Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 píše:
Tak pak napiš, jakou jsi podnikla akci a jak to dopadlo!
určitě písnu ![]()
Ještě jsem chtěla dodat, že přítel poslední dobou strašně špatně spí. Přijde z noční a nemůže usnout a když už usne, tak se každou chvíly budí, prostě nějak nemůže,,zabrat,,jak se říká…četla jsem že i to může být známka závislosti
no a pořád mě vrtá hlavou, že si včera odemě půjčil ty peníze na zaplacení poviného ručení
ne že by jsem mu nechtěla půjčit, půjčím mu ráda ale něco se mě na tom nezdá…další věc je ta, že poslední dobou má tak akorát na,,vracení,, a jentaktak že zaplatí nákupy. Pořád jen slyším, nemám peníze nejezdí se, nejsou kšefty, lidi nejezděj, za noc jsem udělal jen 400kč tržbu
o víkendu to bylo lepší, udělal jsem 2000kč ale musel jsem taky z toho natankovat, udělat nákup, koupit to a to…
prostě začíná šetřit i na pitomém toaletáku…kupuje jen to nejdůležitější což jsou rohlíky, chleba, máslo, nějaký salám a maso, nebo kupuje prošlé potraviny(ono jim teda nic není, jen tomu prostě končí ten měsíc lhůta)jako jsem skromná a jsem ráda, že se snaží šetřit ale včera koupil jen suché rohlíky se slovy, že v ledničce je máslo a mléko)jde mě o princip, platím celý nájem sama i elektřinu(7500kč)skoro nic mě z výplaty nezbude a už kupuju i drogérii(kromě prášku na praní a granulý pro psa to kupuje přítel 1krát za měsíc) a taky si pořád nestěžuju že nemám
…je to všechno takové divné a podezřelé…omlouvám se, že si jen pořád stěžuju ale pořád nad tím musím dumat a nemůžu spát…ale už půjdu do hajan a zkusím usnout
děkuji všem
![]()
@Tullamorka píše:je mě moc líto, čím sis prošla…ale to co mě píšeš…myslíš, že je možný, že by zase začal hrát?
i potom všem co mě slíbyl…
Holka, to bys koukala, na co vsechno ex prisahal mne, dokazal si vymyslet i umrti v rodine, jen aby se vyhnul nejake konfrontaci.
To co pises ke konci mi zase trochu pripomina pripad me kamaradky, ten jeji taky pracoval, nemohl spat a byl totalne bez penez (byl cisnik), a po roce a pul prisla na to, ze je na pervitinu, a kdyz si snupne, tak si jde zahrat automaty. Je to uz pres 10 let, lecil se, ale splaci to dodnes. A nejsou spolu.
@Tullamorka Vsechno co pises mi opravdu sedi na automaty, nebo jinak protekly prachy.To spani, jesti ma nervy tak je jasny, ze nemuze zabrat se spankem. Premyslela jsi co budes delat, pokud se ti to potvrdi
?
@Tullamorka
Strašně si přeji za Tebe, aby to bylo cokoliv jiného, než „mačkání“… To je prů-er a upřímně, vůbec bych nevěděla co dál… Držím pěstičky a dej prosím vědět, jak to dopadlo…
![]()
@wildcherry píše:
@Tullamorka Vsechno co pises mi opravdu sedi na automaty, nebo jinak protekly prachy.To spani, jesti ma nervy tak je jasny, ze nemuze zabrat se spankem. Premyslela jsi co budes delat, pokud se ti to potvrdi?
Pokud se to potvrdí, tak mu sbalím kufry a půjde o dům dál…sliboval a přísahal na moji smrt, že už se automatů ani nedotkne a pokud mě lhal, nebudu už nic řešit. Byt je naštěstí psaný na mě a on tu nemá nic takže jeho případné dluhy si ponese hezky sám…
@Magnifique píše:
@Tullamorka
Strašně si přeji za Tebe, aby to bylo cokoliv jiného, než „mačkání“… To je prů-er a upřímně, vůbec bych nevěděla co dál… Držím pěstičky a dej prosím vědět, jak to dopadlo…![]()
Určitě se ozvu a děkuji moc ![]()
Takže pořád ta samá písnička
před chvilkou vstal, šel se napít vody a začal říkat, že nemůže spát a že udělal za celou noc 200kč
že se nejezdilo atak…jo a že dneska nikam nepojede, že se na to může vykašlat, že dnes bude doma, že tam nebude stát jako b. l.b. e.c a čekat na jízdu, že na to nemá nervy a šel si zase lehnout.
Holky tohle se mě už opravdu nezdá, je tam celou noc a udělá jen 2OOkč
jako třeba to možné je, třeba nelže a opravdu se tak moc nejezdí, lidi nemaj dnes peníze na jídlo natož na taxi a třeba mluví pravdu ale každopádně se v tom začnu štourat a pořádně se potom pídit ale tak aby přítel nic netušil ![]()
Všem strašně moc děkuju za podporu, rady i názory a určitě Vám dám vědět, jak to vše dopadlo
![]()
@Tullamorka milá zakladatelko.. ikdyby v tom nebyly automaty.. tak tyhle cholerické sebelítostivé povahy jsou cesta do pekla dříve nebo později..
..přečti si něco o pasivní agresivitě..
nadruhou stranu tyto vlastnosti se „závislou osobností“ jsou spojená nádoba.. ![]()
Držím palce ať se rozhodneš jakkoli! ![]()
Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky
@Deninina píše:
Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky
tak nijak
i když jestli se to potvrdí je mi zakladatelky líto. Hned jak pujde do práce tak bych ho šla na stanoviště stopovat(asi jinak se to nedovíš, jak už ti zakladatelko zakazal i chodit za jeho kolegy do práce tak je to jasné…ale nechápu jak ti zakáže chodit na brigádu
asi bych mu nevěřila. nemá peníze na automaty-nepujde do práce! pujčíš mu peníze-pujde do práce! jinak tam fakt bude stát jako debil, než bude mít výplatu, tak nevím.
Teda diskuzi jsem přečetla jedním dechem a držím zakladatelce palce, ať je to nějaká blbina… Drž se ![]()