Ahoj, omdlívání je v těhotenství normální. Já jsem omdelala úplně do tuha v Tescu,volali mi záchranku ,naštěstí jsem se rychle probrala,tak ji odvolali.Dělalo se mi takhle vždycky v obchodě.Už to poznám,tak buď začnu rychle chodit nebo prostě hned odejdu.Doporučujou si sednout na bobek,když to jde lehnout na bok.Nejhorší to bylo,tak ten 4. a 5. měsíc.Teď už je to v pohodě.Moje mamka tohle taky měla,tak je to asi dědičný nebo co . Doktorce jsem to ani neříkala.Ale jestli se bojíš,tak Dr. zavolej,ať máš klid.
Ahoj, omdlívání je v těhotenství normální. Já jsem omdelala úplně do tuha v Tescu,volali mi záchranku
,naštěstí jsem se rychle probrala,tak ji odvolali.Dělalo se mi takhle vždycky v obchodě.Už to poznám,tak buď začnu rychle chodit nebo prostě hned odejdu.Doporučujou si sednout na bobek,když to jde lehnout na bok.Nejhorší to bylo,tak ten 4. a 5. měsíc.Teď už je to v pohodě.Moje mamka tohle taky měla,tak je to asi dědičný nebo co
. Doktorce jsem to ani neříkala.Ale jestli se bojíš,tak Dr. zavolej,ať máš klid.