Máte hodně obézního partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
21.10.18 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj, mam pritele, ktery ma skoro dva metry a 150kg. Zivot nam to nejak neomezuje. On nema problem s jidlem, ale s alkoholem. Ne ze by byl alkoholik, ale je to pivar. Nastesti jak je vysoky, tak to neni tak strasny.
Ve spolecnosti je to v pohode. on je zabavny, spolecensky… nikdo to neresi.
Ale je fakt, ze si to uvedomil a zacal ze sebou neco delat. Snad mu to i vydrzi:)
A sex mame super!:)

Kus chlapa no..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.10.18 20:18
@Ristrina píše:
Ale zakladatelka prosila o zkušenosti. Ne o domněnky s předsudky :)

Nojo, jenže domněnky a předsudky jsou mnohem :-) zajímavější než zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.10.18 20:21

@Jar Jar :lol: :P Já vím, a proto se chodím :lol: Jen mi to přišlo vůči zakladatelce netaktní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.10.18 20:22

Njn, já jsem huba nevymáchaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.10.18 20:39

Zakladatelko,teď jsem se pěkne zasmála.Prý jak řešíte nosnost židlí v kavárnách.Jinak když toho chlapa nevidím,těžko soudit no.Ale radši tohle,než mít chlapa 170 cm a 65 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.10.18 20:52
@GabinkaCh píše:
Zakladatelko,teď jsem se pěkne zasmála.Prý jak řešíte nosnost židlí v kavárnách.Jinak když toho chlapa nevidím,těžko soudit no.Ale radši tohle,než mít chlapa 170 cm a 65 kg.

Bezva, souhlasim s Tebou ;) Jinak receno, 170 cm a 65 kg. neni pro me poradny chlap, ale tintitko :oops:

A mam zkusenost s chlapem, 190 cm a 140 kg. a super, rada na to vzpominam;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 21:31
@Ristrina píše:
@Jar Jar :lol: :P Já vím, a proto se chodím :lol: Jen mi to přišlo vůči zakladatelce netaktní :oops:

Díky za zastání. Řešení dosavadního způsobu života máme za sebou, také jeho obětavosti pro ostatní a přehlížení sebe, lhostejnost okolí, stejně tak jsou si všichni vědomi zdravotního rizika, samozřejmě sám není pyšný na to ja se zanedbával, ale nejsem tu pro rady k hubnutí. Jasný, že lidi se rádi navážejí a chytračí a taky po bitvě je každý generál. Kdo má potřebu, ať si rýpne, přežiju to :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 21:36

@GabinkaCh No jo, ono je to vtipný do momentu, kdy má dosednout. jak jsem zmiňovala, vídáme se krátce, nikde jsme spolu zatím nebyli, úplně stačí, když vidím doma, co dělá se stolem, když se o něj opře. Nemyslím to vůbec zle, ale zajímá mě jak takové praktické věci řeší takhle těžký lidi. Náprava škod by mě zruinovala. Někdy situace, kdy se tomu jde zasmát, ale někdy asi dost trapas a někdy naštvání, že je něco zničeno…Nevím.

• Citovat
  • Upravit
7205
21.10.18 21:40

Zakladatelko noste všude sebou vlastní židli s nosností 200 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 21:46

@Jaja97 Tak to mám stejně. Je to dáno i mojí postavcu, mám 175 cm a chlap pod 185-190 cm není pro mě chlap. Může být super kámoš, ale ne partner. Zkusila jsem 2×, ale když opadne prvotní zamilovanost , tak si po čase přijdu jak jeho velká ségra a to mi nedělá dobře. Potřebuju abych se v náruči chlapa ztratila.
Jinak 190 cm a 140 kg, pokud je to „korba“ je fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
1436
21.10.18 21:49
@Anonymní píše:
@GabinkaCh No jo, ono je to vtipný do momentu, kdy má dosednout. jak jsem zmiňovala, vídáme se krátce, nikde jsme spolu zatím nebyli, úplně stačí, když vidím doma, co dělá se stolem, když se o něj opře. Nemyslím to vůbec zle, ale zajímá mě jak takové praktické věci řeší takhle těžký lidi. Náprava škod by mě zruinovala. Někdy situace, kdy se tomu jde zasmát, ale někdy asi dost trapas a někdy naštvání, že je něco zničeno…Nevím.

Každý zámečník bude vědět jak z osmdesátek jeklů svařit stůl i židli s nosností čtvrt tuny. Ve spolupráci s šikovným truhlářem z toho může vzniknout i pěkný kousek nábytku, se kterým budou tyto problémy hravě vyřešeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.10.18 22:18
@Anonymní píše:
@Jaja97 Tak to mám stejně. Je to dáno i mojí postavcu, mám 175 cm a chlap pod 185-190 cm není pro mě chlap. Může být super kámoš, ale ne partner. Zkusila jsem 2×, ale když opadne prvotní zamilovanost , tak si po čase přijdu jak jeho velká ségra a to mi nedělá dobře. Potřebuju abych se v náruči chlapa ztratila.
Jinak 190 cm a 140 kg, pokud je to „korba“ je fajn :-)

Tak ja mam jen 165 cm :lol:. Ale potrebuji „poradnyho chlapa“. A u mne plati radeji par kilo navic nez nejakeho „podvyziveneho“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.10.18 22:28
@Jar Jar píše:
Každý zámečník bude vědět jak z osmdesátek jeklů svařit stůl i židli s nosností čtvrt tuny. Ve spolupráci s šikovným truhlářem z toho může vzniknout i pěkný kousek nábytku, se kterým budou tyto problémy hravě vyřešeny.

Ale prosim Te, to neni vubec treba :) Stul a zidle to vydrzi, pokud na ni nebudou delat psi kusy.

My jsme akorat „zborili“ postel :lol: , ale pardon, jako ve prostred postele dat 24mm prkenko…?? Manzel to vylepsil na 50mm fosnu a drzi uz 10 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
21.10.18 22:54

Nosnost zidli v kavarnach :mrgreen: to snad ne. No asi se v lete bude hodne potit a sex polohy budou omezenejsi,, ale pokud te pritahuje i pres obezitu, tak bych neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
21.10.18 23:01

Mam podobnou vysku jako ten typek. Mam obdobi kdy jim skoro porad, sladke, vsechno. No jen nejim vylozene tucne veci jako bucek a nepiju moc sladke limonady. A ani kdyz jsem to fakt prehanel, tak jsem se nedostal pres 120, vubec nechapu jak se muze nekdo dostat na takove vahy jako 240 nebo 180. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí