Máte hodně obézního partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.18 18:55
@stinga Skoro došlo na polohu já podložený zadek polštářem, on předemnou na kolenou, ale byli jsme vyrušeni. Jinak co se sexu týká je moc šikovný, ví jak na mě a ani o tom není problém mluvit, řekneme si. Ale do budoucna nevím, ale to nikdy s žádným partnerem…
@Ajfnell píše:
Vy by jste mela na nem resit uplne jine věci, než toto!!!!
Jistě že řeší/ řešíme, ale ne tady. Přesně o tyhle narážky jsem se neprosila. Už vůbec co by kdo měl…Zajímají mě zkušenosti, ne domněnky.
@Anonymní píše:
Mám takového chlapa a neměnila bych. Život s jeho kily navíc nás neomezuje, ale občas jsou samozřejmě nepříjemné siutace, třeba když pod ním praskne rošt, nebo když se nevjede do košile a musíme koupit o jedno X větší velikost. Milenec je nejlepší, jakého jsem kdy měla. Je to prostě hora materiálu, no :lol: Taky má velkou sílu a obejmout ho, je jako obejmout mědvěda. Samozřejmě bych byla ráda, kdyby aspoň třicet kilo shodil, a taky jsem mu dělala krabičkovou dietu, kdy shodil, ale časem se vrátil ke starému způsobu života (hodně tučného a uzenin) a má to zpět. někdy ho to štve a říká, že musí shodit, ale nemá dostatečnou motivaci. Je pohodlný a ví, že ho mám ráda takového, jaký je.

Díky za zkušenost! Myslím že společně s tím pohneme. A jinak právě možná i tím jaká je hora snese hrozně moc a můžu se o něj opřít doslova i obrazně.

• Citovat
  • Upravit
241
21.10.18 18:55
@Anonymní píše:
@Halamka To už právě řeší a i s mou podporou, hodně zlepšil zdravotní stav. Hodně sportoval i posiloval, základ má, hubne, řeší jídlo, je pod dohledem doktora, cukr má teď v pořádku…

Je šikovný. Už teď dokázal hodně a s tvou podporou to pro něj s výše zmíněným základem bude snazší než kdy dřív.

Partnerův známý byl podobné konstituce, bohužel už není, infarkt ve čtyřiceti letech. Takže to nejdůležitější už tvůj přítel řeší.

Být tebou, tak se připravím, že mu budu muset být oporou, aby pokračoval ve změně návyků.

A bohužel se také obrni proti nepříjemným pohledům mravokárců. Ono je moderní zastávát se pedofilů, ale člověk s nadváhou je pro některé pomalu ďáblem. Trapný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.10.18 18:57
@Anonymní píše:
@Halamka To už právě řeší a i s mou podporou, hodně zlepšil zdravotní stav. Hodně sportoval i posiloval, základ má, hubne, řeší jídlo, je pod dohledem doktora, cukr má teď v pořádku…

Tak super, to je moc dobře. Ono to bude mít i období, kdy se váha zastaví, kdy možná propadne negaci a hlavně je to jako s každou jinou závislostí. Už se bude muset doživotně hlídat. Právě proto je důležité ono přepnutí myšlení. Aby nový životní styl přijal plně za svůj. Pokud to by to bral tak, že rok až dva se bude omezovat a potom bude mít pohodu, tak to celé snažení půjde do kopru.
Moc vám oběma držím pěsti, ať to zvládnete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 18:59

@Russet Většinou jsem měla chlapy s touhle výškou a váhou kolem 120-130 kg a to mi přijde v pohodě. Samozřejmě je to i o svalech, kdo v životě necvičil a nesportoval a je rosol je něco jiného než obaleny svaly .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 19:00

Ahoj, mam pritele, ktery ma skoro dva metry a 150kg. Zivot nam to nejak neomezuje. On nema problem s jidlem, ale s alkoholem. Ne ze by byl alkoholik, ale je to pivar. Nastesti jak je vysoky, tak to neni tak strasny.
Ve spolecnosti je to v pohode. on je zabavny, spolecensky… nikdo to neresi.
Ale je fakt, ze si to uvedomil a zacal ze sebou neco delat. Snad mu to i vydrzi:)
A sex mame super!:)

• Citovat
  • Upravit
671
21.10.18 19:03

Upřímně, si nedokážu život s takovým člověkem představit. Musí ho unaví už jen to, že si zajde na záchod s takovou váhou, a ne třeba ještě starat se o dítě, další věc je Obrovské riziko chorob spojených s nadváhou. A taky si nedokážu představit, že by pro mě měl být atraktivní někdo, kdo měří v obvodě 3× jako já. :nevim:… A partnerské život vám to určitě ovlivní taky(na výšlapy s ním asi těžko někam budeš chodit)… Nikdy jsem s obézním nebyla, a doufám, že ani nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.10.18 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mam pritele, ktery ma skoro dva metry a 150kg. Zivot nam to nejak neomezuje. On nema problem s jidlem, ale s alkoholem. Ne ze by byl alkoholik, ale je to pivar. Nastesti jak je vysoky, tak to neni tak strasny.
Ale je fakt, ze si to uvedomil a zacal ze sebou neco delat. Snad mu to i vydrzi:)

Pivař není alkoholik? Jedno pivko po o by mu břich nevykrmil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.10.18 19:12
@sucuba píše:
Upřímně, si nedokážu život s takovým člověkem představit. Musí ho unaví už jen to, že si zajde na záchod s takovou váhou, a ne třeba ještě starat se o dítě, další věc je Obrovské riziko chorob spojených s nadváhou. A taky si nedokážu představit, že by pro mě měl být atraktivní někdo, kdo měří v obvodě 3× jako já. :nevim:… A partnerské život vám to určitě ovlivní taky(na výšlapy s ním asi těžko někam budeš chodit)… Nikdy jsem s obézním nebyla, a doufám, že ani nebudu :lol:

Ale zakladatelka prosila o zkušenosti. Ne o domněnky s předsudky :) A hlavně její přítel na sobě pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
21.10.18 19:12

Tak tohle musi byt neprijemne pro oba.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
21.10.18 19:27

@Klopotkova no já jsem měla kamaráda 192 cm, a asi 120-130 kg a ten se nepotil snad vůbec, rozhodně jsem se potila víc já, byl dobře pohyblivý a zatím zdravý, ale jeho otec zemřel na infarkt v 52, jak vypadal nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 19:51

@Ristrina Díky, v hlavě má myslím srovnáno, a je snad na dobré cestě, i když samo to nejde, musí si hodně odpírat.

• Citovat
  • Upravit
236
21.10.18 19:53
@Anonymní píše:

Tak to je pořádnej chlapák. Taky velký rozdíl, jaký člověk je, jak se v těle cítí. Tak ať se daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 19:57

@Halamka Jednoduché to nebude, ale z dřívějška má nasportováno a naštěstí v paměti i ten příjemný pocit ze cvičení, brzy se k tomu postupně vrátí. Věřím, že to zvládne, co budu moct pomůžu.

• Citovat
  • Upravit
236
21.10.18 20:05

@Ketris Ne úplně příjemné záležitosti se najdou. Ale pořád je to NEJ chlap jakého jsem zatím kdy potkala. Vnímavý, naslouchá, na to že se známe krátce mě hodně zná, zajímá ho co dělám, snáší skvěle moje podivné názory a nálady, dokonce se jim pokouší přijít na kloub, je šikovný manuálně, pracovitý, sečtělý, rodinný typ.....Nejsem žádná mladá bezdětná holka, tak nějak vím co chci a co je pro mě důležité…jen je pravda, že jsem proti němu aktivnější, je mi jasné, že aspoň zatím s námi nepojede na vodu, na hory…ale 90% času člověk stejně tráví běžným dnem a tak věřím a doufám, že mi jeho každodenní podpora bohatě vynahradí jeho neúčast na různých aktivitách. Mimochodem, na vodu a na hory se mnou nejheli ani hubení partneři, prostě proto že byli peciválové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.10.18 20:08
@Anonymní píše:
Sblížila jsem se s chlapem, se kterým je mi fajn, můžu s ním mluvit otevřeně o všem, čehož si moc cením. On by mi snad snesl modré z nebe kdybych řekla…Ma víc než 195cm, ale vážil dřív až 240kg, teď cca 180kg. Nechci tu řešit jestli s ním mám být nebo ne, ani nepotřebuju slyšet komentáře jak to někdo nechá zajít tak daleko atd. a že byste s takovým nemohli být apod.
Ráda bych si jen přečetla zkušenosti někoho s tak obézním partnerem. Jak moc vám vadí jeho pohybová neobratnost? Jak řešíte prakticke věci jako např. nosnost židlí v kavárnách, postele v penzionech…S váhou související zdravotní problémy, nechuť chodit do bazénu a wellness. Nechuť ke společenským akcím kvůli problémům s oblečením a už zmíněnýma sedačkama např v divadle… Narážíte na nějaké jiné problémy?

Mám velkého manžela má cca 120kg a 183cm…Má široká ramena a celkově je velký je jako Kinkong.....Ale mě se tohle prostě líbí…Pokud by nabral, vůbec by mi to nevadilo ale po zdravotní stránce už to asi v pořádku není no…Pokud to tobě vadí i partnerovi tak co bandáž žaludku?nevím tedy co to vše obnáší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí