Matka straní bratrovi

Anonymní
14.9.14 18:18

Matka strani bratrovi

Dobrý večer. Je mi 29 roků, žiju ještě doma. Bratr tu žil s přítelkyní, se kterou se bohužel rozešli. Mamka vždycky stranila víc jemu než mě, na mě se naši vždycky chodili vyřvat, s bratrem se jednalo vždy slušně „aby se neurazil a neodešel z domu“. Protože já blbá, divná, škaredá a neschopná bych určitě péči o domácnost nezvládla ač se snažím se zapojovat do všeho. Po rozchodu bratra s přítelkyní mu mamka začala stranit ještě víc. S bratrem by na výlet naši jeli třeba hned jak si řekne. Mamka měla tajně domluvený zájezd jen pro ni a bratra, s tím že já tam nesmím, protože brácha to nechce.. Já je prosím o výlet celé prázdniny a nikdy to nejde z nejrůznějších důvodů ať více či méně důležitých. Dnes třeba jsme měli jít babičce dát kytku na hrob, zítra má 100 let od narození. Byli jsme domluvení na určitou hodinu. Na bratra jsme nachystaní museli čekat víc jak 20 minut déle, protože si musel žehlit vlasy ač to vůbec nepotřeboval. Já jsem potřebovala jít na toaletu, říkala jsem ať na mě počkají že nutně musím a nevymýšlím si to (od narození mám se střevy a chozením na toaletu problém. Nepočkali ani 10 minut a ujeli mi. Vím že je to malichernost a prkotina, ale mrzí mě to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
14.9.14 18:21

29 let? Prosím tě osamostatni se a vykašli se na ně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.9.14 18:22

To je nějaké přehnané z jejich strany… Odjet bez tebe. :-(

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
14.9.14 18:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, ale v 29 letech bydlet s maminkou… No, co se třeba osamostatnit? :think: :think: :think: :think:
Nemusíš pak řešit takové blbosti…

• Citovat
  • Upravit
2992
14.9.14 18:23

Přemýšlím kdo v 29 bydlí u rodičů a touží s nimi jezdit na výlety :think:. Jinak s tim nic nenadelas. Moje máma taky stranila od mala bráchovi. No a co? Jistě zaboli to, tak se odstehuj a třeba si tě budou vic vazit, když se objevis jednou za dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.9.14 18:24

Je Ti 29 let a řešíš, že s Tebou nechtějí jet rodiče na výlet??

• Citovat
  • Upravit
281
14.9.14 18:25

No.. mela by jsi se osamostatnit, je ti 29! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.14 18:25
@ncc1701 píše:
To je nějaké přehnané z jejich strany… Odjet bez tebe. :-(

Já jsem byla nachystaná počítala jsem s tím že pojedu taky, netušila jsem do předu že si budu muset odskočit. Brácha si žehlit vlasy nemusel, ale čekat se na něj muselo. Asi byl víc babiččin vnuk než já vnučka

• Citovat
  • Upravit
141
14.9.14 18:26

Neřekla bych, že je to prkotina. Je přirozené, že je člověk citlivý na to, jak se k němu chová jeho vlastní matka. A chování, které popisuješ ty, není vůbec hezké. Radu bohužel žádnou nemám, jak se s tím vyrovnat… snad jen si můžeš říct, že vidíš, jak se to dělat nemá a k vlastním dětem se budeš jednou chovat lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.9.14 18:27
@Anonymní píše:
Já jsem byla nachystaná počítala jsem s tím že pojedu taky, netušila jsem do předu že si budu muset odskočit. Brácha si žehlit vlasy nemusel, ale čekat se na něj muselo. Asi byl víc babiččin vnuk než já vnučka

Pusť se maminčiné sukně :hug:

• Citovat
  • Upravit
2111
14.9.14 18:27

Chápu, že někdo třeba nemá na odstěhování peníze. Ale proč s nima chceš na výlety, když se k tobě chovají takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.9.14 18:29

Odstěhuj se, pokud upřednostňují bratra, proč tam pořád jsi, je na čase odejít, nebo ti vyhovuje být u rodičů? Promiň, ale tvůj příspěvek je zvláštní, to ve svém věku na nich tolik lpíš a nechceš se osamostatnit? Tohle řešit v 29letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.14 18:30
@enyf píše:
Chápu, že někdo třeba nemá na odstěhování peníze. Ale proč s nima chceš na výlety, když se k tobě chovají takhle?

protože já nemám s kým jiným jet a sama si netroufám.

• Citovat
  • Upravit
4984
14.9.14 18:30

Neni tam ta dvojka navic?

*v tom veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.9.14 18:33

Ahoj, chápu, že tě jejich chování mrzí, ale s tím nic udělat nemůžeš. Můžeš ale udělat něco sama se sebou.Na výlety můžeš jet sama nebo s kamarádkou. A když by to šlo, tak jak píší holky, zkusit se osamostatnit.Jak je starý bratr? Proč si myslíš, že jsi blbá, divná, neschopná a škaredá? Řekl ti to někdy někdo jiný mimo vlastní rodiny? A jestli smím vědět - co je hlavním důvodem, že u nich setrváváš? Díky, M. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová