Máte rády Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22462
12.12.24 15:33
@Dollorres píše: Více

Do tech Emiratu letis bez deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22462
12.12.24 15:36

Mam rada Vanoce. Prekvapit sve blizke necim peknym. Cukrovi pecu rada, ale zas neuklizim. Nebo ne o moc jinak, nez obvykle. Pred Vanoci je mnoho akci a to by jich mohlo byt min, at to neni tak hekticke. Tesim se take na delsi volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.12.24 15:46
@Oriseka píše: Více

Né, s nimi a s chůvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.24 15:53

My máme Vánoce rádi všichni. Nic nehrotíme, máme klid, pohodu, dobré jídlo, výzdobu, stromeček,… Užíváme si volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22462
12.12.24 15:53
@Dollorres píše: Více

Tak to jo. To si uzijte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.12.24 16:34

Ano, mam rada Vanoce, faktem je, ze se v tom trochu realizuju jako projekt manazer. :mrgreen: S darky zacinam prubezne uz od leta a vetsinou uz je mam koncem listopadu az na par drobnosti vsechny zabalene. Uklid resim prubezne cely rok :nevim: a u peceni cukrovi si spis aktivne odpocinu od stresu v praci. Vim, kdyz zacit a kdy mam deadline (letos uz tento patek nesu cukrovi na prvni vanocni vecirek), naplnuje me to stestim, ze jde vsechno podle planu. :lol: Ale pred par lety jsem se pred Vanoci stehovala, tak nebyl ani stromek, ani cukrovi a vubec jsem se z toho nehroutila, neresila jsem. Nic byt NEMUSI.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
12.12.24 16:36
@Oriseka píše: Více

To je to jedine, v cem spatruju vanocni stres, furt by se nekdo schazel. :lol: Ale na to delsi volno se tesim uz od ledna. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová