Žena unesla tříměsíční dítě

7009
1.8.14 00:53

Žena unesla tříměsíční dítě

http://www.blesk.cz/…-dcerou.html

Je mi z té představy úplně blbě :? Co kdyby měli auto přímo v areálu, mohli být fuč dřív, než mohla zasáhnout policie…

Já dokážu ještě pobrat, že ženská se může z touhy po mimču trošku zcvoknout, ale ten chlap, že v tom asistoval, to mi hlava fakt nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
1.8.14 01:19

Hrůza. Až mi z toho běhá mráz po zádech. Nedokážu si představit jak bych reagovala, kdyby se to stalo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.8.14 01:21

Já docela věřím tomu, co říká ten psycholog, že žena může mít z takové situace i infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.8.14 02:33

:( noční můra všech rodičů :(

• Citovat
  • Upravit
1052
1.8.14 04:49

Pak ma clovek nekomu verit :cert: lepsi s nikym cizim dite nenechavat :think:
Muselo to byt pro tu maminku hrozny :,( Myslim, ze ten sok na ni stejne zanecha nasledky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 06:48

Tak já si myslela, že je to ještě ženská, která mít dítě nemůže a prostě blbne - něco jako bylo v Horem pádem - ale oni měli v autě dceru! Ty jo, tohle smrdí… něčím hodně ošklivým… tak jak se vytýká policajtům, že než se rozhýbou, tak tentorkát dobrá práce, hoši! A já bych se asi sesypala… potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
1.8.14 07:07

Mne z toho bylo spatne, kdyz jsem to cetla a v noci se mi o tom zdalo. Uplne jsem citila to zoufalstvi a bolest. Dneska aby se clovek bal vseho a vsude.

• Citovat
  • Upravit
7376
1.8.14 07:14

A me si vsich i dobireali, ze jsem hystericka matka, kdyz svoje deti nenechavam ani vterinu bez dohledu.. od narozeni az don ted, kdyz jim je 10 mesicu a 27 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.8.14 07:16

Porad lepsi tyto "happy endy - polka hodila pres plost sve novorozene dite a to prezilo dva dny bez pomoci… chlap mlatil sve mesicni miminko do hlavy a daval to na facebook… dnesni doba je plna svini…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
1.8.14 07:27

Svět se v pr*el obrací!!! 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 07:45

Masakr toto. Ovšem naprosto nepochopím, jak někdo může svěřit svoje dítě cizímu člověku, kterého zná pár minut :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
1.8.14 07:48

Souhlasím s Martinou, jak může někdo dát malé miminko cizí osobě, byť jen na pohlídání? Jasně, potřebovala se starší dcerou něco zkonzultovat, ale mohla miminko snad vzít s sebou do ordinace v náručí! Osobně si myslím, že ta matka neměla dát dítě z ruky, natož cizí ženě, lidi jsou dnes nevyzpytatelní a já bych syna nedala z ruky ani teď, co je mu 11 měsíců (cizímu).
U nás je běžné, že maminky nechávají děti v kočárku před večerkou, já bych teda měla strach, ale asi jsem paranoidní no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
1.8.14 07:52

@martina.se Prý nechali otevřené dveře do ordinace, proto hned viděli, že to mimčo bere. Jinak taky nedokážu pochopit, že někdo jde ukrást dítě a další, které už chápe, si vezme k tomu. Jak jí to chtěli vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 07:56
@vokishka píše:
@martina.se Prý nechali otevřené dveře do ordinace, proto hned viděli, že to mimčo bere. Jinak taky nedokážu pochopit, že někdo jde ukrást dítě a další, které už chápe, si vezme k tomu. Jak jí to chtěli vysvětlit?

já bych to dítko brala sebou. Jediné, kde mi takhle kde hlídali dítě, bylo na kontrole v 6ti nedělí - sestřička u gynekologa. Ale v čekárně bych mrně nenechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 07:59

@janicka.ocet jsem asi též paranoidní. Já bych nechala venku max kočár nebo sedačku, nikdy né dítě. Prostě neexistuje. Velké město, anonymita, ty lidi jsou prostě šílený.. nikdy nevíš, na jakého cvoka natrefíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová