Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj-chci se zeptat mate ,,skusenosti,, s touhle podprdou -diky
Pěkná (omlouvám se, nemám
), líbí se mi, že nemá „ohrádku“ nad prsama, ale není umělá? Já měla kojicí jednu umělinu a bylo to celkem hnus, když mi protekly vložky a namočilo se to od mlíka, prodojená bavlněná byla příjemnější. ![]()
pisou o ni 100procent bavlna
![]()
Příspěvek upraven 02.05.12 v 12:53
@lujziana píše:
pisou o ni 100procent bavlna![]()
tak to jo, mě přišla jakoby umělá, že tam má na vrchním okraji to zdobení. Klidně bych do ní šla, vypadá fakt pěkně, kupovala jsem si několik podprd přes net, v nejhorším to člověk vyzkouší a když jo nesedí, tak vrátí, hlavně hned neotrhat všechny cedulky ![]()
jě pekná..taky bych do ní šla..ale kupovat podprdy přes net se neodvážím..nikdy ty velikosti nesedí..
aspon mě. ![]()
navíc je s kosticema..to se blbě objednává..musí ti to sedet dobře..jinak budou píchat..ach jo..ale i cena je celkem v pohodě..pokud jsi si jistá velikostí tak do ní běž ![]()
Ahojky, já ji mám doma, velikostně košíčky sedí, jen obvod mi příjde větší. Mám na obvod 75 a tahle mi jede na zádech nahoru, takže bych snesla i 70. Není teda vycpaná a nosí se moc příjemně. Krásně drží prsa a manželovi se moc líbí. Nosím ji na doma dodnes, i když už dávno nekojím ![]()
@Koty píše:
Ahojky, já ji mám doma, velikostně košíčky sedí, jen obvod mi příjde větší. Mám na obvod 75 a tahle mi jede na zádech nahoru, takže bych snesla i 70. Není teda vycpaná a nosí se moc příjemně. Krásně drží prsa a manželovi se moc líbí. Nosím ji na doma dodnes, i když už dávno nekojím
tak doufam ze mi bude taky dobre drzet prsa
a velikost bude sedet uvidim uz sem objednala
@Gladys píše:
tak to jo, mě přišla jakoby umělá, že tam má na vrchním okraji to zdobení. Klidně bych do ní šla, vypadá fakt pěkně, kupovala jsem si několik podprd přes net, v nejhorším to člověk vyzkouší a když jo nesedí, tak vrátí, hlavně hned neotrhat všechny cedulky
takze i pres net by to slo pri nejhorsim vymenit???kdyz nebudou otrhane cedulky ![]()
@lujziana
to co si objednáš přes net mužeš vrátit do 14 dnů..ale s cedulkama
@lujziana píše:
takze i pres net by to slo pri nejhorsim vymenit???kdyz nebudou otrhane cedulky
a když jí nepotřísníš mlíkem
Podle mě určitě, zboží se může do 14dnů vrátit bez udnání důvodu v původním stavu. Takže ji nemůžeš vyprat, rozškubat krabičku, ve které přijde či tak něco, ale když to opatrně otevřeš, jednou zkusíš, nezašpiníš, tak nevidím důvod, proč by to nemělo jít vrátit ![]()
@Gladys píše:
a když jí nepotřísníš mlíkemPodle mě určitě, zboží se může do 14dnů vrátit bez udnání důvodu v původním stavu. Takže ji nemůžeš vyprat, rozškubat krabičku, ve které přijde či tak něco, ale když to opatrně otevřeš, jednou zkusíš, nezašpiníš, tak nevidím důvod, proč by to nemělo jít vrátit
dekuji za info-mlikem ji snad nepostrikam ale tak pred mesicem bych si tim jista nebyla
![]()
mám a je super, i když nejsem moc zvyklá na podprdy s kosticema, tak je snesu. jinou jsem totiž zatím ve své velikosti neobjevila. mám 95G, sedí fakt pěkně. jen na obvod 95cm přesně bych teď brala 90tku, protože na nejbližší háček mi sedí jen hned po vyprání, druhý den už je krapet volnější. materiál je ale prostě úžasnej, jsem hrozná citlivka, vadí mi snad úplně všecko, kromě sportovek z mikrovlákna a téhle podprdy ![]()
jo a i to zdobení je bavlna
Já jí měla taky, přesně jak píšete, příjemná, skvěle sedí, jen brát obvod o číslo menší. Jo a časem se mi z ní místy jakoby opraly ty puntíky, ale tomu se nelze divit, když jsme jí nosila při kojení obou dětí ![]()
nevíte jestli se nedá koupit někdě v Olmíku nebo Prostějově? Kamenný obchod?