Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
gabriela82 píše:
Jo a noviny nahoru na linku, ať se ten prach tak jednou za rok sbalí a vyhodí a dají se nový… To zas dělá moje babička
Hmmm, ale to nezní vůbec špatně ![]()
Jo měla to moje babička i maminka ve staré lince.. Mně to přijde strašnééééé
A při jen trochu ohleduplném zacházení se ta linka tak snadno neničí a neošoupe. Toť moje troška do mlýna ![]()
baculkaji píše:
Ahoj, jen spíš tak ze zvědavosti, dáváte si papír do linky, pod hrnky,atd.....?Díky
doma jsme to tak meli
-ale tedka uz nee…
To je dobry retro:)))) Nostalgicky jsem si vzpomela na vixlajvant co mela babicka pod hrnakama v te seriove plechove panelakove lince, pritluceny napinackama..ostatne mel to tak tenkrat kazdy…to by me dnes ve snu nenapadlo…ale dik za vzpominku ![]()
lekarnicka28 píše:
Jo měla to moje babička i maminka ve staré lince.. Mně to přijde strašnéééééA při jen trochu ohleduplném zacházení se ta linka tak snadno neničí a neošoupe. Toť moje troška do mlýna
Naše babi i máma taky ![]()
mam tam taky ten tentononc z ikei
ale jenom v nekterych suplikach, pod sklenickama ne, ale treba pod priborama, nebo kde mam cistici pripravky
taky si pamatuju na ty dokonale vypnute papiry pribite pripinackama ![]()
Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky
![]()
janasxx píše:
Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky![]()
Nelisa píše:janasxx píše:
Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky![]()
Mně zas háčkovaný ubrus na konferenčním stolku přikrytý sklem, které tam tak úplně nedrželo, nemělo jak.
..a pod tim sklem fotky nas vnoucat ![]()
janasxx píše:
mám jen ve skřínkách kd ejsou hrnce a pánvičky, protože to pak zanechává ve skřínkách černý fleky.mám bílou kuchynskou linku i uvnitř, tak preventivně.a u příboru to mám taky pod příborníkem.Příjde mi to praktické,ale u hrnků to nemám ani u žádneho nádobí skleneneho.a v šuplíku s nabjeračkama si to nemužu vynachválit. a t ypapíry se levne kupují u vietnamcu ruznych odstinu a barev mám opet v bílém.nikdo by nepoznal že tam neco mám.
Me tedy nikdy nenapadlo na dno policek neco davat, a ani si nepamatuju, ze bysme to tak meli doma za meho detstvi… ![]()
Mam bilou linku, i uvnitr, a je jako nova, jeste nikdy se mi nepodarilo ji jakkoliv poskrabat.. ale je fakt, ze jsem dost opatrna, jak co pokladam…
měla jsem když jsem měla starou kuchynskou linku,teď co máe novou tak nee
hranika píše:Nelisa píše:..a pod tim sklem fotky nas vnoucatjanasxx píše:
Mně zas háčkovaný ubrus na konferenčním stolku přikrytý sklem, které tam tak úplně nedrželo, nemělo jak.