Máte papír v lince?:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
11.2.12 22:05
gabriela82 píše:
Jo a noviny nahoru na linku, ať se ten prach tak jednou za rok sbalí a vyhodí a dají se nový… To zas dělá moje babička

Hmmm, ale to nezní vůbec špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.2.12 22:11

Jo měla to moje babička i maminka ve staré lince.. Mně to přijde strašnééééé ;) A při jen trochu ohleduplném zacházení se ta linka tak snadno neničí a neošoupe. Toť moje troška do mlýna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.2.12 22:18
baculkaji píše:
Ahoj, jen spíš tak ze zvědavosti, dáváte si papír do linky, pod hrnky,atd.....?Díky

doma jsme to tak meli :D -ale tedka uz nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.2.12 22:24

To je dobry retro:)))) Nostalgicky jsem si vzpomela na vixlajvant co mela babicka pod hrnakama v te seriove plechove panelakove lince, pritluceny napinackama..ostatne mel to tak tenkrat kazdy…to by me dnes ve snu nenapadlo…ale dik za vzpominku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
11.2.12 22:27
lekarnicka28 píše:
Jo měla to moje babička i maminka ve staré lince.. Mně to přijde strašnééééé ;) A při jen trochu ohleduplném zacházení se ta linka tak snadno neničí a neošoupe. Toť moje troška do mlýna :)

Naše babi i máma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
11.2.12 22:36

mam tam taky ten tentononc z ikei :) ale jenom v nekterych suplikach, pod sklenickama ne, ale treba pod priborama, nebo kde mam cistici pripravky

taky si pamatuju na ty dokonale vypnute papiry pribite pripinackama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.2.12 22:37

Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.2.12 22:44
janasxx píše:
Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky :lol: :mavam:
:mrgreen: Mně zas háčkovaný ubrus na konferenčním stolku přikrytý sklem, které tam tak úplně nedrželo, nemělo jak. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.2.12 22:53
Nelisa píše:
janasxx píše:
Sorry za OT, ale v rámci retra se mi vybavila ozdobná dečka přehozená přes televizi u mojí babičky :lol: :mavam:
:mrgreen: Mně zas háčkovaný ubrus na konferenčním stolku přikrytý sklem, které tam tak úplně nedrželo, nemělo jak. :lol:

..a pod tim sklem fotky nas vnoucat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
11.2.12 22:54
janasxx píše:
:palec: :palec: a na decce nejaka ozdobna mala vazicka :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
11.2.12 23:00

mám jen ve skřínkách kd ejsou hrnce a pánvičky, protože to pak zanechává ve skřínkách černý fleky.mám bílou kuchynskou linku i uvnitř, tak preventivně.a u příboru to mám taky pod příborníkem.Příjde mi to praktické,ale u hrnků to nemám ani u žádneho nádobí skleneneho.a v šuplíku s nabjeračkama si to nemužu vynachválit. a t ypapíry se levne kupují u vietnamcu ruznych odstinu a barev mám opet v bílém.nikdo by nepoznal že tam neco mám.

• Citovat
  • Upravit
15074
11.2.12 23:08

Papír v lince a už 4 stránky diskuze:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.2.12 23:29

Me tedy nikdy nenapadlo na dno policek neco davat, a ani si nepamatuju, ze bysme to tak meli doma za meho detstvi… :think:
Mam bilou linku, i uvnitr, a je jako nova, jeste nikdy se mi nepodarilo ji jakkoliv poskrabat.. ale je fakt, ze jsem dost opatrna, jak co pokladam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.2.12 06:59

měla jsem když jsem měla starou kuchynskou linku,teď co máe novou tak nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.2.12 09:05
hranika píše:
Nelisa píše:
janasxx píše:
:mrgreen: Mně zas háčkovaný ubrus na konferenčním stolku přikrytý sklem, které tam tak úplně nedrželo, nemělo jak. :lol:
..a pod tim sklem fotky nas vnoucat :mrgreen:
:pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný