Mateřské mléko odsávání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mateřské mléko odsávání
Ahoj holky potrebuji radu když odstříkám mateřské mléko můžu ho dát malé ihned k jídlu? Nebo musím přihřát? Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JancaS84 právě mám pocit že to vůbec nepoznám 🙁 odsaju mlíčko a hned našroubuji savičku dám malé a ta s chutí saje vypije celou dávku což je 100 až 120 ml. Než jí to dám zkouším na zápěstí ale necítím ani teplo ani chlad 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi jak dlouho odstrikavas, ja odstrikavala hrpzne dlouho, tak tp bylo studene. Kdyztak bych prihrala v horke lazni, urcite nedávat do mikrovlnné trouby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaMichal píše:
@JancaS84 právě mám pocit že to vůbec nepoznám 🙁 odsaju mlíčko a hned našroubuji savičku dám malé a ta s chutí saje vypije celou dávku což je 100 až 120 ml. Než jí to dám zkouším na zápěstí ale necítím ani teplo ani chlad 🤷
Tak pořídit teploměr. To musí být určitě studený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 odsávání mi trvá nejdéle 10minut když jsou prsa méně nalitá jinak kolem 6 minut a mám požadovanou dávku malička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ihned. Pokud to mlíko na ruce „necítíš“ tak má pořád tvoji tělesnou teplotu, což je úplně v pohodě.
Pokud bys odsávala dlouho a nebo mlíko na chvíli odložila, tak bych ho ohřála. Buď si kup bazarovou ohřívačku - dají se tam přímo nastavit stupně na kterých se to má udržet a nebo klasika, ohřívání v horké vodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaMichal prosimtě co máš za odsávačku a kolik toho mléka odsaješ za těch 10 minut? Já teď řeším situaci, že mi 8 denní holčička nechtěla pořádně pít z prsu, ubývala na váze a každou noc měla strašný křečový pláče. Dnes jsem koupila odsávačku a hned začala odsávat, ale na 60ml jsem se dostala až za hodinu a 15minut cca… Nevím jestli se rozkojim, protože jsem skoro ztratila mléko nebo jestli je ta doba normální. Od dnešního dne beru homeopatika na zvýšení laktace, myslíte, že to odsávání trvá tak dlouho, protože nemám moc mléka? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Erin92 já měla od aventu elektornickou, mléka jsem měla vždycky dost, holky jsem kojila obě, každou cca 2 a půl roku a odsávačkou jsem nikdy nic moc neodsála. Jen když jsem musela do školy a vlastně celý den nekojila, tak pak šlo jedno prso dceři a druhé na odsávačku a to jsem dala 125ml klidně, jinak ani náhodou. Kojila jsem děti často, takže to nešlo..myslím, že tohle odsávačkou není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit