Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. Nedávno tu byla diskuze jak dlouho jste byli se svymi?? Ale já mám trochu jiný dotaz, napadlo mě při čtení. Je tu někdo kdo má s milencem dite? Ať planovane nebo neplánovaně a jak to skoncilo. Zůstali jste pořad milenci, nebo tím vztah skončil?
Já čekám. Protože jsme oba zadaní, rozhodli jsme se pokračovat v současném modelu a pak se uvidí případně. Obou to bude třetí dítě. On je navíc poměrně známá tvář s vysokým postavením, takže o důvod víc nechat to tak jak doteď. Anonym z pochopitelných důvodů.
Většinou to dopadne tak, že ženská pokud si uplete s milencem kukačku, tak to hodí na manžela…z toho vyplývá, že chlap milenky mít může, to nikomu neškodí, ale ženská v žádném případě néé, takovou okamžitě vyrazit z baráku! ![]()
@Anonymní píše:
Já čekám. Protože jsme oba zadaní, rozhodli jsme se pokračovat v současném modelu a pak se uvidí případně. Obou to bude třetí dítě. On je navíc poměrně známá tvář s vysokým postavením, takže o důvod víc nechat to tak jak doteď. Anonym z pochopitelných důvodů.
Ano, otěhotněla jsem neplánovaně po 2-3 schůzkách, rozvedli jsme se oba, jsme spolu už pár let. Nelituji jediného společného dne. Rozhodnutí to bylo opravdu nepochopitelné, znala jsem ho pár týdnů, ale prostě jsem to tak cítila.
@Anonymní píše:
Máme tady v okolí taky dvě slečny které mají s milencem dite. A bude vám na nej přispívat a normálně ho vydat?
@Triminka píše:
Máme tady v okolí taky dvě slečny které mají s milencem dite. A bude vám na nej přispívat a normálně ho vydat?
Vídat jej chce, já s tím taky problém nemám, každopádně žijeme poměrně daleko od sebe, takže to nebude na denní, ani týdenní či měsíční vídání. Platit chce, i teď mi posílá peníze sám od sebe, já to nevyžaduju.
Ale manzel o kukacce netusi,predpokladam.Boze to je prasarna.
@wildcherry píše:
Ale manzel o kukacce netusi,predpokladam.Boze to je prasarna.
Nejslavnější kukačka se jmenuje Ježíš ![]()
Nechtěla bych bejt chlap co vychovává cizí dítě a neví o tom ![]()
@Anonymní píše:
Tak to je pro mužskýho super vánoční dárek, najít pod stromečkem kur.vu ![]()
S milencem dite ok, pokud pak bude samozivitelka. Ovsem hodit dite na manzela, tak to bych proste nedala. To je pro mne jedno z nejvetsich svinstev, co muze byt. Pokud se jeste zadari a dite je kopie sveho otce, tak manzel je jeste za uplnyho blbce pred lidma. Ja si vzdy vzpomenu na Ja, me druhe ja a Irena.
tam mel ty syny dokonce cerny, a taky veril, ze jsou jeho. ![]()
@lolink S tím že to je největší svinstvo naprosto souhlasím
@VVVZ
To teda. ![]()
Chudák chlap. A bylo by mi to vůči jemu blbé.