Hraje komedii nebo je to vše jinak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
24.11.13 23:15
@Tullamorka píše:
Dobrý večer. co by jste si myslely o této situaci.
Mám přítele, který je pořádný hysterický cholerik :oops: vybouchne kvůli každé kravině, strašně sprostě nadává, je urážlivý, vztahovačný…to vše je ale poslední dobou, pozoruji tak 4týdny, se úplně změnil, snaží se být miloučkej, samý tutununu a dokonce na mmě začal i šišlat 8o nepohádaly jsme se, výměna názorů neproběhla a z ničeho nic najednou takový obrat :nevim: jako určitě jsem strašně ráda, že je ted' jako vyměněný ale probblém je, že až moc a mě na tom něco nesedí :nevim: mám z toho takový divný pocit :nevim: jako rozumějte, žiju s ním 3roky a nikdy se takto nechoval, byl to vždy mrzutej vztekloun ale zase měl i své dobré stránky ale nikdy se nestalo, aby semnou jednal jako s miminkem :zed: jako stane se, že i ted' třeba vybouchne ale jen tak malinko a hned nasadí konejšivou masku s kterou se šidí miminka a to já absolutně nesnáším. Taky nechce aby jsem pracovala, měla jsem rozjednanou jednu brigádku(dokonce tady na emiminu s jednou simpatickou maminkou :mrgreen: ale podrobnosti neprozradím ;) )a prostě řekl, že si to nepřeje :,( ale to je vedlejší věc. Spíš mě zaráží ten obrat o 100procent a moc by jsem potřebovala slyšet názory ostatních na tuhle situaci, prostě mě přijde, jako kdyby něco provedl a ted' se to snaží vyžehlit :think: co myslíte, mám ho nechat být a počkat, co se z toho vyklube a nebo se ho na rovinu zeptat :nevim: přijde mě o jako klid před bouří a na to já mám čuch :mrgreen: děkuji moc :kytka:

Ten soulozi jinde! Mit doma takovou piiiip, tak zahybam jak muzu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
24.11.13 23:15
@Tullamorka píše:
Ahoj holky, tento týden podstoupím další akci :( a uvidíme. Napíšu jak to dopadlo ale stejně už tuším, že se vrátil k hraní automatů, prostě šel z herny a už tohle mě v tom utvrzuje :( ale jestli ho tam načapu, tak má utrum a půjde o dům dál :-(

Chudak kluk! S tebou to fakt vyhral. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2528
24.11.13 23:26
@Nejhodnější píše:
Ten soulozi jinde! Mit doma takovou piiiip, tak zahybam jak muzu :mrgreen:
@Nejhodnější píše:
Chudak kluk! S tebou to fakt vyhral. :poblion:
:zed: 8o četla jsi to pořádně?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 08:41
@zikado píše: :zed: 8o četla jsi to pořádně?

Četla jsem jinou diskuzi a podle jejího stylu jsem pochopila co je zač!

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
25.11.13 08:45
@zikado píše: :zed: 8o četla jsi to pořádně?

Škoda, že už si to nepřečteš, jelikož to admin smazal…

• Citovat
  • Upravit
2528
25.11.13 21:53
@Nejhodnější píše: Četla jsem jinou diskuzi a podle jejího stylu jsem pochopila co je zač!
@Nejhodnější píše: Škoda, že už si to nepřečteš, jelikož to admin smazal…

Aha, to jsem asi něco zase prošvihla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
25.11.13 22:16

Co tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 22:29
@zikado píše:
Aha, to jsem asi něco zase prošvihla :pankac:

To teda prosvihla. A mluvilo to opravdu za vse. :zed: Pokud by se tu nekdo divil proc neodpovida, tak ma ban… :dance:

• Citovat
  • Upravit
2528
25.11.13 22:37
@Nejhodnější píše:
To teda prosvihla. A mluvilo to opravdu za vse. :zed: Pokud by se tu nekdo divil proc neodpovida, tak ma ban… :dance:

Ale až ták jo hm, vždy přijdu s křížkem po funuse a můžu se zeptat o co šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
26.11.13 09:46
@zikado píše:
Ale až ták jo hm, vždy přijdu s křížkem po funuse a můžu se zeptat o co šlo?

Chtěla prodat křížence labradora za 3000 ( měla ho zadarmo od kamarádky ) a když jsme jí řekli, že je to darda za křížence, tak jsme byli všichni p. če, k.ndy, pohlavní orgány, krávy a slepice a takhle nás tam urážela, štěkala, pomlouvala a do všech ryla. I do adminů :roll: :roll: :roll: Takže asi tak… kdo by s někým takovým chtěl být? Když musí být vše po jejím a jak je něco špatně tak hned nadává :roll: a sprostě uráží…

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
26.11.13 11:40
@Peczka píše:
@Nejhodnější 8o tak to čumím. To se pak nedivím, jestli je tak hnusná i v reálu.

Každej kdo jí tam psal, tak psal ve vší slušnosti. Prostě že je to moc a víš jak… A jedna jí tam napsala, že prachy před Vánoci se hodí, já ji v tomto komentáři podpořila a už to bylo… Takže proto moje reakce na její úvodní příspěvek tady v této diskuzi… ;)

• Citovat
  • Upravit
82
4.12.13 14:15
@Nejhodnější píše:
Každej kdo jí tam psal, tak psal ve vší slušnosti. Prostě že je to moc a víš jak… A jedna jí tam napsala, že prachy před Vánoci se hodí, já ji v tomto komentáři podpořila a už to bylo… Takže proto moje reakce na její úvodní příspěvek tady v této diskuzi… ;)

A nebylo to náhodou vše trochu jinak ;) jako nepopírám, že jsem to přehnala ale rýt jste začali taky pěkně a hlavně ty! Jasně jsem, napsala, že cena 3000kč není trvalá, že je dohoda možná :zed: jasně jsem napsala, že mě to poradil zvěrolékař, že jí mohu nabídnout za 3000kč jasně jsem napsala, že matka je bílá labradorka a otec je hnědý labrador tak jakýpak podvrat'ák a že máš radost z toho, že někoho bloknou a ještě hážeš kamenama do jiné diskuze, když o mě nic nevíš je smutné…hele, omlouvám se ti, jestli sem ti nějak ublížila, omlouvám se ostatním za to co sem provedla, vím, není to omluva ale byla sem opilá a vše mě bylo nějak líto, měla jsem moc stresu, když si jí paní odvezla a přišla sem domů a ona mě nevítala, nějak to na mě padlo, vím, není to omluva, měla sem se ovládat a nevím co mě to popadlo dělat taková alotria, mrzí mě to, je mě to líto…promin'-prominte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.12.13 14:27
@Peczka píše:
@Tullamorka a jak to vůbec pokračuje s chlapem?

Už spolu nejsme…udělal na mě ještě pár jiných podrazů a tak to nemělo cenu ale děkuji za optání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.12.13 15:10
@Peczka píše:
@Tullamorka tak ted si spokojenější aspoň, ne? A najdeš si lepšího :pankac:

určitě jsem spokojená a jeden hodný strejda už by se i našel ale zatím si užívám samostatnosti i když je to finančně náročné ale mám alspon' klid :kytka:
děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.12.13 15:12
@Tullamorka píše:
Už spolu nejsme…udělal na mě ještě pár jiných podrazů a tak to nemělo cenu ale děkuji za optání :kytka:

a hrál ty automaty nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria