Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat uživatelek maxi cosi mury. Jezdíme zatím v hluboké korbě a máme k ní pláštěnku. Tato pláštěnka se dá použít i na sporťák? a nebo musím koupit jinou?
Paní něco povídala o tom že je univerzální, ale na internetu jsem se o tom nedočetla. Děkuji za reakce
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Mura?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi MuraMy máme na sporťák samostatnou pláštěnku…myslím si, že ta na hlubokou korbu tam pasovat nebude
Ale faktem je, že jsem to nezkoušela…
vydolovala jsem z komory sporťák a šla jsem to zkusit a pořád se nemůžu zbavit pocitu, že tam ta pláštěnka sedí
přikládám foto
no nevypadá to špatně, akorát na ty nohy tam není moc místa, schválně to zkusím zítra
to by si byla hodná kdyby si to zkusila. Přijde mi že ty nohy by se ta mměli vejít, protože ty boky jsou docela volné
Dej vědět jak to dopadlo ![]()
My teda jezdime ve sportaku jen chvili. A pouzivam tu z hlubokace, zatim dobry :0)nechce se mi kupovat nova :0(
Ahoj, měla bych ještě jeden dotaz k Maxi Cosi Mura 4. Mate někdo na sportak plastenku od emitexu? Ktery tip na to pasuje? Nebo nejakou jinou nez originalni? Mame ten kocar jen na chalupu, z druhe ruky a nechce se mi investovat vic nez 600 Kc do plastenky. Diky
Máme Muru koupenou v lednu 2011 a je to model 2011. V základní výbavě nám pláštěnka pro sproťák chyběla. Kontaktovala jsem Libfin, jakožto výhradního dovozce Maxi Cosi a ti my sdělili, že v prvních várkách co z Holandska zaslali právě tyto pláštěnky chyběly, ale že jsou součástí základní výbavy, tudíž my je má poskytnou dodatečně a zdarma prodejce kočárku nebo že mi je pošlou na svoje náklady přímo oni. Obchod Malvík se k poslání ani k nějakému řešení neměl a já se nehodlala rozčilovat, tak jsem se domluvila z Libfinem a pláštěnka dorazila za 2 dny PPLkou ![]()