Mateřský stereotyp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1583
10.5.12 12:30
@bibixx píše:
Ahojky,můžu se k vám přidat??Já tedy ted už jak je prcek větší, stereotyp ani tak moc nezažívám,ale přiznám se bez mučení,že mi ta MD občas opravdu leze na mozek a snad mě tu nikdo neodsoudí,když napíšu,že jedu s kamarádkama maminkama na prodloužený wellness víkend,malou(2roky) nechám tatínkovi a už ted se na to moooooc těšíím :)

Jééé, já bych jela hned :mrgreen: a myslím že nebudeme sami…jinak k tématu-zrovna rekonstruujeme, takže to stereotyp není, ale jak bylo malému tak půl roku tak jsem se chtěla strašně vrátit do práce a trvalo to až do ted co jsem znova otěhotněla :D tak mám práci s barákem a sama se sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 12:31

Přesně jak píše Irisa. Já musím zaťukat, nemáme žádné zdrav. potíže, ale užívám si každý den. Nemám tu ani rodinu, kamarádku jednu, manžel v práci a po práci má práci doma ;) , takže jsem s prckem většinou pořád sama. Občas, když mám „slabou chvilku“, tak toho mám taky dost, ale jinak si to užívám. Obmněňuju naše denní programy: procházka, bazének, hupačka, válení (to mám nejradši :mrgreen: ), občas návštěva, nákup. Prcek je ještě dost malý, ale pak přibudou kolo, tříkolka, zoo, … Taky si myslím, že se dá lecos vymyslet, možností je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.5.12 12:59

@Billi :no já to mám to samé.Na vesnici,kde nikoho neznám,jsou samý starý lidi…Chodím na prochajdy sama,po silnici,cesta tu žádná jiná není.Přízel vytížen prací,o výkendu odpočívá nebo maká na zahradě.Do města můžu tak jedině autobusem,ale nechci ji tam pařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 13:05
@Yamyna píše:
Mně by ani nehrabalo ze stereotypu, jako z toho, že furt ječí, kňourá a leze po mně…nemůžu uvařit, natáhnout se na koberec, kde si hraje - hned je u mě a snaží se mi dostat až do vnitřností…to, že před ní nesmím jíst ani nezmiňuju :roll: máme otesánka ! :lol:

A bude hůř. :-)

Mně už nehrabe, sice ty dny jsou podobné, ale pokaždé mě naštve něčím novým. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.5.12 13:09

@Billi :11 měsíců,jednu holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
10.5.12 13:34
@Yamyna píše:
Mně by ani nehrabalo ze stereotypu, jako z toho, že furt ječí, kňourá a leze po mně…nemůžu uvařit, natáhnout se na koberec, kde si hraje - hned je u mě a snaží se mi dostat až do vnitřností…to, že před ní nesmím jíst ani nezmiňuju :roll: máme otesánka ! :lol:

U nás obdobný. S tím rozdílem že malej ještě nechodí ani neleze, takže když mu není něco po vůli( a to je dost často), tak taky jen ječí a knourá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
10.5.12 13:35
@Flyingfrog píše:
A bude hůř. :-)Mně už nehrabe, sice ty dny jsou podobné, ale pokaždé mě naštve něčím novým. :lol:

To snad nee :P
Jestli myslíš pubertu :mrgreen: , tak ta je ještě daleko :P
Se těším až bude mluvit :lol: Nebo jsi myslela tohle? :mavam: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 13:37
@Yamyna píše:
To snad nee :P
Jestli myslíš pubertu :mrgreen: , tak ta je ještě daleko :P
Se těším až bude mluvit :lol: Nebo jsi myslela tohle? :mavam: :mrgreen: :lol:

Aaano, až se naučí mluvit a hlavně odmlouvat a neposlouchat. :-) To mám já teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
10.5.12 13:41

@Flyingfrog :)
Já se od porodu těším, až bude ležet na bříšku, až se začne přetáčet, lozit, chodit.....protože furt doufám, že to bude lepší a lepší :lol: a ty mě takhle zklameš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 13:45
@Yamyna píše:
@Flyingfrog :)
Já se od porodu těším, až bude ležet na bříšku, až se začne přetáčet, lozit, chodit.....protože furt doufám, že to bude lepší a lepší :lol: a ty mě takhle zklameš ;)

Jooo, na to já se taky těšila, ona byla oproti cca stejně starým a mladším dětem pozadu se vším. A teď? Dračice. :-D Třeba budeš mít hodné dítko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
10.5.12 13:55

@Flyingfrog Já se spíš těšila na to, že až bude víc a víc zvládat různé dovednosti, bude víc spokojená a ne tak ukňouraná… :roll: no a až bude mluvit, tak mi to řekne..
To kňourání mi leze na mozek…lítám kolem ní a stejně není spokojená :zed:
Je to vzteklina :)
Jsem jí naučila : „Tery, ukaž jak se umíš vztekat“ a ona zatne pěstičky a piští :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 13:57
@Yamyna píše:
@Flyingfrog Já se spíš těšila na to, že až bude víc a víc zvládat různé dovednosti, bude víc spokojená a ne tak ukňouraná… :roll: no a až bude mluvit, tak mi to řekne..
To kňourání mi leze na mozek…lítám kolem ní a stejně není spokojená :zed:
Je to vzteklina :)
Jsem jí naučila : „Tery, ukaž jak se umíš vztekat“ a ona zatne pěstičky a piští :lol:

Tak mně naštěstí nekňourala. Ale neboj, chápu tě. :-) Na druhou stranu si fakt někdy říkám, že to bylo krásné, když pěkně ležela. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
10.5.12 13:59

@Flyingfrog Tak já jdu…vzbudila se a jinak :roll: ,piští :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 14:04
@Yamyna píše:
@Flyingfrog Tak já jdu…vzbudila se a jinak :roll: ,piští :mavam:

No jo, jak jinak dát mamince najevo, že „už jsem vhůru, koukej si mě všímat.“ :lol: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.5.12 14:16

Holky a stane se vám,že už se to ve vás tak všechno navrší a někdy prostě máte slabou chvilku a rozpláčete se jen tak??Vím že se to stává maminkám po porodu,ale já už mám skoro 2letou dceru a někdy to prostě na mě příjde a sama nevím proč brečím.Jsem psycho??? :,( :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí