Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zikado píše:
No po tomhle bych se tam just stavila a to hned zítra, nebo rovnou hned ted, to zavání slušným malérem
nejraději by jsem tam zajela už dnes, vyděla by jsem, jestli mu tam stojí auto a kdyby tam stálo a přítel v něm neseděl a nečekal na jízdu, tak je to jasný, je v herně ![]()
jenže jak by jsem mu to vysvětlila, že se tam stavuju ted' a skoro v noci
jeho kolegové by mě měly za stíhačku a to já nechci, určitě by měly hloupý řeči a já by jsem ho ztrapnila…
Po precteni si take myslim, ze se pred tebou snazi utajit nejaky pruser. Asi bys ses mela kolegu zeptat
@ropucha 02 píše:
Aaach jo! To je docela jak pres kopirak-takhle jsem to mela taky, hlavne si daval pozor, abych se nekde nepotkala s jeho kolegama…
@Tullamorka píše:
nejraději by jsem tam zajela už dnes, vyděla by jsem, jestli mu tam stojí auto a kdyby tam stálo a přítel v něm neseděl a nečekal na jízdu, tak je to jasný, je v herně
jenže jak by jsem mu to vysvětlila, že se tam stavuju ted' a skoro v nocijeho kolegové by mě měly za stíhačku a to já nechci, určitě by měly hloupý řeči a já by jsem ho ztrapnila…
Ale co by, to nějak zakecáš, proč tam jdeš…sama říkáš, že jsi tam dřív chodila, tak si je chtěla pozdravit, nechtělo se ti spát apod…jdi tam hned ted a koukej jenom z povzdáli, ani tam nemusíš jít…já bych to teda nevydržela…zlom vaz!! ![]()
@zikado no, toje možný…kdyžsi musí půjčovat prachy…
Šla bych tam, ale koukala jen z dálky, aby mě neviděl…
Uprimne - ja jsem cholerik a jak ja umim rvat a rozcilovat se, a uz mi to vytkl kde kdo a stejne jedu svoje. Jak je neco spatne rvu jak sirena. Tim chci rici, ze jeho obrat nechapu a hlavne vydrz. A proc vlastne nechce tu tvoji brigadu???
@asha píše:
Prisaha na TVOU smrt?To mne celkem dostalo…Taky za tim vidim nejaky prusvih. Zvlast kdyz nechce, abys za nim sla do prace. Je mozny, ze by do prace vubec nesel a sel na automaty? Chova se dost divne, s cholerikem mam vlastni zkusenosti a toho jen tak nepredelas, rozhodne ne tim, ze mu reknes, ze ti jeho chovani vadi. To je proste povaha, odbourava se to tezko.
ano, takhle mě to řekl do očí,,přísahám na tvou smrt že už se těch b.l.b.e.jch automatů ani nedotknu…
nevím, taky si myslím, že asi zase začal hrát ale to by znamenalo, že přísahal… ![]()
@Tullamorka Mrkla jsem na profil jestli nejsi za severní moravy škoda, že ne tady pěkně chčije, pod deštníkem a nějakou hučkou na hlavě by tě nepoznal.
@Tullamorka Pokud byl na automatech zavisly, prisaha nic neznamena. Je to jako jakakoliv jina zavislost.
@Minki píše:
Uprimne - ja jsem cholerik a jak ja umim rvat a rozcilovat se, a uz mi to vytkl kde kdo a stejne jedu svoje. Jak je neco spatne rvu jak sirena. Tim chci rici, ze jeho obrat nechapu a hlavne vydrz. A proc vlastne nechce tu tvoji brigadu???
protože jsem se husa zmínila
,že jsem si jí domluvila tady na emiminku no a přítel řekl, že v žádným případě nebudu nikomu pro blázny…
at' si najdu něco jiného ale úklid v domácnostech v žádným případě ![]()
Jinak je to jak píšeš, rozčiloval se, řval jak pavián, nikdy si nedal říct ani po dobrém, ani po zlém a ted' najednou otočka…a je jako milius…
@zikado píše:
@Tullamorka Mrkla jsem na profil jestli nejsi za severní moravy škoda, že ne tady pěkně chčije, pod deštníkem a nějakou hučkou na hlavě by tě nepoznal.
@SlecnaSally píše:že by jsem měla taky jízdu na telefon?
Ale co by, to nějak zakecáš, proč tam jdeš…sama říkáš, že jsi tam dřív chodila, tak si je chtěla pozdravit, nechtělo se ti spát apod…jdi tam hned ted a koukej jenom z povzdáli, ani tam nemusíš jít…já bych to teda nevydržela…zlom vaz!!
No, jde vidět, že už to máš promyšlené ![]()
Stejně jsi dobrá, že to vydržíš ![]()
No, ten se bude divit
Já osobně to vidím na nějakou novou sexy kolegini ![]()
@SlecnaSally píše:
No, jde vidět, že už to máš promyšlené
Stejně jsi dobrá, že to vydržíš
No, ten se bude divitJá osobně to vidím na nějakou novou sexy kolegini
sexy kolegyně asi ne
spíš sexy zákaznice
ale to se stejně nedozvím ale kolikrá mě vypravuje, že se zákaznice sami nabízejí, že místo placení pěnězi zaplatěj jinak
a vypravuje i jiný srandovní příběhy:vezl opilou ženu a ta se během cesty svlékla a řekla,,tak jdeme na to, neboj se, já ti neublížím
,,no a přítel, jí prý vytáhl z auta a hodil po ní to oblečení a rychle odjel
no ale jak říkám, z těch jeho sexy kolegyněk strach nemám…spíš z těch automatů…
no uvidíme, já si na něj zítra posvítím
a díky moc ![]()