Matka straní bratrovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
14.9.14 18:34

Nechápu, proč v 29 letech žadoníš o výlet s rodiči. :nevim: Začni si žít svůj život a pak Ti nějaké stranění bratrovi může být u zadele.
A vztahy se v rodinách často zlepší poté, co se děti odstěhují a obě strany si tak začnou být vzácnější.
S tím, že Ti ujeli, to je fakt hnusný. Asi bych v podobné situaci v budoucnu oplatila stejnou mincí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.9.14 18:36
@Anonymní píše:
protože já nemám s kým jiným jet a sama si netroufám.

sama si netroufneš někam jet? proč sama? nemáš přátele, kamarádky ve 29letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.14 18:37
@renda81 píše:
Odstěhuj se, pokud upřednostňují bratra, proč tam pořád jsi, je na čase odejít, nebo ti vyhovuje být u rodičů? Promiň, ale tvůj příspěvek je zvláštní, to ve svém věku na nich tolik lpíš a nechceš se osamostatnit? Tohle řešit v 29letech

Já nemám žádné přátele, za kterými bych se stěhovala, to už bych zůstala úplně sama. Bráchovi je jen o rok méně. Svým odchodem bych to ještě víc pokazila protože by se upnuli jen na něj už teď o něm mluví jako o nástupci firmy. Přitom já se snažím taky plnit svěřené úkoly. Horní patro domu patří automaticky jen jemu já nemám v domě nic. Vůbec nepočítají s tím, že se může stát, že se třeba vdám dřív a budu potřebovat prostory pro svou rodinu a podobně

• Citovat
  • Upravit
141
@Anonymní píše:
protože já nemám s kým jiným jet a sama si netroufám.

Nemáš známé ani kamarády? Zkus si teda najít kamarády, lidi s kterými ti bude dobře. Třeba jestli máš nějaké zájmy, domácí zvířata, sbírání známek, cokoliv, můžeš se přes net seznámit s lidmi s podobnými zájmy, popovídat si a jet potom třeba na výlet s nima, ne?
V tvém věku to může působit neobvykle, že se bojíš jet na výlet sama, ale každý je holt jiný, na tom není nic špatného. Jen s tím trochu zabojuj! Zkus si najít kamarády a začít si více věřit! A zapracovat trochu na tom osamostatnění od rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185

@Kofolová Taky mi přijde, jestli se neuklepla a místo 29 nemá být 9. Protože i na 19 let by to bylo zarážející.

Holka, na co čekáš? Je ti skoro třicet, proč už dávno nebydlíš sama nebo v nějakém spolubydlení? V tomhle věku žít s rodiči a řešit problémy ala - bráchu mají radši… to už snad není potřeba, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
14.9.14 18:38
@renda81 píše:
sama si netroufneš někam jet? proč sama? nemáš přátele, kamarádky ve 29letech

nemám. Měla jsem, ale ty spíš kamarádily, když jsem jim měla co nabídnout. Jakmile se ale naše cesty ve škole rozešly neštěkne ani pes

• Citovat
  • Upravit
2116
14.9.14 18:39

Hmm. A co chceš dělat dál? Máš nějaký plán, že se jednou odstěhuješ a začneš žít sama? Nebo s nima chceš být pořád a prostě jen řešíš to, že s tebou nechtějí na výlety a upřednostňují bratra?

Btw. nešlo by jet na výlet jen s bratrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418

Já nechápu jednu věc, ty počítáš, že až se vdáš, budeš bydlet u rodičů? A jak se chceš vdát, když nikam nechodíš? Mě to celé hlava nějak nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

Když tě tak čtu, asi bych Ti doporučila vyhledat odbornou pomoc. Nemáš ve svém věku kamarádky, přátele, partnera, bojíš se jet někam sama, bojíš se osamostatnit, aby na tebe rodina nezanevřela a bratříček náhodou všechno neschlamstnul…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

Chápu že tě mrzí ten výlet i celkově to že straní celý život bráchovi ale nezmění se to. já sama takto žiju celý život. matka měla před námi dítě, to zemřelo, máti byla těhotná a narodil se brácha. do něho dala všechen žal a city. pak měli mě, holka ano náhrada na ségru ale spíš mě tak bral táta a okolí, máti mě nechtěla, jí se narodila náhrada v podobě bráchy, nikdy si ke mě cestu moc nenašla, myslím tu citovou. celý život byl on ten lepší, nadržovala jemu a teď nadržuje jeho dětem a to dost nechutně. třeba brácha dostal od našich byt, teda byt po dědovi ale že mu ho přepsali, dvě zahrádky, co se týče vnoučat, mě děti odmítla hlídat, malá musela do soukromé školky, neteře hlídala celé měsíce, fotoalba má plné fotek bráchových dětiček. ale prostě po těch letech jsem zjistila že tak to je a bude, brácha měl před pár měsíci řádný průs. r, poprvé máti sundala růžové brýle na synáčka ale stejně jí to dlouho nevydrželo. ted mu leze do zadku ještě víc. rada? zařiď si svůj život, věř že se časem stane to že třeba bude brácha žárlit na tebe, u nás se tak stalo, to byla taková moje osobní výhra. štvát tě to bude dál to je jasné ale prostě nesmíš na tom založit celý svůj život, ve 29 už nejsi puberťačka a hlavně v životě tě potkají ještě horší věci než nějaký zmeškaný výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.9.14 18:40
@Alisa25 píše:
nemám. Měla jsem, ale ty spíš kamarádily, když jsem jim měla co nabídnout. Jakmile se ale naše cesty ve škole rozešly neštěkne ani pes

Co tím myslíš „měla co nabídnout“? Co jsi jim nabízela? Peníze? Každý má co nabídnout, i ty, a tím nemyslím, že bys jim měla platit nebo nosit svačiny aby s tebou holky kamarádily… Máš nějaké zájmy, koníčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
14.9.14 18:43
@Anonymní píše:
Já nemám žádné přátele, za kterými bych se stěhovala, to už bych zůstala úplně sama. Bráchovi je jen o rok méně. Svým odchodem bych to ještě víc pokazila protože by se upnuli jen na něj už teď o něm mluví jako o nástupci firmy. Přitom já se snažím taky plnit svěřené úkoly. Horní patro domu patří automaticky jen jemu já nemám v domě nic. Vůbec nepočítají s tím, že se může stát, že se třeba vdám dřív a budu potřebovat prostory pro svou rodinu a podobně

promiň, ale jestli se vdáš a budeš mít rodinu tak budete na řešení věcí 2 tím padem 2 lidé na hledaní bydlení. Taky žiju doma je mi sice méně než tobě, ale nepočítam s tím že kdybych jsem se vdala a otěhotněla že bych začla obyvat bytovou jednotku a sourozence bych jsem vyšoupla spíš naopak pro mě by to byl impuls se odstěhovat což by ve 2 šlo i líp, než v mém případě já sama a bez peněz..

• Citovat
  • Upravit
33005
@jája428 píše:
A je to tu zas. konecne zacni neco delat, tohle uz neni normální. bude ti tricet :roll:

Unikla mi nějaká jiná diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414

:mrgreen: ve 29letech máš potřebu jezdit s rodiči na výlet? Tak to jsem ještě neviděla. Chápu že to zamrzi ale proboha, je ti 29.Mela by ses raději osamostatnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
@Anonymní píše:

utíká ti život mezi prsty, ani když tam budeš bydlet do důchodu tak se nezmění to že rodiče budou mít tebe radši. možná právě proto že by ses odstěhovala bys jim začala scházet, takto jim vzácná nejsi, naopak by měli být na tebe hrdí, když budeš kysnout doma, svobodná stará panna tak to bude ještě horší a bráška bude pořád ten king, protože on určitě doma na zadku nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová