Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bibixx píše:
Holky a stane se vám,že už se to ve vás tak všechno navrší a někdy prostě máte slabou chvilku a rozpláčete se jen tak??Vím že se to stává maminkám po porodu,ale já už mám skoro 2letou dceru a někdy to prostě na mě příjde a sama nevím proč brečím.Jsem psycho???![]()
![]()
Dle mě nejsi. Prostě přeteče pohár a tak musíš ty emoce dostat ven.
@bibixx píše:
Holky a stane se vám,že už se to ve vás tak všechno navrší a někdy prostě máte slabou chvilku a rozpláčete se jen tak??Vím že se to stává maminkám po porodu,ale já už mám skoro 2letou dceru a někdy to prostě na mě příjde a sama nevím proč brečím.Jsem psycho???![]()
![]()
určitě. Někdy se třeba nahromadí plno drobností, nebo stačí jedna blbá noc, nebo když je malej ubrečenej. Pak mě třeba rozbrečí i to, že se mi vysype cukr, nebo že zakopnu
Taky jsem někdy psycho . Pak se lituju, nebo si říkám, jaká jsem hrozná
![]()
@Flyingfrog píše:
No jo, jak jinak dát mamince najevo, že „už jsem vhůru, koukej si mě všímat.“![]()
![]()
To je jasný
, jenže ona piští i když jde spinkat
![]()
škoda, že už tahle diskuze umlkla…taly bych měla co napsat…koukám, že máme všechny skoro stejně staré děti. Náš malý má téměř 10 měsíců a jak tu kdosi napsal, je to malá vzteklina…u nás se teda bojím, že to bude mít po nás…my jsme s manželem cholerici oba…ale třeba má teď taky jen takové období…pořád po mě leze, někde stoupá a tak celý den lítám kolem něho…když vydrží sedět na zemi 5 minut a hrát si, to je úspěch ![]()
Tak to jsem našla přesně diskuzi pro mě. Už nevím jak z toho ven. Od nového roku jedna, druhá nebo obě dvě nemocné. Teď před 14 dny všichni postupně covid. Hlídací nikoho nemáme, takže nějaké výlety a večeře o samotě neexistují. Na dovolené naposledy před rokem a půl. Přes covid vše zavřené -hernicky, kroužky. My věčně kvůli horeckam zavřený doma. Já už úzkosti, deprese, na manžela stekam že jsem s nima věčně sama. Po dětech ( skoro 4 roky a 11 měsícu)stekam a nemám trpělivost ani náladu si moc hrát, ale věnuju se jim. Došly my nápady, nějak nevím co hrát za hry a dělat s oběma najednou, nemáte prosím nějaké tipy? Děkuji předem
Tak to jsem našla přesně diskuzi pro mě. Už nevím jak z toho ven. Od nového roku jedna, druhá nebo obě dvě nemocné. Teď před 14 dny všichni postupně covid. Hlídací nikoho nemáme, takže nějaké výlety a večeře o samotě neexistují. Na dovolené naposledy před rokem a půl. Přes covid vše zavřené -hernicky, kroužky. My věčně kvůli horeckam zavřený doma. Já už úzkosti, deprese, na manžela stekam že jsem s nima věčně sama. Po dětech ( skoro 4 roky a 11 měsícu)stekam a nemám trpělivost ani náladu si moc hrát, ale věnuju se jim. Došly my nápady, nějak nevím co hrát za hry a dělat s oběma najednou, nemáte prosím nějaké tipy? Děkuji předem