Mateřská láska - co vám dalo mateřství?

3118
27.11.12 20:51

Mateřská láska

Maminky,
pojďme si popovídat o tom, co vám dalo mateřství. Co vše se změnilo od doby, co máte miminko? Jak vše prožíváte? Jste šťastné? Změnilo vás to k lepšímu?
Já za sebe musím říct, že mateřství mi dalo neskutečně moc, takovou lásku, jakou cítim ke svojí holčičce, je to až neskutečný, kolikrát se na ní podívám a nahrnou se mi slzy do očí, protože si uvědomím, jak jsem šťastná, že jí mám, jak je úžasná a dokonalá a hlavně ZDRAVÁ :andel: Že je kus mě a mýho partnera a jak je ta příroda neuvěřitelná, dodnes se nad tím podivuju, jaký je to zázrak, splození tak dokonalýho človíčka :srdce: Mně osobně mateřství určitě změnilo k lepšímu a jsem moc šťastná za svojí dcerku a za nic bych neměnila za život, který jsem žila předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
27.11.12 20:55

Já si vždycky řeknu, jaký mám OBROVSKÝ štěstí, že mám zdravý dítě. Přijde mi, že v dnešní době je zdravé dítě zázrak. Myslím tím i bez různých dys…

Asi je to tím, že díky internetu se toho člověk víc dozví.

Jinak jsem díky dítěti dospěla 8) trochu předčasně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.11.12 20:55

Napsala jsi to krásně ;) Souhlasím a za mě - mateřství mě naučilo hlavně trpělivosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.11.12 21:01

Ahoj, jak píšeš, taky bych neměnila. Není nic krásnějšího než být maminkou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.11.12 21:02

Krásně jsi to napsala tak to cítím i já
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.11.12 21:05

Mateřství mě každý den učí nové věci. zajímat se o to co jím, co si mažu na tělo, čím se léčím…
jinak mi mateřství dalo poznání že je možné někoho tak neskutečně a nekriticky milovat.
když se na mě syn usměje tak se roztékám jak čokoláda. jen přemýšlím jak mu s takovým kukučem dokážu jednou něco odepřít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.11.12 21:06

@kristy84 přesně tak Krásně napsaný :dance: Já se v těhotenství bála jaký to bude měla jsem ráda práci- svůj život ale nebyl o ničem až narozením syna jsem opravdu začala žít je pro mě naprosto vším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
27.11.12 21:15

Myslím že každá maminka to takhle cítí, miminko je neskutečný dar a tak se k němu taky stavím :-) je to naše neuvěřitelné štěstí, miluju ho a vždy tu pro něj budu :-) život se úplně změnil, dotvořil dokonalost :-) byla jsem s manželem šťastná, ale akce a večírky mě přestaly bavit a potřebovala jsem dospět a být zodpovědná :-) už půl roku jsem šťastnější než kdykoliv jindy v životě… a ten jeho úsměv a když mě neviděl a křičel MAM MAM tak mě to úplně dostalo :-)na něm je VIDĚT že mě miluje :-) navíc kojím a to je neskutečné jak blízko si můžeme být s mým synáčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.11.12 21:17

@kristy84 moc hezky jsi to napsala :hug: mám to stejně + ohromný strach, kterého se zbavím až v hrobě ;)

• Citovat
  • Upravit
1626
27.11.12 21:17

Mateřství mě naučilo tomu, že my matky vyrdžíme víc než člověk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.11.12 21:19
Přesně, jak píšeš, než jsem otěhotněla, mimochodem jsme se o malou snažili rok a půl, přesto jsem byla zaskočená, my oba, když jsem viděla pozitivní těh. test, strašně jsem se bála toho, co bude, rádi jsme se pobavili, měla jsem ráda svojí práci, bála jsem se zodpovědnosti, jak to proboha zvládnu, já, která jsem byla zvyklá spát do jedenácti, po práci jít s kámoškama ještě do baru zapařit atd.,teď se tomu jen směju :lol: Jak jsem jen byla hloupá a sebestředná…Zkrátka „prvomatka“,která nevěděla, do čeho jde a myslela hlavně na svoje potřeby a pohodlí, i když jsem si mimčo na druhou stranu hrozně přála…Přítel byl taky zaskočenej, popravdě, kdybych na něj takovou dobu nenalíhala, že chci miminko, určitě by jsme mimčo ještě dlouho neměli…A teď? Je z ní totálně vyřízenej, zbožňuje jí neskutečně, pomáhá mi, hraje si s ní, z práce mi volá, co malá, je fakt svělej táta :srdce:
@Uncle píše:
@kristy84 přesně tak Krásně napsaný :dance: Já se v těhotenství bála jaký to bude měla jsem ráda práci- svůj život ale nebyl o ničem až narozením syna jsem opravdu začala žít je pro mě naprosto vším :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
27.11.12 21:26

Dřív, než mateřství, mě něco naučilo snažení! byla jsem taková cílevědomá a cokoliv jsem si v životě předsevzala, tak se mi plnilo přesně podle mých plánů…a já si ve svý nabubřenosti naplánovala i děti! a ejhle - dostala jsem takovej kopanec od životas, že jsem nejen padla na zadek, ale zarochala si hubou v blátě! takže už todlouhý snažení mě naučilo být trpělivá, vděčná a hlavně pokorná :oops:

a mateřství? není o čem! to pořekadlo, že s počtem dětí se rodičovsdká láska nedělí, ale násobí funguje neuvěřitelně! i když spim jen třeba 3-4 hodiny denně, tak jsem nabuzená, plná energie…i když mě dvojčata vytočí tak, jak se to nikdy nepovedlo žádnýmu klientovi v mým profesním životě, tak když ty nádherný bytosti přijdou a těma malýma ručkama mě obejmou a ze jejich úst vypadně to krásný slovo „maminka“…tak prostě kýbl medu je proti tomu okamžiku prd :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.11.12 21:29
Děkuju :hug: Taky mám někdy úplně svíravý pocit a strach o Týnku, že si říkám, proboha, ať se jí nic nestane, co když jí někdy neuhlídám, zbláznila bych se, nechci z ní samozřejmě vychovat skleníkovou květinku, ale bojím se o ní strašně a vím, že ten strach potrvá celý život a je to pro mě hrozná představa, na druhou stranu je to nesrovnatelně kompenzovaný tou obrovskou láskou ke svýmu dítěti, tím vším, co mi dává :hug: :srdce:
@K.Black píše:
@kristy84 moc hezky jsi to napsala :hug: mám to stejně + ohromný strach, kterého se zbavím až v hrobě ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
27.11.12 21:31

@kristy84 Krasne tema, neverila bych ze dokazu tak hluboce milovat, uz ted bych mu dala vsechno co mu na ocich uvidim a kojila bych do 15. Je uzasne dat novy zivot a jeste v nem videt i partnera ktereho miluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.11.12 21:38
Přesně tak :hug:
@Mobidick píše:
@kristy84 Krasne tema, neverila bych ze dokazu tak hluboce milovat, uz ted bych mu dala vsechno co mu na ocich uvidim a kojila bych do 15. Je uzasne dat novy zivot a jeste v nem videt i partnera ktereho miluji :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí