Máte hodně obézního partnera?

Anonymní
21.10.18 18:17

Máte hodně obézního partnera?

Sblížila jsem se s chlapem, se kterým je mi fajn, můžu s ním mluvit otevřeně o všem, čehož si moc cením. On by mi snad snesl modré z nebe kdybych řekla…Ma víc než 195cm, ale vážil dřív až 240kg, teď cca 180kg. Nechci tu řešit jestli s ním mám být nebo ne, ani nepotřebuju slyšet komentáře jak to někdo nechá zajít tak daleko atd. a že byste s takovým nemohli být apod.
Ráda bych si jen přečetla zkušenosti někoho s tak obézním partnerem. Jak moc vám vadí jeho pohybová neobratnost? Jak řešíte prakticke věci jako např. nosnost židlí v kavárnách, postele v penzionech…S váhou související zdravotní problémy, nechuť chodit do bazénu a wellness. Nechuť ke společenským akcím kvůli problémům s oblečením a už zmíněnýma sedačkama např v divadle… Narážíte na nějaké jiné problémy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15422
21.10.18 18:21

První, co mě napadlo, je problém s erekcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
21.10.18 18:24

mně také napadlo, jaké polohy jsou vůbec proveditelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
21.10.18 18:33

Kamarád se teda úplně extrémně potí. Snažil se to řešit, ale na nic účinného zatím nepřišel. A lidi se po něm otáčí. A jiné kamarádce se udělaly ostruhy na patách a doktor jí na rovinu řekl, že má zhubnout jinak to časem odnesou všechny klouby. Víc fakt hodně obézních lidí neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 18:34

@ivašot. S tím problém nemá. Akorát je potřeba penis "vytáhnout " z podbřišku. Na pohlavní styk ještě nedošlo, bez nějaké pomůcky to asi nepůjde, ale i kdyby vůbec ne, dokáže velmi dobře uspokojit i jinak.

• Citovat
  • Upravit
4367
21.10.18 18:34

Ty jo, má asi cca 90 navíc, což je darda. Já bych si s ním narovinu promluvila. Že ho máš ráda a ta kila ti vadí, protože nechceš o něj přijít. Že ho podpořila při změně, pohybu a všem, co bude potřebovat.
Musí to být i pro něj těžké a to doslova. Možná, když uvidí tvou podporu, tak mu to v hlavě přeskočí a půjde to.

Protože takových věcí, co byste měli řešit kvůli jeho morbidní obezitě, by asi vedlo k nepohode ve vztahu. A asi by to i způsobilo trhliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.10.18 18:35
@Anonymní píše:
Sblížila jsem se s chlapem, se kterým je mi fajn, můžu s ním mluvit otevřeně o všem, čehož si moc cením. On by mi snad snesl modré z nebe kdybych řekla…Ma víc než 195cm, ale vážil dřív až 240kg, teď cca 180kg. Nechci tu řešit jestli s ním mám být nebo ne, ani nepotřebuju slyšet komentáře jak to někdo nechá zajít tak daleko atd. a že byste s takovým nemohli být apod.
Ráda bych si jen přečetla zkušenosti někoho s tak obézním partnerem. Jak moc vám vadí jeho pohybová neobratnost? Jak řešíte prakticke věci jako např. nosnost židlí v kavárnách, postele v penzionech…S váhou související zdravotní problémy, nechuť chodit do bazénu a wellness. Nechuť ke společenským akcím kvůli problémům s oblečením a už zmíněnýma sedačkama např v divadle… Narážíte na nějaké jiné problémy?

A sedačka doma musí asi taky dost trpět. A postel. Jedině na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.10.18 18:38
@Anonymní píše:

Vy by jste mela na nem resit uplne jine věci, než toto!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 18:43

@stinga Skoro došlo na polohu já podložený zadek polštářem, on předemnou na kolenou, ale byli jsme vyrušeni. Jinak co se sexu týká je moc šikovný, ví jak na mě a ani o tom není problém mluvit, řekneme si. Ale do budoucna nevím, ale to nikdy s žádným partnerem…

• Citovat
  • Upravit
53518
21.10.18 18:44
@Ajfnell píše:

A co? Povahu? Nevadí mi chlap s bříškem, nejsem na vymakané sportovce. Ale toto už na partnerský život vliv má. Jako kamarád by mě určitě uměl pobavit a rozesmát, ale asi bych v něm atraktivního člověka neviděla. Při 195 cm něco přes metrák. Dobře. Ale toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 18:48

@Halamka To už právě řeší a i s mou podporou, hodně zlepšil zdravotní stav. Hodně sportoval i posiloval, základ má, hubne, řeší jídlo, je pod dohledem doktora, cukr má teď v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 18:49

Mám takového chlapa a neměnila bych. Život s jeho kily navíc nás neomezuje, ale občas jsou samozřejmě nepříjemné siutace, třeba když pod ním praskne rošt, nebo když se nevjede do košile a musíme koupit o jedno X větší velikost. Milenec je nejlepší, jakého jsem kdy měla. Je to prostě hora materiálu, no :lol: Taky má velkou sílu a obejmout ho, je jako obejmout mědvěda. Samozřejmě bych byla ráda, kdyby aspoň třicet kilo shodil, a taky jsem mu dělala krabičkovou dietu, kdy shodil, ale časem se vrátil ke starému způsobu života (hodně tučného a uzenin) a má to zpět. někdy ho to štve a říká, že musí shodit, ale nemá dostatečnou motivaci. Je pohodlný a ví, že ho mám ráda takového, jaký je.

• Citovat
  • Upravit
36504
@ivašot. píše:
První, co mě napadlo, je problém s erekcí…

najít, kde ho pod tím pancířem tuku vlastně má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova

To už je moc velká hmotnost a dle mého názoru taková váha už na partnerský život vliv má.
Milenec měří 170cm a váží 120kg a už i tak mi připadá tlustý, potí se extrémě, má tukový převis na břiše, s erekcí, když jsem ho poznala byl problém, nyní je taky, ale už jsem si ho zpacifikovala, ale u hmotnosti, jakou uvádíš, nemám radu a chápu Tě, že ho miluješ i přes jeho handicap.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 18:51
@stinga Skoro došlo na polohu já podložený zadek polštářem, on předemnou na kolenou, ale byli jsme vyrušeni. Jinak co se sexu týká je moc šikovný, ví jak na mě a ani o tom není problém mluvit, řekneme si. Ale do budoucna nevím, ale to nikdy s žádným partnerem…
@Ajfnell píše:

Jistě že řeší/ řešíme, ale ne tady. Přesně o tyhle narážky jsem se neprosila. Už vůbec co by kdo měl…Zajímají mě zkušenosti, ne domněnky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky