Hraje komedii nebo je to vše jinak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
5.6.13 11:03

Takže pořád ta samá písnička :( před chvilkou vstal, šel se napít vody a začal říkat, že nemůže spát a že udělal za celou noc 200kč 8o že se nejezdilo atak…jo a že dneska nikam nepojede, že se na to může vykašlat, že dnes bude doma, že tam nebude stát jako b. l.b. e.c a čekat na jízdu, že na to nemá nervy a šel si zase lehnout.
Holky tohle se mě už opravdu nezdá, je tam celou noc a udělá jen 2OOkč :think: jako třeba to možné je, třeba nelže a opravdu se tak moc nejezdí, lidi nemaj dnes peníze na jídlo natož na taxi a třeba mluví pravdu ale každopádně se v tom začnu štourat a pořádně se potom pídit ale tak aby přítel nic netušil :oops:
Všem strašně moc děkuju za podporu, rady i názory a určitě Vám dám vědět, jak to vše dopadlo :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.6.13 11:18

@Tullamorka milá zakladatelko.. ikdyby v tom nebyly automaty.. tak tyhle cholerické sebelítostivé povahy jsou cesta do pekla dříve nebo později.. :roll:..přečti si něco o pasivní agresivitě.. :roll: nadruhou stranu tyto vlastnosti se „závislou osobností“ jsou spojená nádoba.. :nevim:

Držím palce ať se rozhodneš jakkoli! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.6.13 11:42

Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
5.6.13 14:00
@Deninina píše:
Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky

tak nijak :! :! :! i když jestli se to potvrdí je mi zakladatelky líto. Hned jak pujde do práce tak bych ho šla na stanoviště stopovat(asi jinak se to nedovíš, jak už ti zakladatelko zakazal i chodit za jeho kolegy do práce tak je to jasné…ale nechápu jak ti zakáže chodit na brigádu :nevim: :nevim: asi bych mu nevěřila. nemá peníze na automaty-nepujde do práce! pujčíš mu peníze-pujde do práce! jinak tam fakt bude stát jako debil, než bude mít výplatu, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.6.13 14:41

@Deninina ..a čím si tento jev vysvětluješ? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
5.6.13 14:47

Teda diskuzi jsem přečetla jedním dechem a držím zakladatelce palce, ať je to nějaká blbina… Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.6.13 15:01

@Tullamorka Tak podle toho, co jsi sem napsala, mě napadají dvě varianty - buď o práci přišel a bojí se ti to říct, nebo - a to je asi pravděpodobnější - zase hraje automaty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.6.13 15:42

Tullamorka. Jsi šikovná, držím pěstě, ať je to jen nějaké blbost a mohla si být v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.13 21:23

Tak nakonec dnes jel do práce, nejdřív, že nepojede a pak si to rozmyslel, odjel před hodinou a ve mě to hlodá, takže přemýšlím, že se pojedu podívat na nádraží ale jenom nenápadně, aby mě nezahlídl a kouknu se jak probíhá situace na místě činu :mrgreen: ale je to takový zvláštní pocit, ještě jsem to nikdy neudělala aby jsem se takhle ponížila :( ale potřebuji zjistit pravdu, aby jsem byla klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
5.6.13 21:29

Tak na tebe budu moc myslet, snad se to nejak rozumne vysvetli. Pak pisni jak jsi dopadla. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.13 21:31
@ropucha 02 píše:
Tak na tebe budu moc myslet, snad se to nejak rozumne vysvetli. Pak pisni jak jsi dopadla. Drzim palce!

děkuju :kytka: srdce mám až v krku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.6.13 21:58
:D :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
5.6.13 21:58