Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám problém s chci se zeptat zda nemáte někdo zkušenost když jste si brali půjčku při rodičáku? Chtěla jsem si vzít 1000, ale vždy mi to napíše, že půjčku nejde dokončit. Ne že nelze schválit, ale dokončit, pořád nevím co dělám blbě a tak mě napadlo že třeba mbank nedává půjčku když je příjem rodičovský příspěvek a nebo je to tím že u banky jsem krátce? Cca 4 měsíce
Mají infolinku, tak si zavolej a zjistíš to
Ale jestli to je kontokorent, tak je to pravděpodobně kvůli malému příjmu ![]()
@MSM20 nevím jestli jsi se neuklepla v čísle, ale možná to nejde dokončit protože chceš 1000 kč.
Jinak by ti to vždy na každé stránce někde (nejčastěji nahoře na stránce) mělo ukázat že tram máš něco špatně. případně je tam zákaznická linka, tak si zavolej na ní.
Mbanka ti neda pujcku, pokud nemas zamestnavatele. Pokud jsi na rodicaku a mas praci, do ktere se budes vracet, schvali ti to, pokud ne, smula.
Jinak oni tam maji jasne napsano, od jaké castky jakou pujcku davaji, 1000 kc ti pujci leda lichvar, pokud je to kontokorent, je treba vyplnit v e bank nebo na infolince nebo na poboccce
To jako vazne chces tisicovku pujcit? ![]()
neuklepla ses o nulu a nema to byt deset tisic? ![]()
pokud chces opravdu jen litr, tak si z nas bud delas dobry den nebo jsi hloupa, zazadej si u mBanky o kontokorent
![]()
@MarieOVMUC píše:
Mbanka ti neda pujcku, pokud nemas zamestnavatele. Pokud jsi na rodicaku a mas praci, do ktere se budes vracet, schvali ti to, pokud ne, smula.
Ale může jí dát kontokorent, na to nemusí mít zaměstnavatele
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ale může jí dát kontokorent, na to nemusí mít zaměstnavatele.
cti dal…
Já nevím jak u Mbank, ale třeba u ČS je i u kontokorentu min. částka 5000 Kč ![]()
@Teruna000 píše:
Já nevím jak u Mbank, ale třeba u ČS je i u kontokorentu min. částka 5000 Kč
ooo boze to je furt dokola, prece si nekdo nebude zrizovat kontokorent kvuli tisicovce
kam by to bezpoplatkove bankovnictvi pak prislo… ![]()
@Hanka1 píše:
ooo boze to je furt dokola, prece si nekdo nebude zrizovat kontokorent kvuli tisicovcekam by to bezpoplatkove bankovnictvi pak prislo…
ja nevím, jak dneska, ale mela jsem kdysi eru a ta mela kontokorent od 2 tisic:)meli to tak, ze to mohla byt jen castka neprevysujici pravidelny mesicni prijem
Omliuvám se mělo to být 10000 nenaskocila mi tam jedna nula. Tak prosim Hanku1 bez urážek
No ja Eru mela na detska konta a to byl ucet tak marny, ze hned jak to slo, tak jsem je po roce zrusila a otevrela detska konta u UCB banky.