Maxi Cosi Mura - pláštěnka

3089
23.1.12 23:06

Maxi cosi mura - pláštěnka

Chtěla bych se zeptat uživatelek maxi cosi mury. Jezdíme zatím v hluboké korbě a máme k ní pláštěnku. Tato pláštěnka se dá použít i na sporťák? a nebo musím koupit jinou?
Paní něco povídala o tom že je univerzální, ale na internetu jsem se o tom nedočetla. Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
706
23.1.12 23:29

My máme na sporťák samostatnou pláštěnku…myslím si, že ta na hlubokou korbu tam pasovat nebude :think: Ale faktem je, že jsem to nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.1.12 23:39

musíš si koupit jinou, já mám na sporták od emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.1.12 00:04

vydolovala jsem z komory sporťák a šla jsem to zkusit a pořád se nemůžu zbavit pocitu, že tam ta pláštěnka sedí :think: přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.1.12 00:24

no nevypadá to špatně, akorát na ty nohy tam není moc místa, schválně to zkusím zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.1.12 01:36

to by si byla hodná kdyby si to zkusila. Přijde mi že ty nohy by se ta mměli vejít, protože ty boky jsou docela volné :) Dej vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
24.1.12 07:49

My teda jezdime ve sportaku jen chvili. A pouzivam tu z hlubokace, zatim dobry :0)nechce se mi kupovat nova :0(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.8.12 06:34

Ahoj, měla bych ještě jeden dotaz k Maxi Cosi Mura 4. Mate někdo na sportak plastenku od emitexu? Ktery tip na to pasuje? Nebo nejakou jinou nez originalni? Mame ten kocar jen na chalupu, z druhe ruky a nechce se mi investovat vic nez 600 Kc do plastenky. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.12.12 21:54

Máme Muru koupenou v lednu 2011 a je to model 2011. V základní výbavě nám pláštěnka pro sproťák chyběla. Kontaktovala jsem Libfin, jakožto výhradního dovozce Maxi Cosi a ti my sdělili, že v prvních várkách co z Holandska zaslali právě tyto pláštěnky chyběly, ale že jsou součástí základní výbavy, tudíž my je má poskytnou dodatečně a zdarma prodejce kočárku nebo že mi je pošlou na svoje náklady přímo oni. Obchod Malvík se k poslání ani k nějakému řešení neměl a já se nehodlala rozčilovat, tak jsem se domluvila z Libfinem a pláštěnka dorazila za 2 dny PPLkou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
22.3.15 10:16

Holky nevite, ktera sedi na sportak mura 3? Diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie