Medocriptine - zkušenosti

1054
12.2.11 18:47

Medocriptine-zkušenosti

Zdravím,
dostala jsem na zastavení laktace lék Medocriptine. Ale po přečtení nežádoucích ůčínků jsem dostala strach.
Užívali jste jej některá? Jak Vám bylo atd..?
Prosím o zkušenosti. Díky
Popř. jak jinak zastavit tvorbu mléka? Slyšela jsem i o homeopaticích ale nemám tušní jak to funguje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
12.2.11 19:07

ahoj, ja ho mela a zadny z vedlejsich ucinku se u me neprojevil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
12.2.11 20:49

Já ho brala a bylo teda strašně blbě. Blbě od žaludku, blbě jako motání hlavy, nesoustředěnost. Ale já potřebovala snížit prolaktin, abych mohla otěhotnět, tak jsem vydržela a i přes to :poblion: jsem to dobrala a pak konečně se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.4.11 18:54

Ahojky,já beru medocriptin na snížení Prolaktinu 3 den,první den mě bylo blivno,ale jinak pohoda,snášim ho dobře.Za jak dlouho se vám podařilo po snížení prolaktinu na normální hranici otěhotnět? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.4.11 20:10

Já jsem ho měla užívat na zastavení laktace. Ale nakonec sem si nevzala ani jeden, zabraly homeopatika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.4.11 20:22

super,tak to byla si určitě šetrnější volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.4.11 20:35

lera1: mě trápil kvůli otěhotnění zvýšený prolaktin (stresová práce) asi rok, po jiných lécích jsem 12hodin denně prozvracela (tudíž účinek nula). Medocriptin jsem začala náhodou brát pár dní před ovulkou a po 14 dnech jsem začala :poblion: z úplně jiného důvodu :srdce: . Takže hned, ale taky mi po něm nebylo nejlíp, jako tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.4.11 23:00
kacakaca píše:
lera1: mě trápil kvůli otěhotnění zvýšený prolaktin (stresová práce) asi rok, po jiných lécích jsem 12hodin denně prozvracela (tudíž účinek nula). Medocriptin jsem začala náhodou brát pár dní před ovulkou a po 14 dnech jsem začala :poblion: z úplně jiného důvodu :srdce: . Takže hned, ale taky mi po něm nebylo nejlíp, jako tobě.

Jéé,to se krásně čte :huban: taky jsem ho začala brát před ovulkou,ale tolik krásnýho štěstí mít asi nebudu.Tak snad příští měsíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
28.4.11 06:18

No, v příbalovém letáku je napsáno, že nemáš mít během užívání nechráněný sex a běžet k doktorovi, pokud máš tušení, takže jsem si ten jediný měsíc byla jistá, že otěhotnět nemůžu. Což by odpovídalo té pověře: když na to nemyslíš, stane se to. Nevím, nakolik to stihl ten lék za ty cca 3 dny snížit, takže kdo ví, čím to bylo…

Přeju hodně štěstí a no stress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.4.11 09:49

kacakaca

Já když si přečetla příbalový leták,tak jsem chtěla hned volat doktoru,jestli mě omylem nenapsal jiný lék :roll: ale pak jsem hned sedla k netu a zjistila,že je vše ok a můžem se snažilkovat dál,naopak se prý šance na těhu ještě zvyšují.A dokonce jsem i četla,že ho někdo bral i v začátku těhotenství,na doporučení doktora a vše bez problémů :-) já si tenhle měsíc jsem taky jistá,že to nevyjde,ale i tak mám mímo pořád v myšlenkách,jen nestresuju a nedepkařim(teda sem tam to na mě padne,ale to je jen chvilková záležitost :wink: )Každopádně si mě moc povzbudila,děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FoxeyLady
25.10.11 10:47

Taky jsem dneska dostala od svojí gynekoložky Medocriptine. Na příbalovém letáku je opravdu napsáno, že se má používat ochrana i v případě, že lék byl nasazen pro neplodnost. Doktorka mě na nic takového neupozornila, takže to ignorovat? Když jsem si navíc přečetla ty vedlejší příznaky, tak je mi špatně už teď :-(.

• Citovat
  • Upravit
kacka123456
19.3.13 15:55

LadyRtw: ahoj prosimte jake homeopatika ti zabraly na zastaveni laktace??? nebo kdo ma zkusenosti s homeopatikama dejte prosim vedet a jak se jmenovaly:-)dekuji:-)

• Citovat
  • Upravit
kacka123456
19.3.13 16:01

A mohu pri tomto uzivani homeopatik jeste stale dokojovat? moc diky 8)

• Citovat
  • Upravit
33
20.4.13 08:58

Také mě tyto prášky na zastavení laktace dala gynekoložka, je mi po nich strášně zle, bolest, tlak a motání hlavy, nesoustředěnost, velmi nízký tlak, zvracení, pocit na omdlení, pálení žáhy, včera jsem vzala druhý a volala jsem gynekoložce, ihned je mám přestat brat a za 14 dní na krev a ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.13 10:14

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás momentálně užívá medocriptine? a jak vám je? mě nic moc, dnes ráno jsem zvracela, chjo. Ráda bych pokecala třeba s někým kdo ho zrovna ted taky užívá:)Já ho beru kvůli tomu že se snažíme otěhotnět ale prej mám 2× vyšší hladinu než norma a proto to prej nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová