Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mam pritele, ktery ma skoro dva metry a 150kg. Zivot nam to nejak neomezuje. On nema problem s jidlem, ale s alkoholem. Ne ze by byl alkoholik, ale je to pivar. Nastesti jak je vysoky, tak to neni tak strasny.
Ve spolecnosti je to v pohode. on je zabavny, spolecensky… nikdo to neresi.
Ale je fakt, ze si to uvedomil a zacal ze sebou neco delat. Snad mu to i vydrzi:)
A sex mame super!:)
Kus chlapa no..... ![]()
@Ristrina píše:
Ale zakladatelka prosila o zkušenosti. Ne o domněnky s předsudky
Nojo, jenže domněnky a předsudky jsou mnohem
zajímavější než zkušenosti ![]()
@Jar Jar
Já vím, a proto se chodím
Jen mi to přišlo vůči zakladatelce netaktní ![]()
Zakladatelko,teď jsem se pěkne zasmála.Prý jak řešíte nosnost židlí v kavárnách.Jinak když toho chlapa nevidím,těžko soudit no.Ale radši tohle,než mít chlapa 170 cm a 65 kg.
@GabinkaCh píše:
Zakladatelko,teď jsem se pěkne zasmála.Prý jak řešíte nosnost židlí v kavárnách.Jinak když toho chlapa nevidím,těžko soudit no.Ale radši tohle,než mít chlapa 170 cm a 65 kg.
Bezva, souhlasim s Tebou
Jinak receno, 170 cm a 65 kg. neni pro me poradny chlap, ale tintitko ![]()
@Ristrina píše:
@Jar Jar![]()
Já vím, a proto se chodím
Jen mi to přišlo vůči zakladatelce netaktní
Díky za zastání. Řešení dosavadního způsobu života máme za sebou, také jeho obětavosti pro ostatní a přehlížení sebe, lhostejnost okolí, stejně tak jsou si všichni vědomi zdravotního rizika, samozřejmě sám není pyšný na to ja se zanedbával, ale nejsem tu pro rady k hubnutí. Jasný, že lidi se rádi navážejí a chytračí a taky po bitvě je každý generál. Kdo má potřebu, ať si rýpne, přežiju to ![]()
@GabinkaCh No jo, ono je to vtipný do momentu, kdy má dosednout. jak jsem zmiňovala, vídáme se krátce, nikde jsme spolu zatím nebyli, úplně stačí, když vidím doma, co dělá se stolem, když se o něj opře. Nemyslím to vůbec zle, ale zajímá mě jak takové praktické věci řeší takhle těžký lidi. Náprava škod by mě zruinovala. Někdy situace, kdy se tomu jde zasmát, ale někdy asi dost trapas a někdy naštvání, že je něco zničeno…Nevím.
Zakladatelko noste všude sebou vlastní židli s nosností 200 kg
@Jaja97 Tak to mám stejně. Je to dáno i mojí postavcu, mám 175 cm a chlap pod 185-190 cm není pro mě chlap. Může být super kámoš, ale ne partner. Zkusila jsem 2×, ale když opadne prvotní zamilovanost , tak si po čase přijdu jak jeho velká ségra a to mi nedělá dobře. Potřebuju abych se v náruči chlapa ztratila.
Jinak 190 cm a 140 kg, pokud je to „korba“ je fajn ![]()
@Anonymní píše:
@GabinkaCh No jo, ono je to vtipný do momentu, kdy má dosednout. jak jsem zmiňovala, vídáme se krátce, nikde jsme spolu zatím nebyli, úplně stačí, když vidím doma, co dělá se stolem, když se o něj opře. Nemyslím to vůbec zle, ale zajímá mě jak takové praktické věci řeší takhle těžký lidi. Náprava škod by mě zruinovala. Někdy situace, kdy se tomu jde zasmát, ale někdy asi dost trapas a někdy naštvání, že je něco zničeno…Nevím.
Každý zámečník bude vědět jak z osmdesátek jeklů svařit stůl i židli s nosností čtvrt tuny. Ve spolupráci s šikovným truhlářem z toho může vzniknout i pěkný kousek nábytku, se kterým budou tyto problémy hravě vyřešeny.
@Anonymní píše:
@Jaja97 Tak to mám stejně. Je to dáno i mojí postavcu, mám 175 cm a chlap pod 185-190 cm není pro mě chlap. Může být super kámoš, ale ne partner. Zkusila jsem 2×, ale když opadne prvotní zamilovanost , tak si po čase přijdu jak jeho velká ségra a to mi nedělá dobře. Potřebuju abych se v náruči chlapa ztratila.
Jinak 190 cm a 140 kg, pokud je to „korba“ je fajn
Tak ja mam jen 165 cm
. Ale potrebuji „poradnyho chlapa“. A u mne plati radeji par kilo navic nez nejakeho „podvyziveneho“ ![]()
@Jar Jar píše:
Každý zámečník bude vědět jak z osmdesátek jeklů svařit stůl i židli s nosností čtvrt tuny. Ve spolupráci s šikovným truhlářem z toho může vzniknout i pěkný kousek nábytku, se kterým budou tyto problémy hravě vyřešeny.
Ale prosim Te, to neni vubec treba
Stul a zidle to vydrzi, pokud na ni nebudou delat psi kusy.
My jsme akorat „zborili“ postel
, ale pardon, jako ve prostred postele dat 24mm prkenko…?? Manzel to vylepsil na 50mm fosnu a drzi uz 10 let ![]()
Nosnost zidli v kavarnach
to snad ne. No asi se v lete bude hodne potit a sex polohy budou omezenejsi,, ale pokud te pritahuje i pres obezitu, tak bych neresila
Mam podobnou vysku jako ten typek. Mam obdobi kdy jim skoro porad, sladke, vsechno. No jen nejim vylozene tucne veci jako bucek a nepiju moc sladke limonady. A ani kdyz jsem to fakt prehanel, tak jsem se nedostal pres 120, vubec nechapu jak se muze nekdo dostat na takove vahy jako 240 nebo 180. ![]()