Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tullamorka píše:
Ahoj holky, tento týden podstoupím další akcia uvidíme. Napíšu jak to dopadlo ale stejně už tuším, že se vrátil k hraní automatů, prostě šel z herny a už tohle mě v tom utvrzuje
ale jestli ho tam načapu, tak má utrum a půjde o dům dál
Chudak kluk! S tebou to fakt vyhral. ![]()
@Nejhodnější píše:
Ten soulozi jinde! Mit doma takovou piiiip, tak zahybam jak muzu
@Nejhodnější píše:
Chudak kluk! S tebou to fakt vyhral.
@zikado píše:![]()
četla jsi to pořádně?
Četla jsem jinou diskuzi a podle jejího stylu jsem pochopila co je zač!
@zikado píše:![]()
četla jsi to pořádně?
Škoda, že už si to nepřečteš, jelikož to admin smazal…
@Nejhodnější píše: Četla jsem jinou diskuzi a podle jejího stylu jsem pochopila co je zač!
@Nejhodnější píše: Škoda, že už si to nepřečteš, jelikož to admin smazal…
Aha, to jsem asi něco zase prošvihla ![]()
@zikado píše:
Aha, to jsem asi něco zase prošvihla
To teda prosvihla. A mluvilo to opravdu za vse.
Pokud by se tu nekdo divil proc neodpovida, tak ma ban… ![]()
@Nejhodnější píše:
To teda prosvihla. A mluvilo to opravdu za vse.Pokud by se tu nekdo divil proc neodpovida, tak ma ban…
Ale až ták jo hm, vždy přijdu s křížkem po funuse a můžu se zeptat o co šlo?
@zikado píše:
Ale až ták jo hm, vždy přijdu s křížkem po funuse a můžu se zeptat o co šlo?
Chtěla prodat křížence labradora za 3000 ( měla ho zadarmo od kamarádky ) a když jsme jí řekli, že je to darda za křížence, tak jsme byli všichni p. če, k.ndy, pohlavní orgány, krávy a slepice a takhle nás tam urážela, štěkala, pomlouvala a do všech ryla. I do adminů
Takže asi tak… kdo by s někým takovým chtěl být? Když musí být vše po jejím a jak je něco špatně tak hned nadává
a sprostě uráží…
@Peczka píše:
@Nejhodnějšítak to čumím. To se pak nedivím, jestli je tak hnusná i v reálu.
Každej kdo jí tam psal, tak psal ve vší slušnosti. Prostě že je to moc a víš jak… A jedna jí tam napsala, že prachy před Vánoci se hodí, já ji v tomto komentáři podpořila a už to bylo… Takže proto moje reakce na její úvodní příspěvek tady v této diskuzi… ![]()
@Nejhodnější píše:
Každej kdo jí tam psal, tak psal ve vší slušnosti. Prostě že je to moc a víš jak… A jedna jí tam napsala, že prachy před Vánoci se hodí, já ji v tomto komentáři podpořila a už to bylo… Takže proto moje reakce na její úvodní příspěvek tady v této diskuzi…
A nebylo to náhodou vše trochu jinak
jako nepopírám, že jsem to přehnala ale rýt jste začali taky pěkně a hlavně ty! Jasně jsem, napsala, že cena 3000kč není trvalá, že je dohoda možná
jasně jsem napsala, že mě to poradil zvěrolékař, že jí mohu nabídnout za 3000kč jasně jsem napsala, že matka je bílá labradorka a otec je hnědý labrador tak jakýpak podvrat'ák a že máš radost z toho, že někoho bloknou a ještě hážeš kamenama do jiné diskuze, když o mě nic nevíš je smutné…hele, omlouvám se ti, jestli sem ti nějak ublížila, omlouvám se ostatním za to co sem provedla, vím, není to omluva ale byla sem opilá a vše mě bylo nějak líto, měla jsem moc stresu, když si jí paní odvezla a přišla sem domů a ona mě nevítala, nějak to na mě padlo, vím, není to omluva, měla sem se ovládat a nevím co mě to popadlo dělat taková alotria, mrzí mě to, je mě to líto…promin'-prominte ![]()
@Peczka píše:
@Tullamorka a jak to vůbec pokračuje s chlapem?
Už spolu nejsme…udělal na mě ještě pár jiných podrazů a tak to nemělo cenu ale děkuji za optání ![]()
@Peczka píše:
@Tullamorka tak ted si spokojenější aspoň, ne? A najdeš si lepšího
určitě jsem spokojená a jeden hodný strejda už by se i našel ale zatím si užívám samostatnosti i když je to finančně náročné ale mám alspon' klid ![]()
děkuji moc ![]()
@Tullamorka píše:
Už spolu nejsme…udělal na mě ještě pár jiných podrazů a tak to nemělo cenu ale děkuji za optání
a hrál ty automaty nebo ne?
Ten soulozi jinde! Mit doma takovou piiiip, tak zahybam jak muzu