Dítě (1 rok) chvilku neposedí

1074
17.10.19 17:11

Mate taky divoky deti?

Mam rocniho syna ale mam pocit ze snad frci na Redbullu. Pri prebalovani kope nohama, hazi sebou jak ryba, me uz z nej tecou nervy, normalne me zkopal jak fotbalista u nandavani pliny. Vzdycky anabaze na 10minut. Neudrzim ho na miste. Vecer po koupani jen ho oblict do pyzama je prace pro dva lidi. Furt je obouchanej jak rychle leze, skace v postylce, chodi okolo nabytku, pada. Doslova neposedi na 2sekundy. I kdyz pije mliko musi u toho aspon kopat nohama. V postylce se drzi a skace klidne hodinu. Uz sem z nej na svestku. Ja teda moc deti za svuj zivot nevidela, tak nevim co je normalni, ale to co mame doma my, to je jak veverka na provazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cocka nasladko
17.10.19 17:19

Ani jeden z mych kluku prebalovani ani oblikani v tomto veku zrovna nemiloval, u prebalovani nam pomohlo treba zpivat, ted se mladsiho ptam na zvuky zvirat, tak se soustredi na to, aby predvedl sovu v nejvyssi mozne kvalite, a tak moc sebou nemele. Ale je mu teda uz rok a pul, nevim, jestli to tveho syna uz taky bere. Paci paci by mozna mohlo fungovat?

Jinak mi to z popisu pripada docela odpovidajici veku, soude podle mych draku :) ke knizkam si treba sedne?

• Citovat
  • Upravit
2933
17.10.19 17:23

Mám doma úplně to samé, akorát holčičku a teď je ji 14 měsíců, cca od 10 měsíce to je fakt boj. Cca měsíc už chodí, všude lítá, chvilku neposedí a já jen čumím, kde bere tolik energie, teď začala trochu držet u přebalování, ale oblékání a koupání je taky nad moje síly :-D Přes den spí hodinu. Já mám k tomu doma ještě 2,5 měsíčního chlapečka, takže já si to vyloženě „užívám“ :-D a za rok to bude to samé u kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.10.19 17:24

Jo a bude hůř :-) dcera si několikrát za den svleče oblečení i s plenou, leze sestře nahoru na patrovou postel, kope škrábe, když se jí něco nelíbí a s oblibou všechno, na co dosáhne končí na zemi :-) je jí 17 měsíců

a málem bych zapomněla, pleny měním v podstatě za pochodu nebo s řevem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
17.10.19 17:24
@ocean.mama píše:
Mam rocniho syna ale mam pocit ze snad frci na Redbullu. Pri prebalovani kope nohama, hazi sebou jak ryba, me uz z nej tecou nervy, normalne me zkopal jak fotbalista u nandavani pliny. Vzdycky anabaze na 10minut. Neudrzim ho na miste. Vecer po koupani jen ho oblict do pyzama je prace pro dva lidi. Furt je obouchanej jak rychle leze, skace v postylce, chodi okolo nabytku, pada. Doslova neposedi na 2sekundy. I kdyz pije mliko musi u toho aspon kopat nohama. V postylce se drzi a skace klidne hodinu. Uz sem z nej na svestku. Ja teda moc deti za svuj zivot nevidela, tak nevim co je normalni, ale to co mame doma my, to je jak veverka na provazku :lol:

Mě syn utíkal s nahou p. delí, musela jsem ho honit a většinou přidělávala plínu ze zadu v běhu. :lol: :lol: Měla jsem už na to docela grif. Oblíkání byla taky kapitola sama pro sebe. Obě moje děti jsou dost akční a temperamentní (teď už 7 a 9 let). Nemůžu si stěžovat na nudu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
17.10.19 17:30

Jo přebalovani je děs, já mám 5 měsíčního a už u toho je to o život. :D ideal když se k němu sehnu on mi popadne za vlasy a kope do prsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.10.19 17:31

Děti mají běhat, skákat, lézt tam kam se nemá. Vždy mě může trefit, když někdo vypráví, jak má hodné dítě, že vydrží v roce koukat celý den na TV a u toho sedí na gauči a ani se nehne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
17.10.19 17:38

@Cocka nasladko ke knizce si sedne jen aby ji okousal, mame ty vodeodolny :D a nebo pred spanim ale to uz musi jooo bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
17.10.19 17:43

@welovefashion @baimoli jo ja ho taky honim s holym zadkem a plinu davam kdyz stoji a drzi se nabytku :mrgreen: Nebo co vytunil - prebaluju a on si rukama saha “do obsahu pliny” a pak pekne ruce do pusy :roll: :) tak mu musim davat neco do ruky, ach jo. @Zoe1 obdivuju ze zvladas, mit k tomu jeste male miminko 8o @Kriss Tina jojo, to kopani, to me dost nebavi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
17.10.19 17:44

@kačka39 My TV ani nemame tak to nehrozi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.10.19 18:06
@ocean.mama píše:
@kačka39 My TV ani nemame tak to nehrozi :pankac:

no my TV máme a stejně to nehrozí :lol:, její pozornost udrží max. 5 minut :) pak je to zase neřízená střela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
17.10.19 18:12

Nemáš divoké dítě. Máš normální dítě. Ono všechen ten pohyb potřebuje ke správnému vyvinu svalů, hrubé motoriky, jemne motoriky… Užívej si aktivního mrnouse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.10.19 18:18

Mne se v tomhle obdobi u obou deti osvedcily nandavaci plinokalhotky, to bylo sup sup a ne boje, jako s normalni plinou na lepitka…

• Citovat
  • Upravit
1074
17.10.19 18:35

@Hanka1 ty jsme meli, nandala sem na jednu nohu, nez sem nandala na druhou tak si to skoplnul(vysvliknul) a tak furt dokola :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
17.10.19 18:44

Úplně normální dítě. Mě ho máma po 3 hodinách předává se slovy, že je velmi živý a neposedí… Je vidět, že toho má plný kecky :lol: V roce jsem ho prevlikala jen do pants za pochodu a pyžamo i teď v 1r5m na etapy. Včera honil 2 hodiny v kuse psa a furt jak fretka. Od roka mi leze na linku, že si přisune židli a hledá co by zasantrocil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí