Máte někdo stejný problľm u uspávání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
561
5.2.20 22:15

Máte nekdo stejny problem u uspavani ?

Ahoj, muj 2 mesicni chlapecek usne jen u kojeni, pres den vetsinou i sám, ale vecer jen u kojeni, ale kolikrat uz ani nechce jak je plný a prso porad vyndava, ale pak zase vztek, ze ho v puse nema a zase se pricucne. No to by tak nevadilo, hrozny je to, ze usne a probudi se, protoze zjisti, ze prso nema a zacne se vztekat a muzu zase na novo… behem vecera a noci docela často. No, dudlik nechce vubec, ten si vezme jen v autosedacce, kolikrat to zkusim i v polospanku vymenit, tak se desne vzteka, rve a pak treba i dáví tim jak ho proste nechce. Uz si zacina cucat palec, ale to se mu povede fakt jeste jen obcas se na nej dobre pricucnout. Mel to nekdo podobne a dokazal to nejak prechytracit to „buzení na kozu“? A kdy tak bude uz motornej natolik, ze si ten palec bez problemu udrzi v pusině? Nemuzu se toho dockat. Ale jeste predevcirem zral celou pest, vcera uz jen palec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35536
5.2.20 22:30

Zkoušela si různý tvary a velikosti dudliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.20 22:37

U nás prso nahradil časem muchláček. Byl to takový oslík a malá mu cucala ucho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.20 22:40

@JancaS84 Jj. Obstal jeden jediny zn. Lovi myslim. I tak ho ale jen tak necucá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.20 22:40

Asi bych se vykašlala na nějaký dudlíky. Ani ty pěstičky nejsou ideální (děti se na ně nafixují a špatně se pak odnaučují). První měsíce jsem obě děti kojila hodně často. Byly dny, kdy méně často, byly dny, kdy skoro pořád. Prostě vydržet, nebude přicuclý do patnácti. Oni prostě potřebují kontakt a pro takto malé děti je kontakt přes prso tím nejjednodušším.
Přeju hodně štěstí a pevné nervy! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.2.20 22:41

To myslíš vážně s tím palcem? :zed: Palec je šílený zlozvyk, znám případy, kdy se toho děcka nezbavily a švagrová si palec cucala až do dospělosti. Jinak zkus jiné tvary dudlíků, třeba se podaří uchytit jiná značka, tvar, materiál…, když nechceš dávat prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.20 22:42

@Piluna ja mam taky hajanka, ale muchla se spis s plenou. Pres den se tim obcas uchlacholi ke spanki, ale vecer ne. A to ani kdyz zhasnu, necham polosvetlo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.20 22:45

@Petule030 Stejny zlozvyk jako dudlik nebo prso. Znam, znam… já znam pripadu o ruznych vecech, to ale neznamena, ze to je tak vzdycky ;) asi to bude prirozeny, kdyz to napadne tak male dite samotné. Maly si cucal uz v brisku. Saci reflex fakt neni nic divnyho ani cucani palce. Prirozenejsi nez dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.2.20 22:49

@dog.s a pokud si jdeš lehnout s ním, tak spi? Já kromě společného spaní v posteli uspávala v kočárku buď na zahradě nebo v zimní zahradě - podle mě pomáhal stísněný prostor kočárku a chlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
5.2.20 22:56

@Petule030 co tady vysilujes? Je uplne normalni zdravy vyvoj, ze male dite objevuje ze ma ruce, prsty a cucá je. Hlavne se tim uci se sam uklidnit. To mi prijde horsi 4 lety decko s dudlikem v hube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.2.20 22:57

@dog.s Prso nebo dudlík v horším případě sebereš, pár dní dítě řve a potom si ani nevzpomene. Palec mu nesebereš. Když v tom nevidíš rozdíl, tvoje věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.2.20 23:00
@dracula-s píše:
@Petule030 co tady vysilujes? Je uplne normalni zdravy vyvoj, ze male dite objevuje ze ma ruce, prsty a cucá je. Hlavne se tim uci se sam uklidnit. To mi prijde horsi 4 lety decko s dudlikem v hube.
Že dítě objevuje ručičky je normální. Nepřijde mi moc normální chtít, aby si tam ten palec mimčo udrželo na dlouhé dudlání, jen aby byl klid. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
5.2.20 23:02

Muj tříměsíční nechce dudlík jakože vůbec. Kojim na pozadani, zatim me večer nechá odejít a spi, v noci se nakoji a spi bez prsa
Jsem smirena, ze se to může změnit a utesuji se tím, ze to zase přejde. Podle mě nemá cenu to nějak řešit, dětem se tohle hrozně rychle mění, u prvního jsem řešila kdeco, ted mi tohle za nejaky řešení nestojí 😁 držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.20 23:03

Já si cucala palec, a u toho zároveň cmuchala polštářek. Dělala jsem to do cca 7 let. Dítě si začalo cucat taky Paleček, tak dostalo dudlik.. Nebudu riskovat že bude závislák jako já. Jo a občas se mi manžel směje že si ze spaní cucam palec dodnes. :P když mi to řekl poprvy tak jsem se dost styděla. Teď už to neresim 8) zakladatelko zkus obycdudlik kytičku u drogerky… Je vyrobena z kaučuku, a má větší savicku podobné bradavce..

• Citovat
  • Upravit
561
5.2.20 23:27

@Petule030 ne, protoze se jedna o uklidneni v tu chvili, kdy se behem noci probudi ne o zuzlani palce celodenne. V tom mi to prirozeny prijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí