Hraje komedii nebo je to vše jinak?

82
4.6.13 21:36

Hraje komedii nebo je to vše jinak

Dobrý večer. co by jste si myslely o této situaci.
Mám přítele, který je pořádný hysterický cholerik :oops: vybouchne kvůli každé kravině, strašně sprostě nadává, je urážlivý, vztahovačný…to vše je ale poslední dobou, pozoruji tak 4týdny, se úplně změnil, snaží se být miloučkej, samý tutununu a dokonce na mmě začal i šišlat 8o nepohádaly jsme se, výměna názorů neproběhla a z ničeho nic najednou takový obrat :nevim: jako určitě jsem strašně ráda, že je ted' jako vyměněný ale probblém je, že až moc a mě na tom něco nesedí :nevim: mám z toho takový divný pocit :nevim: jako rozumějte, žiju s ním 3roky a nikdy se takto nechoval, byl to vždy mrzutej vztekloun ale zase měl i své dobré stránky ale nikdy se nestalo, aby semnou jednal jako s miminkem :zed: jako stane se, že i ted' třeba vybouchne ale jen tak malinko a hned nasadí konejšivou masku s kterou se šidí miminka a to já absolutně nesnáším. Taky nechce aby jsem pracovala, měla jsem rozjednanou jednu brigádku(dokonce tady na emiminu s jednou simpatickou maminkou :mrgreen: ale podrobnosti neprozradím ;) )a prostě řekl, že si to nepřeje :,( ale to je vedlejší věc. Spíš mě zaráží ten obrat o 100procent a moc by jsem potřebovala slyšet názory ostatních na tuhle situaci, prostě mě přijde, jako kdyby něco provedl a ted' se to snaží vyžehlit :think: co myslíte, mám ho nechat být a počkat, co se z toho vyklube a nebo se ho na rovinu zeptat :nevim: přijde mě o jako klid před bouří a na to já mám čuch :mrgreen: děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
4.6.13 21:40

No tak to je hodně divné, hned by mě napadlo, jestli mě nepodved nebo něco nevyved :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 21:44
@aiko24 píše:
No tak to je hodně divné, hned by mě napadlo, jestli mě nepodved nebo něco nevyved :nevim:

Právě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.6.13 21:44

Nebo nepřemýšlela jsi např. o odchodu (z důvodu těch scén)? jestli se to k němu nějak nedostalo a tak teď není za hodnýho.
Nebo nejednal s tebou nějak hnusně na veřejnosti nebo v rodině, jestli mu někdo nepromluvil do duše?

A jo, pokud z ničeho nic takhle změní své základní chování, tak je to divné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
4.6.13 21:45

Mám doma něco podobného (cholerika)…a kdyby na mě začal šišlat, tak to asi nerozdýchám. Mně by to každopádně nedalo a narovinu bych se zeptala. Nicméně mám výhodu v tom, že manžel je „chorobně pravdomluvný“, lhaní mu nejde.
Držím palce, ať je to jen (podivná) snaha být hodný/zlepšit vztah/zapracovat na sobě… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
388
4.6.13 21:45

Aiko24 jeee nestras hned neverou, to snad ne :! kazdopadne je to asi zvlastni kdyz 3 roky se chova jako cholerik a pak takhle otoci.. a nemuze to byt treba tim, ze jsi mu treba vycitala jeho cholericke chovani a on si to proste vzal k srdci? kazdopadne ja teda s manzelem mam urpimny vztah, nevydrzela bych cekat. Zeptala bych se okamzite co se deje, ze mam divny pocit, ze se neco stane atd.. uz z jeho reakci bych poznala ze bud lze nebo ze se opravdu nic nedeje.. normalne se ho zeptej. Drzim pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.6.13 21:47

Ahoj, no asi bych se zatim na nic neptala, ale partnera bych pozorovala, sledovala jeho reakce a uvidis, co se z toho vyvine…Treba nekde slysel, ze ti vadi, jak se chova a snazi se to zmenit. Asi bych se v tom moc nehrabala, ale vyckavala, treba se za chvili zase zacne chovat „normalne“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
4.6.13 21:54

Nevím proč mě v první chvíli napadlo, že jsi těhotna a on se k Tobě takhle chová, protože to zrovna zjistil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
4.6.13 21:57
@Tullamorka píše:
Dobrý večer. co by jste si myslely o této situaci.
Mám přítele, který je pořádný hysterický cholerik :oops: vybouchne kvůli každé kravině, strašně sprostě nadává, je urážlivý, vztahovačný…to vše je ale poslední dobou, pozoruji tak 4týdny, se úplně změnil, snaží se být miloučkej, samý tutununu a dokonce na mmě začal i šišlat 8o nepohádaly jsme se, výměna názorů neproběhla a z ničeho nic najednou takový obrat :nevim: jako určitě jsem strašně ráda, že je ted' jako vyměněný ale probblém je, že až moc a mě na tom něco nesedí :nevim: mám z toho takový divný pocit :nevim: jako rozumějte, žiju s ním 3roky a nikdy se takto nechoval, byl to vždy mrzutej vztekloun ale zase měl i své dobré stránky ale nikdy se nestalo, aby semnou jednal jako s miminkem :zed: jako stane se, že i ted' třeba vybouchne ale jen tak malinko a hned nasadí konejšivou masku s kterou se šidí miminka a to já absolutně nesnáším. Taky nechce aby jsem pracovala, měla jsem rozjednanou jednu brigádku(dokonce tady na emiminu s jednou simpatickou maminkou :mrgreen: ale podrobnosti neprozradím ;) )a prostě řekl, že si to nepřeje :,( ale to je vedlejší věc. Spíš mě zaráží ten obrat o 100procent a moc by jsem potřebovala slyšet názory ostatních na tuhle situaci, prostě mě přijde, jako kdyby něco provedl a ted' se to snaží vyžehlit :think: co myslíte, mám ho nechat být a počkat, co se z toho vyklube a nebo se ho na rovinu zeptat :nevim: přijde mě o jako klid před bouří a na to já mám čuch :mrgreen: děkuji moc :kytka:

V chování je jak vyměněný :lol: to je fajn, ale co jinak? Co se ještě změnilo? Zkus být zatím pozorovatelem… :) Jen ještě dotaz a co když se na něj budeš chovat stejně, šišlat, kopírovat to jeho jednání, myslíš, že pochopí, že je čitelnej a dozvíš se tak co se děje? Držím palečky, ať jsou za tím jen dobré zprávy… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
82
4.6.13 22:04

Právě, že jsem se s ním na toto téma už bavila mockrát, že mě vadí jak se chová, jak je sprostej atak ale sekat latinu vydržel tak 4dny a zase se vrátil do starých kolejí. Nejhorší je, že on je sprostej i na lidi které vůbec nezná, prostě ho někdo naštve tím, že do něj nevědomky strčí a přítel se hned rozkřičí na celé kolo :zed: a řve a řve a řve :zed: tedy řval protože, ted' se začal chovat přiměřeně slušně i na veřejnosti což je mě také podezřelé a všimla jsem si, že mě už nebere ani za ruku když někam jdeme…a když se ho nato zeptám, proč už mě nedrží za ruku nebo alspon' nejde vedle mě, tak mě řekne, že mě za ruku bere :zed: ale to je jen taková prkotina, to jsem odbočila…jak říkám, je slušný i k lidem a uvedu příklad, dnes jsme jely nakupovat a jak jsme zstavovaly, tak jen o kousek minul jednu paní která se nám tam připletla a paní začala hned nadávat, přítel by jindy vyskočil a vynadal jí do k. r.a. v ale dnes vystoupil a málem šeptem 8o se začal té paní omlouvat a culil se jak měsíček nad hnojem a samý tutununu 8o no zůstala jsem koukat, protože u něj je slušnost až na druhém místě ale nevěřila jsem svým očím 8o
Prostě je jak vyměněnej a já by jsem se ho ráda zeptala co za tím vězí ale bojím se, že pokazím tou otázkou vše a zase se to vrátí do strých kolejí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.13 22:13

Presne takhle, jak popisuju zakladatelka se ke mne choval ex. Za 5 let 2×, a pokazde, nez se provalily jeho dluhy… nechci strasit, ale podle mne jde o neco, na co si te chce predem zpracovat, abys vedela, o co prijdes, kdyz ho nechas :think:

• Citovat
  • Upravit
Magnifique
4.6.13 22:15
@Tullamorka píše:
Právě, že jsem se s ním na toto téma už bavila mockrát, že mě vadí jak se chová, jak je sprostej atak ale sekat latinu vydržel tak 4dny a zase se vrátil do starých kolejí. Nejhorší je, že on je sprostej i na lidi které vůbec nezná, prostě ho někdo naštve tím, že do něj nevědomky strčí a přítel se hned rozkřičí na celé kolo :zed: a řve a řve a řve :zed: tedy řval protože, ted' se začal chovat přiměřeně slušně i na veřejnosti což je mě také podezřelé a všimla jsem si, že mě už nebere ani za ruku když někam jdeme…a když se ho nato zeptám, proč už mě nedrží za ruku nebo alspon' nejde vedle mě, tak mě řekne, že mě za ruku bere :zed: ale to je jen taková prkotina, to jsem odbočila…jak říkám, je slušný i k lidem a uvedu příklad, dnes jsme jely nakupovat a jak jsme zstavovaly, tak jen o kousek minul jednu paní která se nám tam připletla a paní začala hned nadávat, přítel by jindy vyskočil a vynadal jí do k. r.a. v ale dnes vystoupil a málem šeptem 8o se začal té paní omlouvat a culil se jak měsíček nad hnojem a samý tutununu 8o no zůstala jsem koukat, protože u něj je slušnost až na druhém místě ale nevěřila jsem svým očím 8o
Prostě je jak vyměněnej a já by jsem se ho ráda zeptala co za tím vězí ale bojím se, že pokazím tou otázkou vše a zase se to vrátí do strých kolejí :?

No kulím oči, vím, jak jednají cholerici… :) Tak musím říct, že to ve mě vyvolává smíšené pocity: Buď někoho má, nebo se potají léčí, nebo na něčem fičí anebo se mu zadařilo třeba změnit práci, nebo něco v ní… :)

• Citovat
  • Upravit
IvetJass
4.6.13 22:16

@Tullamorka nezačal chodit k psychologovi a řešit to? Mě to tak trošku přijde, jako by dostal doporučení vždy, když jde na něj to jeho „cholerství“, zkusit toto jako opak.

• Citovat
  • Upravit
82
4.6.13 22:20
@Anonymní píše:
Presne takhle, jak popisuju zakladatelka se ke mne choval ex. Za 5 let 2×, a pokazde, nez se provalily jeho dluhy… nechci strasit, ale podle mne jde o neco, na co si te chce predem zpracovat, abys vedela, o co prijdes, kdyz ho nechas :think:

Jeden čas hrál automaty naházel tam 100000kč a když jsem se s ním chtěla rozejít tak přísahal na mou smrt, že už se toho nedotkne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.13 22:23
@Magnifique píše:
No kulím oči, vím, jak jednají cholerici… :) Tak musím říct, že to ve mě vyvolává smíšené pocity: Buď někoho má, nebo se potají léčí, nebo na něčem fičí anebo se mu zadařilo třeba změnit práci, nebo něco v ní… :)

Jestli někoho má, to nevím, do práce jezdí až večer po 20hod. takže vylučuju tu léčbu a v práci prý nejsou kšefty a to si odemě pujčil 2OOOkč aby měl vůbec na zaplacení poviného ručení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí