Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.blesk.cz/…-dcerou.html
Je mi z té představy úplně blbě
Co kdyby měli auto přímo v areálu, mohli být fuč dřív, než mohla zasáhnout policie…
Já dokážu ještě pobrat, že ženská se může z touhy po mimču trošku zcvoknout, ale ten chlap, že v tom asistoval, to mi hlava fakt nebere ![]()
Hrůza. Až mi z toho běhá mráz po zádech. Nedokážu si představit jak bych reagovala, kdyby se to stalo mě.
Já docela věřím tomu, co říká ten psycholog, že žena může mít z takové situace i infarkt.
Pak ma clovek nekomu verit
lepsi s nikym cizim dite nenechavat ![]()
Muselo to byt pro tu maminku hrozny
Myslim, ze ten sok na ni stejne zanecha nasledky ![]()
Tak já si myslela, že je to ještě ženská, která mít dítě nemůže a prostě blbne - něco jako bylo v Horem pádem - ale oni měli v autě dceru! Ty jo, tohle smrdí… něčím hodně ošklivým… tak jak se vytýká policajtům, že než se rozhýbou, tak tentorkát dobrá práce, hoši! A já bych se asi sesypala… potom…
Mne z toho bylo spatne, kdyz jsem to cetla a v noci se mi o tom zdalo. Uplne jsem citila to zoufalstvi a bolest. Dneska aby se clovek bal vseho a vsude.
A me si vsich i dobireali, ze jsem hystericka matka, kdyz svoje deti nenechavam ani vterinu bez dohledu.. od narozeni az don ted, kdyz jim je 10 mesicu a 27 mesicu
Porad lepsi tyto "happy endy - polka hodila pres plost sve novorozene dite a to prezilo dva dny bez pomoci… chlap mlatil sve mesicni miminko do hlavy a daval to na facebook… dnesni doba je plna svini…
Masakr toto. Ovšem naprosto nepochopím, jak někdo může svěřit svoje dítě cizímu člověku, kterého zná pár minut ![]()
Souhlasím s Martinou, jak může někdo dát malé miminko cizí osobě, byť jen na pohlídání? Jasně, potřebovala se starší dcerou něco zkonzultovat, ale mohla miminko snad vzít s sebou do ordinace v náručí! Osobně si myslím, že ta matka neměla dát dítě z ruky, natož cizí ženě, lidi jsou dnes nevyzpytatelní a já bych syna nedala z ruky ani teď, co je mu 11 měsíců (cizímu).
U nás je běžné, že maminky nechávají děti v kočárku před večerkou, já bych teda měla strach, ale asi jsem paranoidní no ![]()
@martina.se Prý nechali otevřené dveře do ordinace, proto hned viděli, že to mimčo bere. Jinak taky nedokážu pochopit, že někdo jde ukrást dítě a další, které už chápe, si vezme k tomu. Jak jí to chtěli vysvětlit?
@vokishka píše:
@martina.se Prý nechali otevřené dveře do ordinace, proto hned viděli, že to mimčo bere. Jinak taky nedokážu pochopit, že někdo jde ukrást dítě a další, které už chápe, si vezme k tomu. Jak jí to chtěli vysvětlit?
já bych to dítko brala sebou. Jediné, kde mi takhle kde hlídali dítě, bylo na kontrole v 6ti nedělí - sestřička u gynekologa. Ale v čekárně bych mrně nenechala..
@janicka.ocet jsem asi též paranoidní. Já bych nechala venku max kočár nebo sedačku, nikdy né dítě. Prostě neexistuje. Velké město, anonymita, ty lidi jsou prostě šílený.. nikdy nevíš, na jakého cvoka natrefíš…