Poukazy na nocleh v hotelu

578
1.8.14 14:56

poukazy na nocleh v hotelu

Ahoj maminky. Již nějakou dobu mi na e mail chodí upozornění na vyzvednutí poukazů na nocleh v hotelu. Kdysi jsem se zůčastnila nějakého průzkumu o cestovním ruchu. Nyní mi nabízí až 21 denní ubytování pro dvě osoby v hotelu dle vlastního výběru. Na 7 a 14 dní. Využíváte některá tuto možnost nebo je to nějaký podfuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
1.8.14 14:59

Tipla bych, že nomrální reklama - tj. někde v odkazau a nebo slabým písmem bude, že to rozhodně není výhra a když už, tak za skoro ty samý peníze jako kdyby sis ten poukaz koupila rovnou… si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.8.14 15:43

O něčem podobném jsem slyšela - ubytování je jakože zdarma, ale musíte si pak povinně dokoupit stravu + ještě nějaké poplatky k tomu (nepamatuji si přesně co), ale vyjde to pak docela draho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.8.14 15:47

Tady je o něčem takovém diskuze… http://podvodnefirmy.cz/eurorest/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.8.14 15:49

Tady jeden příklad za všechny :)
Jednou jsem naletěl a byl v Hřensku. S poukazem či bez poukazu - na stejno. Podruhé jsem naletěl znovu a stálo mne to ¨„jen“ poukaz za 300,– a poukaz jsem raději hodil do koše. Dnes jsem dostal „výhru“ - 3 týdny zdarma pobytu. Líbil by se mi Tábor. Ano, ubytování zdarma, stravné na osobu 725,–Kč, když pojedeme dva, tak je to 1.450,–kč na den, tedy tři týdny „zdarma“ mne vyjdou na 30.450,–kč, k tomu bych zaplatil poukaz 300,–, celkem tedy 30.750,–kč stojí zdarma ubytování! Prezentovaný hotel Best Weatern Tábor má v nabídce dvoulůžkový pokoj za 1.000,–kč + polopenze 250,–, tedy pro dva 500,–, na 3 týdny 31.500,– za normální cenu! Děkuji, výhru nechci, ať ji Eurorest věnuje někomu jinému! Nedovedu si představit takovou výhru v zahraničí. To by bylo překvapení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.8.14 15:52
@želvička28 píše:
Tady jeden příklad za všechny :)
Jednou jsem naletěl a byl v Hřensku. S poukazem či bez poukazu - na stejno. Podruhé jsem naletěl znovu a stálo mne to ¨„jen“ poukaz za 300,– a poukaz jsem raději hodil do koše. Dnes jsem dostal „výhru“ - 3 týdny zdarma pobytu. Líbil by se mi Tábor. Ano, ubytování zdarma, stravné na osobu 725,–Kč, když pojedeme dva, tak je to 1.450,–kč na den, tedy tři týdny „zdarma“ mne vyjdou na 30.450,–kč, k tomu bych zaplatil poukaz 300,–, celkem tedy 30.750,–kč stojí zdarma ubytování! Prezentovaný hotel Best Weatern Tábor má v nabídce dvoulůžkový pokoj za 1.000,–kč + polopenze 250,–, tedy pro dva 500,–, na 3 týdny 31.500,– za normální cenu! Děkuji, výhru nechci, ať ji Eurorest věnuje někomu jinému! Nedovedu si představit takovou výhru v zahraničí. To by bylo překvapení!

no výhra je celých 750kč :dance: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.8.14 15:57
@slavuska1 píše:
no výhra je celých 750kč :dance: :mrgreen: :mrgreen:

A to se vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.8.14 19:40

Děkuji za příspěvky, poukazy opravdu nabízí eurorest.Hned jsem se nechala vymazat z jejich databáze, tak snad již bude klid. Nevím že je to baví již skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová