaze a pak si ho pred vami sam vyhoni?Partner mi to navrhl…chtela jsem se podivat na netu, jestli tam je nejake takove video, ale nic jsem takoveho nenasla. Kdyby jste nektera z vas, ktere se takove praktiky zamlouvaji o nejakem vedela, budu rada za odkaz.
Proč ne, pokud to budete chtít oba. ![]()
Mě osobně by se to nelíbilo
(nemám ráda svazování
), ale druhým třeba jo a vztah to zase spestří ![]()
Ano je to super zpestření
svazuju partnera i o mě
musí te to vyzkoušet a uvidíte jestli se vám to bude oběma líbit..
Pokud s tím nemáš problém, tak to prostě prubněte. Vždycky Tě může přeci rozvázat, ni? Ve vztahu povoleno vše, co vyhovuje oběma ![]()
@beeruska20
Na konci jsem čekala, že nováček po nás bude chtít video z domova
![]()
Pokud ti nevadi svazovani, tak to zkuste a jak uz tu padlo, vzdycky se da rozvazat, ze
a nejak nechapu, na co k tomu potrebujes video ![]()
Hmm..ja si predstavu dokazu udelat i bez videa
nicmene pokud chces video inspiraci, tak hledej smudlo, hledej, nekde urcite najdes ![]()
Jdi do toho ![]()
Třeba mě by to nelákalo (svázání ani ta jeho masturbace, chtěla bych zasáhnout a udělat mu to sama:-) )
ale kdyby mi můj chlap řekl, že ho láká taková představa, tak bych neměla nic proti tomu to vyzkoušet, naopak bych měla radst, že přišel s nějakým spestřením
a video nevím, ale celkem nemám problém si to představit, poutama tě může připoutat k posteli, + nohy, on k tobě klekne, vyhoní si a vystříká se na tvý tělo
když nad tím tak přemýšlím, tak to vůbec nemusí být špatný - s tím závěrem…
dej pak v budoucnu vědět, jestli jste do toho šli a jak se líbilo ![]()
Ája
@beeruska20 k čemu video? To dneska člověk bez instrukcí si už ani nevrzne?
Tak já bych do toho klidně šla, ale bez toho svázání, abych si mohla při tom kliklat na myšku ![]()