Matky chodíte někdy na party? Muž si mě představuje jen u plotny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
23.11.25 00:10

Kojila jsem několik let, takže jsem nikam nechodila, natož na „party“. Pro dítě i manžela by to byl stres, prostě změna, kterou by malému prckovi nikdo nevysvětlil a já bych si žádnou akci stejně neužila, když bych věděla, že doma se po mně pláče. Až teprve, když bylo dítko starší, třeba 4 roky, tak jsem je „nechala“ samotné přes noc a jela na služební cestu. Nepíšeš, jak často bys chtěla chodit pryč a hlavně jak je dítě staré. Když je dítě od narození zvyklé spát s tebou, tak se nedivím tatínkovi, že není nakloněný tomu, abys chodila pařit, protože ten stres, co to dítě zažívá a pochopitelně i ten táta, je dost naprd. Dítě pláče, on ho neumí utěšit, protože to zkrátka nejde. Záleží na tom, jak to doma máte, jak a na koho je dítě při usínání zvyklé. O tom jsi nic nenapsala. Ale za sebe můžu říct, že bych šla „pařit“ jen kdybych věděla, že uspávání nebude pro ty dva stres a usnutí jenom z rezignace a vyčerpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.11.25 00:14

Raději bych stejně vyrazila někam s manželem, ale bohužel nikdo nepohlídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.11.25 00:19
@Lissima píše: Více

No, to je další věc.. úplně jsem si teď vzpomněla, jak to bylo u nás podobně. I mě manžel odvolával z nějakých akcí, že prostě dítě nejde beze mě uspat. No a pak povyrostlo, a přišlo další :) A člověk už pak snadno ty party kontakty ztratí, a ani energie není, začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
23.11.25 01:22
@Anonymní píše: Více

No já teda nikdy…
Bez svýho broučka, bych si neuměla nic jinýho ani představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 01:33
@teroonka píše: Více

Za 3,5 roků jsem nikde nebyla. Zákazy, zákazy, samé zákazy. Chtěla jsem si jen hodně občas, třeba 2× do roka vyjit zatancovat s holkama, dát si dvě dvojky. Problém. Jít tam společně byl taky problém. Nepotřebuju kalit každý víkend, vracím se domů max v nalade a zcela při smyslech. Partnerovi vadí i kafe nebo oběd s přáteli, večeře s kolegy, vše.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
23.11.25 01:53

Omlouvám se, teď jsem to nepochopila… Už 3,5 roku jsi nikde nebyla a ty kávy, obědy a večeře mu vadily už předtím? Nebo jsi 3,5 roku nebyla nikde na párty / večírku a vadí mu když jdeš teď někam na kafe, oběd nebo večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.11.25 02:54

V necelým roce mladší dcery jsem odjela na víkend na sportovní akci, manžel dojel s dětmi za mnou a batole mi nosil každý tři hodiny na kojení, jinak se staral. Nekalím každý víkend, ale fakt nebyl problém, abych si vyrazila, když byla chuť. Normálně vylo 99% péče na mně. Zrovna teď se vracím domů a celá rodina už spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
23.11.25 06:17

Manžel je doma taky 24/7. Tedy mimo zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
23.11.25 06:39

Party mě nikdy nelákaly, ale sednout si s kamarádkami chodím, asi i častěji než muž. Když byly děti malé, tak jen na chvíli mezi kojenimi, s věkem na déle, po ukončení kojení je případně uspí manžel.
Ale pravda je, že oba se snažíme, že když jdeme pryč, tak druhý den zvládneme normálně fungovat. Výjimky se najdou, ale párkrát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
23.11.25 07:05

Jasně že život nekončí tím, že se narodí dítě. A ano, chodila jsem, nenazvala bych to teda párty, ale občas na diskotéku, chodila jsem cvičit, nebo večeři s kamarádkou atd ano. Nevidím jediný důvod proč by ne? Chlap nikam nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
23.11.25 07:07

Zákazy? Tak mu vysvětli že není tvůj rodič a nemá ti co zakazovat. Máš chorobnýho žárlivce nebo o co mu jde? Tohle utni, jinak tě nepustí za chvilku ani na nákup. Jak na to reaguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.11.25 07:10

Já bych klidně vyrazila někam pařit ale ve 21:00 už spím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
23.11.25 07:29

Když mu to vadi jeho problém, nenechala bych si nic nařizovat. Já chodím, nenazývala bych to úplně párty a i přes noc. Zrovna teď v úterý jedeme v práce do Prahy i s prespanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.11.25 07:39

Mam normalniho chlapa, takze byla jsem 3×. 2× v divadle a 1× v hospode, nejak nebyly jine prilezitosti, ale kdyby byli, tak neni zadny problem. Chodit na party uz me, ale nebavi, takze tam nechodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.11.25 07:45

Já bych už asi ani parit neumela. Kdyz jsem byla mladši, chodila jsem tam hlavně někoho „sbalit“ :lol: :oops:. Ted bych si tam připadala nepatřičně. Spíš něco jako dozor těch 20 letých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí